18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Fiorentina – Roma: Odds og optakt den 9. maj 2022

Har Roma kontinentale tømmermænd eller er der energi nok til at holde Fiorentina for døren? (Foto: Bildbyrån)
Har Roma kontinentale tømmermænd eller er der energi nok til at holde Fiorentina for døren? (Foto: Bildbyrån)

Der er stadig spænding om Europa League-billetterne til næste sæson, og Fiorentina og Roma er to af de hold, som kan nå 5.pladsen, så der er masser på spil mandag aften i Firenze. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fiorentina – Roma. Der er kampstart mandag d. 9. maj 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Spil for 1.000 kr. og få 1.000 kr.

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Fiorentina – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Guida
Stadion: Artemio Franchi, Firenze
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Fiorentina
Roma
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. maj 2022 20:38.

Optakt til Fiorentina – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

De fire hold, som skal repræsentere italiensk fodbold i næste sæsons Champions League blev fundet i sidste weekend, så nu er der kun rester tilbage at slås om. 5.pladsen giver Europa League-deltagelse, mens 6.pladsen kaster en Conference League-billet af sig. Fiorentina, Atalanta, Lazio og Roma kan alle nå 5.pladsen, så der er stadig masser på spil her med tre spillerunder tilbage. Roma kan selv afgøre det ved at vinde de sidste tre kampe, mens Fiorentina skal overhale begge Rom-klubber for at spille sig i Europa League.

Hjemmeholdet fra Firenze har virkelig spillet sig tilbage i den italienske subtop i denne sæson, men de lider i nogen grad af, at Vlahovic tog turen til Juventus i vinters. I starten klarede de sig ellers glimrende uden serberen, men på det seneste er offensiv begyndt at se lidt tør ud. ‘Viola’ virker til at have tabt pusten her til allersidst, hvor de nu er oppe på tre nederlag i streg. Seneste rundes nederlag mod Milan var måske forventeligt, men nederlagene til Salernitana og Udinese vidner om et toscansk mandskab, som ikke rammer topform pt.

Roma har som nævnt skæbnen i egne hænder i forhold til Europa League-billetten. Sejre mod Fiorentina, Torino og Venezia i de sidste tre kampe vil være nok for Mourinho og co., som i torsdag spillede sig i Conference League-finalen. Den forestående finale og den netop overståede semifinale taler lidt imod Roma i forhold til 5.pladsen, for der kan være træthed forud for dette opgør, mens der meget muligt kunne blive sparet spillere i sidste spillerunde mod Torino forud for finalen. Romerne er i udmærket form, organisationen i holdet er langt bedre end tidligere på sæsonen, defensiven står stærkt, og derfor har de også vist sig svære at slå på det seneste. Faktisk er det kun blevet til et nederlag i de seneste 14 ligakampe.


Fiorentina :

  • Gaetano Castrovilli (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Álvaro Odriozola (Back, Fast) – Tvivlsom


Roma:

  • Ingen kendte fravær

Fiorentina forventet startopstilling: Terracciano; Venuti, Milenkovic, Igor, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Gonzalez, Cabral, Saponara

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Kumbulla; Maitland-Niles, Oliveira, Veretout, Zalewski; Zaniolo, Pellegrini; Abraham


Odds på Fiorentina – Roma

Bookmakerne har Fiorentina som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 9. maj 2022 20:38.


Odds-forslag: Kyniske gæster løber med sejren

Serie A-runden afsluttes mandag aften med en direkte duel mellem to af bejlerne til rækkens 5.plads. Roma er i pole position, men har lige været i aktion i Conference League-semifinalen torsdag aften, og derfor kan der være trætte stænger hos Mourinhos spillere til dette opgør. Fiorentina er i skidt form med tre nederlag på stribe, så måske er der alligevel håb for gæsterne.

De toscanske værter har set ganske tandløse ud på det seneste. Sølle to scorede mål i de seneste fem kampe på tværs af turneringer er ikke voldsomt prangende, og mod et ofte defensivt orienteret Roma-mandskab, kan det endnu engang blive svært at få gang i målscoringen. Mourinho og co. har det bedste når de ikke skal skabe kampen på egen hånd, så umiddelbart burde den kamp stå godt til dem. Fiorentina kommer med al sandsynlighed til at tage initiativet på Artemio Franchi, mens Roma kommer til at lure på omstillinger. Hjemmeholdet har manglet skarphed på det seneste, og derfor bliver det heller ikke til point denne gang.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,10
Roma vinder
Gå til unibet *


Fiorentina – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Fiorentina er nummer 7 i Serie A med 56 point. Statistikken er på 17-5-13 og målscoren 54:47

  • Roma er nummer 5 med 59 point. Statistikken er på 17-8-10 og målscoren 55:44.

  • Gonzales og Biraghi deler topscorerværdiheden for hjemmeholdet med 4 mål hver.

  • Tammy Abraham er topscorer for Roma med 15 ligamål.

  • Fiorentina og Roma mødtes i sæsonens første spillerunde, hvor romerne tog en 3-1 sejr hjemme på Olimpico.


Expected Goals: Fiorentina vs. Roma de seneste tre kampe:

FiorentinaResultatxGRomaResultatxG
Milan – Fiorentina(1-0)1,7 – 1,01Roma – Bologna(0-0)1,17 – 1,42 
Fiorentina – Udinese(0-4)2,25 – 3,07Leicester – Roma(1-1)1,21 – 0,27
Salernitana – Fiorentina(2-1)1,24 – 0,73Inter – Roma(3-1)1,76 – 0,7
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fiorentina – Roma?

Fiorentina – Roma spilles mandag den 9. maj 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Fiorentina – Roma?

Fiorentina – Roma spilles på Artemio Franchi i Firenze

Skriv et svar