18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Genoa – Torino: Odds og optakt den 18. marts 2022

Morten Frendrup fik et flot debut for Genoa i søndagens 0-0'er mod Atalanta. (Foto: Bildbyrån)
Morten Frendrup fik et flot debut for Genoa i søndagens 0-0’er mod Atalanta. (Foto: Bildbyrån)

Genoa bliver bare ved med at spille uafgjort! Det italienske bundhold er nu oppe på syv X’er i streg, men der skal altså sejre til for at redde skindet i Serie A. Bliver det til 3 forløsende point fredag aften mod Torino? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Genoa – Torino. Der er kampstart fredag d. 18. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Genoa – Torino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 10° og let vind


Optakt til Genoa – Torino: Skader, karantæner og startopstillinger

Genoa har vist klar forbedring siden tyske Alexander Blessin har overtaget tøjlerne i klubben. Med et helt nyt kuld af spillere, ny spillestil(gegenpressing) og ny træner har Genoa fået point i alle syv kampe med Blessin i spidsen. Problemet er, at det i alle syv kampe er endt uafgjort, og at Genoa desperat har brug for 3 point. I skrivende stund indtager værterne 19.pladsen i Serie A, hvorfra der er 6 point op til Cagliari over stregen.

Genoa kommer længere frem på banen end tidligere set i denne sæson, de presser højt og giver ikke modstanderen meget tid på bolden. Det har hjulpet kraftigt på det defensive, hvor det er blevet til sølle to indkasserede mål i de seneste syv kampe. Problemet finder vi i offensiven, hvor det virker til, at der simpelthen bare mangler kvalitet.

Torino har ikke gang i nogen helt fantastisk sæson, men de kan trods alt glæde sig over, at de klarer sig langt bedre end i fjor, hvor de lige akkurat reddede skærene i Serie A. Ivan Juric har gjort underværker for Torino, som han har fået organiseret på fornem vis. Norditalienerne er ikke det mest sindsoprivende mandskab i Italien, men med en standhaftig defensiv, så skal der ikke mange scoringer til at hive point i land. Gæsterne befinder sig i lidt af en ingenmandsland i midten af rækken, hvor der er langt til både nedrykning og europæiske billetter.

Genoa:

 • Roberto Piccoli (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Zinho Vanheusden (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Caleb Ekuban (Angreb, Fast) – Skadet
 • Domenico Criscito (Back, Fast) – Skadet
 • Andrea Cambiaso (Back, Fast) – Tvivlsom

Torino:

 • Vanja Milinković-Savić (Målmand, Fast) – Tvivlsom
 • Pietro Pellegri (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Dennis Praet (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Koffi Djidji (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Mohamed Salim Fares (Kant, Reserve) – Tvivlsom

Genoa forventet startopstilling: Sirigu; Frendrup, Maksimovic, Ostigaard, Vasquez; Sturaro, Badelj; Gudmundsson, Melegoni, Portanova; Yeboah

Torino forventet startopstilling: Berisha; Buongiorno, Bremer, Rodriguez; Singo, Mandragora, Lukic, Vojvoda; Pobega, Brekalo; Belotti


Odds på Genoa – Torino

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Ottende gang er lykkens gang for Blessin

Syv X’er i streg, heraf fem 0-0’ere og to gange 1-1. Det har været meget beskedent med målscoringen i Genoas kampe under Blessin. Det er ikke fordi, de ikke prøver, men kvaliteten og skarpheden hos de forreste folk har været for sløj. Denne gang står de overfor en af ligaens bedste defensiver, så det er svært, at forestille sig en målfest i Genova.

Hvis Genoa skal redde skindet i Serie A, så er det en kamp som denne, der skal kaste 3 point af sig. Torino er et af ligaens dårligste udehold, de ligger placeret trygt og godt i midten af tabellen, og har reelt set ikke noget at spille for. Det bør og skal komme til udtryk på banen, at Genoa har kniven for struben. Tiden begynder at rinde ud, så der skal kæmpes for 3 point til det sidste. Jeg tror, at motivationen hos hjemmeholdet kaster 3 point af sig her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,30
Genoa vinder
Gå til bwin *


Genoa – Torino: Statistik, topscorer og H2H

 • Genoa er nummer 19 i Serie A med 19 point. Statistikken er på 1-16-12 og målscoren 22:47.

 • Torino er nummer 11 med 35 point. Statistikken for gæsterne er på 9-8-11 og målscoren siger 34:29.

 • Mattia Destro er topscorer for Genoa med ni kasser.

 • Hos Torino er Brekalo mest scorende spiller med seks scoringer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 3-2 til Torino.


Expected Goals: Genoa vs. Torino – de seneste tre kampe

GenoaResultatxGTorinoResultatxG
Atalanta – Genoa(0-0)1,2 – 0,66Torino – Inter(1-1)1,81 – 1,99
Genoa – Empoli(0-0)1,76 – 0,28Bologna – Torino(0-0)0,17 – 0,92
Genoa – Inter(0-0)0,98 – 2,44Torino – Cagliari(1-2)0,99 – 2,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Genoa – Torino?

Genoa – Torino spilles fredag den 18. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Genoa – Torino?

Genoa – Torino spilles på Luigi Ferraris i Genova

Skriv et svar