18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Genoa – Inter: Odds og optakt den 25. februar 2022

Genoa har vist kraftig forbedring under den nye træner Alexander Blessin. De første fire kampe med tyskeren i spidsen har kastet fire X'er af sig. (Foto: Bildbyrån)
Genoa har vist kraftig forbedring under den nye træner Alexander Blessin. De første fire kampe med tyskeren i spidsen har kastet fire X’er af sig. (Foto: Bildbyrån)

Tyske Alexander Blessin er stadig ubesejret efter fire kampe i spidsen for bundholdet Genoa, fredag står den dog på den hidtil hårdeste test, når de forsvarende mestre fra Inter kommer på besøg. Kan Genoa levere overraskelsen? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Genoa – Inter. Der er kampstart fredag d. 25. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Genoa – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Chiffi
Stadion: Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 11°, frisk vind

Optakt til Genoa – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Det gik helt galt for Serie A’s tophold i weekenden, hvor samtlige hold fra top-6 tabte point. Inter tog hjemme imod Sassuolo, som ved gud ikke har haft nogen stor sæson, men som har evnerne til at drille de bedste hold, og det var lige nøjagtig hvad de gjorde søndag aften. Efter 26 minutter havde to af de pt. største italienske angrebstalenter, Raspadori og Scamacca, sendt bolden i kassen én gang hver bag Inter-målmand Handanovic, og det chok kom Inter sig aldrig over. Kampen endte 2-0 til Sassuolo, og de forsvarende mestre fra Inter udnyttede dermed ikke de andre topholds pointtab, faktisk hentede både Milan og Napoli 1 point ind på i nerrazzurri. Gæsterne har gang i et stramt kampprogram for tiden, i sidste uge stod på den på Champions League mod Liverpool, i weekenderne står den på Serie A, og på tirsdag står den så på Coppa Italia-semifinale mod lokalrivalerne fra Milan. Der er måske ikke noget at sige til, at Inter ikke kan holde kadencen for tiden. De seneste fem kampe har blot budt på én sejr for Inzaghis mandskab, som godt nok også hovedsageligt har mødt hold fra øverste hylde.

Genoa har virkelig rystet posen i denne omgang med ansættelsen af den tyske Red Bull-skolede Alexander Blessin, og en lang liste af unge nyerhvervelser på spillerfronten, heriblandt Morten Frendrup, som er kommet til fra Brøndby. Et modigt og tiltrængt træk af Genoa, som for en gang skyld virker til at tænke lidt længere end en halv sæson frem i tiden, i stedet for bare at hyre endnu en defensiv italiensk brandslukker af en træner. Blessin har fået en godkendt start med fire X’er i de fire første kampe, som jo er ganske solidt, men sejrene udebliver, som de har gjort det i hele sæsonen, og det står derfor ikke skrevet i kortene, at Genoa når at sikre sig overlevelse i denne omgang. Men det er langt mere opløftende at se Genoa nu end tidligere på sæsonen. I skrivende stund er der 6 point op til Venezia over stregen, som tilmed har en kamp i hånden. Det er ikke umuligt for Genoa, men det ser svært ud.


Genoa:

  • Roberto Piccoli (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Zinho Vanheusden (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Mattia Bani (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Domenico Criscito (Back, Fast) – Skadet


Inter:

  • Robert Gosens (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Joaquin Correa (Angreb, Reserve) – Skadet

Genoa forventet startopstilling: Sirigu; Hefti, Maksimovic, Vasquez, Cambiaso; Sturaro, Badelj, Rovella; Gudmundsson, Destro, Ekuban

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Sanchez, Dzeko


Odds på Genoa – Inter

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Mestrene kæmper med målscoringen

Det var voldsomt overraskende og ganske skuffende, at samtlige tophold i Serie A, uden at møde hinanden internt, alle tabte point i seneste spillerunde. Inter leverede en sløj indsats hjemme mod Sassuolo, hvor de måtte stå tomhændede tilbage efter 90 minutter. Inter fremstår lidt møre for tiden, hvilket en sejr i de seneste fem kampe vidner meget godt om. Angriberne skiftes til at være i måltørke (Lautaro Martinez er uden mål i de seneste syv ligakampe), mens Inter i 2022 generelt har haft svært ved at finde målnettet, kun fire hold i ligaen har scoret færre mål i det nye år.

Bookmakerne har Inter som soleklare favoritter her, og det er selvfølgelig fair, men Genoa viser altså langt bedre spil, mere vilje og højere aggressivitet end tidligere på sæsonen. De fire kampe under den nye træner Blessin er endt 0-0, 0-0, 1-1 og 1-1. Hjemmeholdet har store problemerne i offensiven, hvor Destro virker til at være den eneste med høj nok klasse til at sætte bolden i netmaskerne, men med det aggressive pres på boldholder, så har de altså formået at holde modstanderholdene nede på et minimum af chancer i de seneste fire kampe. Et halv træt Inter-mandskab, som kæmper med at finde netmaskerne mod et aggressivt bundhold, som kæmper med næb og klør for tiden. Jeg tror på, at det bliver en relativt målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,87
Under 3 mål (AH)
Gå til bet365 *


Genoa – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Genoa er nummer 19 i Serie A med 16 point. Statistikken er på 1-13-12 og målscoren 22:47.

  • Inter er nummer 2 med 54 point. Statistikken er på 16-6-3 og målscoren 55:22.

  • Mattia Destro er topscorer for Genoa med ni ligamål.

  • Lautaro Martinez topper listen hos Inter med elleve kasser.

  • Genoa fik en snitter på 4-0 af et veloplagt Inter-mandskab i sæsonpremieren.


Expected Goals: Genoa vs. Inter de seneste tre kampe:

GenoaResultatxGInterResultatxG
Venezia – Genoa(1-1) 1,53 – 1Inter – Sassuolo(0-2) 2,96 – 1,03 
Genoa – Salernitana(1-1)1,61– 0,73Inter – Liverpool(0-2)0,41 – 1,13
Roma – Genoa(0-0)1,6 – 1,22Napoli – Inter(1-1)2,47 – 0,82
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Genoa – Inter?

Genoa – Inter spilles fredag den 25. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Genoa – Inter?

Genoa – Inter spilles på Stadio Luigi Ferraris i Genova

Skriv første kommentar

Skriv et svar