18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Inter – AC Milan: Odds og optakt den 5. februar 2022

Hvem trækker det længste strå i Derby della Madonnina? (Foto: Bildbyrån)
Hvem trækker det længste strå i Derby della Madonnina? (Foto: Bildbyrån)

Lørdag aften står den på kombineret lokal-og topbrag, når Inter og AC Milan løber på banen til Milano-derbyet, Derby della Madonnina. Øger Inter forspringet til lokalrivalerne, eller har Milan en overraskelse i ærmet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Inter – AC Milan. Der er kampstart lørdag d. 5. februar 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Inter – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Guiseppe Meazza, Milano
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Inter – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

For anden sæson i træk er de to Milano-klubber, Inter og AC Milan, med helt fremme i Serie A. I sidste sæson endte de henholdsvis 1 og 2, og her mere end halvt inde i sæsonen indtager de 1. og 3.pladsen. Milano er tilbage på det italienske landkort efter en del års krise i begge klubber. I skrivende stund har Inter 4 point mere end Napoli og Milan på 2. og 3.pladsen, samt en kamp i hånden. Et AC Milan-nederlag lørdag aften kunne meget vel betyde et farvel til deres mesterskabsdrømme.

Inter virker til at være ekstremt velkørende for tiden, ja faktisk har de virket ekstremt velkørende i det sidste lange stykke tid. Sæsonens hidtidige 22 kampe har for eksempel blot budt på et eneste nederlag, og det er efterhånden en del måneder siden. Inter slår de hold som de skal slå, og så har de været dygtige til ikke at tabe mod de direkte konkurrenter i toppen. Blandt andet er det blevet til x’er mod Juventus, Milan og Atalanta, hvis ingen kan slå Inter, ja så bliver det også svært at indhente dem. Inzaghi har en stort set fraværsfri trup til opgøret, eneste fravær er Correa og nyindkøbet Gosens, som i øvrigt nok skal blive et spændende bekendtskab!

Det er beundringsværdigt at AC Milan igen i denne sæson byder sig til i mesterskabskampen, men umiddelbart mangler de nok en smule kvalitet i truppen før de igen kan løfte ‘lo scudetto’. De er dog med hvor det er sjovt, og med en sejr her kan det blive endnu sjovere. Indtil december gjorde gæsterne nærmest rent bord i Serie A, men siden da har resultaterne været mere svingende, blandt andet med pointtab til Sassuolo, Udinese og Spezia, foruden mere forståelige pointtab til Fiorentina og Atalanta. Håbet lever stadig for Milan, men der er ikke råd til flere svipsere. Til dette opgør må Pioli undvære et par vigtige spillere i Simon Kjær, Tomori og Zlatan, alle faste startere.


Inter:

  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Robert Gosens (Back, Fast/Reserve) – Skadet


AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Fikayo Tomori (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Saelemaekers, B. Diaz, Leao; Ibrahimovic


Odds på Inter – AC Milan

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Milano er nerazzurro

Kombineret lokal- og topopgør, bedre bliver det ikke! Forhåbentlig lægger de to Milano-klubber en lige så intens affære for dagen, som de gjorde det i sæsonens første indbyrdes opgør. Derbys har altid deres eget liv, og det kan ofte være svært at spå om udfaldet, fordi der er så meget intensitet og nerve i kampene, men her peger de fleste pile altså Inters vej.

Milan sluttede skidt af inden landskampspausen, hvor det blev til et nederlag hjemme mod Spezia og en dødsyg 0-0’er mod Juventus. De to kampe bekræftede, at Milan ikke rammer topformen pt. Defensivt har de klaret det fint uden de faste forsvarere Kjær og Tomori, men i en så svær kamp som denne er jeg ikke sikker på, at Kalulu og Romagnoli kan agere en sikker sidste skanse. Milan-offensiven har set tandløs og forudsigelig ud i et stykke tid nu, umiddelbart er det kun Rafael Leao, som for alvor har tur i den for tiden, men han kan ikke gøre det hele alene.

Inter er utroligt godt kørende, og de resterende Serie A-hold skal stå tidligt op, hvis de skal nå at følge med. Umiddelbart virker i nerazzuri til at være i en klasse for sig selv, og derfor tror jeg heller ikke, at Milan i deres nuværende forfatning uden tre at de bærende profiler kan stille noget op.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,87
Inter vinder
Gå til marathonbet *


Inter – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Inter topper Serie A med 53 point efter 22 kampe. Statistikken er på 16-5-1 og målscoren 53:17.

  • AC Milan er nummer 3 med 49 point efter 21 kampe. Statistikken er på 15-4-4 og målscoren 47:25.

  • Lautaro Martinez er mest scorende Inter-spiller i denne sæson, argentineren står noteret for elleve ligamål.

  • Zlatan Ibrahimovic er topscorer for Milan med otte scoringer.

  • Sæsonens første Derby della Madonnina endte 1-1. Opgøret kunne have gået begge veje, Inters Martinez brændte straffespark og Milans Saelemakers havde et forsøg på træværket i de døende minutter.

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5
Info
NavnAC MilanACM
Land
Italien
ITA
CheftrænerStefano Pioli
Websitewww.acmilan.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
35
Mål imod
18
Rent bur
6
Gule kort
31
Røde kort
2
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
5
Mål
5
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
14
Røde kort
1


Expected Goals: Inter vs. AC Milande seneste tre kampe:

InterResultatxGAC MilanResultatxG
Inter – Venezia(2-1)3,1 – 0,25Milan – Juventus(0-0)1,12 – 0,49 
Inter – Empoli(3-2)3,03 – 0,79Milan – Spezia(1-2)3,16 – 1,66
Atalanta – Inter(0-0)1,54 – 1,71Milan – Genoa(3-1)1,82 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Inter – AC Milan?

Inter – AC Milan spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles Inter – AC Milan?

Inter – AC Milan spilles på Guiseppe Meazza i Milano

Skriv et svar