18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Genoa – Atalanta: Odds og optakt den 21. december 2021

Den tidligere Milan-målsluger, Andrei Shevchenko, kæmper for at få Genoa op over nedrykningsstregen. (Foto: Bildbyrån)
Den tidligere Milan-målsluger, Andrei Shevchenko, kæmper som træner for at få Genoa op over nedrykningsstregen. (Foto: Bildbyrån)

Andrei Shevchenko har blot hentet et point i de første seks kampe som Genoa-træner, og umiddelbart er der ikke udsigt til tre point her, når Joakim Mæhle og Atalanta besøger Stadio Luigi Ferraris. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Genoa – Atalanta. Der er kampstart lørdag den 21. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Genoa – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Stadio Luigi Ferraris, Genova
Vejret: 7° og let vind


Optakt til Genoa – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Ansættelsen af Andrei Shevchenko som Genoa-træner har ikke haft den ønskede effekt. Den tidligere Milan-bomber har masser af rutine fra grønsværen, men trænererfaringen ligger på et lille sted, og indtil videre er der ikke noget, som tyder på, at han har, hvad der skal til, for at redde Genoa fra nedrykning. Der er ikke mere end tre point op til Spezia over stregen, så håbet lever fortsat i bedste velgående, men Genoas præstationer og pointhøst har været under al kritik i denne sæson.

Ballardini blev sparket ud af døren på grund af de tvivlsomme resultater, og spørgsmålet er, hvor lang snor Shevchenko får, for ukraineren har kun skaffet et point i hans første seks ligakampe i spidsen for klubben. Til værternes forsvar har modstanden i de seks kampe også været af rimelig høj Serie A-standard i form af Juventus, Roma, Milan, Lazio og rivalerne fra Sampdoria.

Atalanta var før weekendens kamp mod Roma et af ligaens mest formstærke mandskaber med seks sejre i streg, og snakken i de italienske medier kørte på, at Atalanta var førsteudfordrer til Inter i toppen af rækken. Det er de muligvis stadig, men 4-1 nederlag til Roma var overraskende og skuffende for Gasperini og co.

Atalanta dominerede stort på bolden i weekendens kamp, men den offensive spillestil, som de lægger for dagen, er også risikabel, og det udnyttede Roma med skarpt omstillingsspil. Pt. indtager gæsterne 4. pladsen i ligaen med seks point op til Inter på 1. pladsen. I dette opgør er der dog glimrende muligheder for at slutte året af med tre point og dermed lægge pres på Inter, Milan og Napoli i toppen. Gosens, Mæhle og Toloi bliver ikke klar til dette opgør.

Genoa:

  • Mohamed Salim Farès (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Nicolò Rovella (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Felipe Caicedo (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Francesco Cassata (Midtbane, Reserve) – Skadet

Atalanta:

  • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet
  • Joakim Mæhle (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Rafael Toloi (Forsvar, Fast) – Skadet

Genoa forventet startopstilling: Sirigu; Vanheusden, Vasquez, Criscito; Ghiglione, Sturaro, Badelj, Portanova, Cambiaso; Destro, Pandev.

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Palomino, Demiral; Hateboer, De Roon, Koopmeiners, Pezzella; Malinovsky, Pasalic; Zapata.


Odds på Genoa – Atalanta

Bookmakerne ser Atalanta som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Atalanta skal revanchere sig!

Efter seks sejre i streg tabte Atalanta med 4-1 til Roma i weekenden. Det lyder som et voldsomt nederlag, men det var det egentlig ikke. Atalanta sad på alt spillet og kunne med lidt mere held sagtens have fået point med, for eksempel fik de en 2-2 scoring annulleret efter VAR-gennemsyn, og så scorede Roma to minutter efter til 3-1. Derfor er der heller ingen grund til bekymring for Gasperini og co., som har alletiders mulighed for at komme tilbage på sporet her mod Genoa, som har tabt fem af seks kampe under Shevchenko.

Der er en lille gruppe af hold i Serie A, som virker til slet ikke at have niveau til at hamle op med resten. Den gruppe indeholder blandt andre Genoa, som kun har vundet én gang i 18 kampe. Holdet har slet ikke vist nogen forbedring efter ansættelsen af Shevchenko, og de har tabt med mere end et mål i de fem seneste nederlag. Atalanta var virkelig godt kørende inden nederlaget i weekenden, og Gasperini har stort set alle spillere til rådighed, så træneren har et væld af potentielle målscorere at vælge mellem til dette opgør. Atalanta skal revanchere øretæven fra weekenden, og de er mindst et par niveauer over Genoa, så anbefalingen lyder på en komfortabel udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,15
Atalanta -1,5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Genoa – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

  • Genoa er nummer 18 i Serie A med 10 point. Statistikken er på 1-7-10 og målscoren 19:37.
  • Atalanta er nummer 4 med 37 point. Statistikken lyder på 11-4-3 og målscoren 38:24.
  • Mattia Destro er topscorer for Genoa med syv kasser.
  • Colombianske Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligascoringer.
  • I sidste sæson spillede Genoa og Atalanta to komplet forskellige indbyrdes opgør. I Genova endte det med en 4-3 sejr til Atalanta, mens det i Bergamo endte 0-0.


Expected Goals: Genoa vs. Atalanta – de seneste tre kampe

GenoaResultatxGAtalantaResultatxG
Lazio – Genoa(3-1)1,95 – 0,21Atalanta – Roma(1-4)0,70 – 1,09
Genoa – Salernitana(1-0)1,36 – 1,03Verona – Atalanta(1-2)1,98 – 2,03
Genoa – Sampdoria(1-3)1,11 – 2,12Atalanta – Villarreal(2-3)1,80 – 1,06
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Genoa – Atalanta?

Genoa – Atalanta spilles tirsdag den 21. december 2021 klokken 20:45.

Hvor spilles Genoa – Atalanta?

Genoa – Atalanta spilles på Stadio Luigi Ferraris i Genova.

Skriv første kommentar

Skriv et svar