18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fiorentina – Lazio: Odds og optakt den 5. januar 2022

Hvordan skal det gå Fiorentina uden det serbiske målmonster, Vlahovic? (Foto: Bildbyrån)
Hvordan skal det gå Fiorentina uden det serbiske målmonster, Vlahovic? (Foto: Bildbyrån)

Lørdagen i Italien bliver sluttet af med et brag fra ligaens subtop, når Fiorentina og Lazio skal skal forsøge at holde snor i de europæiske billetter. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fiorentina – Lazio. Der er kampstart lørdag d. 5. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Fiorentina – Lazio: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Fabbri
Stadion: Artemio Franchi Stadium, Firenze
Vejret: 6°, svag vind

Optakt til Fiorentina – Lazio: Skader, karantæner og startopstillinger

Fiorentina har været virkelig godt spillende i denne sæson, bedre end i de sidste mange sæsoner faktisk. For en sjælden gangs skyld blander toscanerne sig i kampen om de europæiske billetter, blandt andet takket være Vlahovic’ mange mål. Men hvordan skal det gå Fiorentina nu, når Juventus endnu engang har snuppet en af deres bærende profiler? Serberen vil helt sikkert blive savnet, men værterne har efterhånden fået sat et ganske habilt hold sammen, så jeg forventer ikke, at de falder helt sammen. Afløseren er brasilianske Cabral, som er kommet til fra Basel, hvor han har vist sig særdeles målfarlig. Ifølge ham selv har han de samme karakteristika som Adriano, han skal blive spændende at følge!

Der er tæt kamp om de europæiske billetter i Italien i denne sæson, og Fiorentina og Lazio er to af de hold, som byder sig til, dog hovedsageligt til Europa League-billetterne. De to klubber ligger á point på Serie A’s 7. og 8.plads, toscanerne har dog en kamp i hånden. Pt. er der 7 point op til Atatanta på 4.pladsen, og blot 2 op til Roma på 6.pladsen.

Fælles for både Fiorentina og Lazio er, at der har været meget stor forskel på præstationerne på hjemme- og udebane. Begge hold har været i fornem form på hjemmebane i denne sæson, hvor de hører til nogle af ligaens bedste. På udebane er det dog ikke blevet til særlig mange point, begge mandskaber har blot vundet fire ud af tolv udekampe i sæsonen.


Fiorentina:

  • Álvaro Odriozola (Back, Fast) – Karantæne
  • Gaetano Castrovilli (Midtbane, Fast) – Tvivlsom


Lazio:

  • Francesco Acerbi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pedro (Kant, Fast) – Tvivlsom
  • Akpa Akpro (Midtbane, Reserve) – Syg

Fiorentina forventet startopstilling: Terracciano; Venuti, Milenkovic, Martinez Quarta, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Ikone, Cabral, Gonzalez

Lazio forventet startopstilling: Strakosha; Hysaj, Luiz Felipe, Radu, Marusic; Milinkovic, Cataldi, Luis Alberto; Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni


Odds på Fiorentina – Lazio

Bookmakerne har Fiorentina som favoritter.


Odds-forslag: Der jagtes sejr og mål i Firenze

Det bliver virkelig spændende at se hvordan Fiorentina kommer sig ovenpå tabet af Vlahovic, som har stået for 17 af 41 mål i denne sæson. Afløseren Cabral ser ung og lovende ud, men han skal nok lige have lidt tid til at finde sig til rette i en ny liga. Siden Vlahovic’ skifte er oddset på hjemmesejren steget markant, så bookmakerne er vidst også i tvivl om hvor Fiorentina nu står.

Jeg vil dog mene, at der er så meget bund i det her Fiorentina-mandskab, at de fortsat kan byde sig til i kampen om de europæiske billetter, og med tilgangene af Ikone og Cabral er der stort potentiale i offensiven. Min forventning er, at Fiorentina på eget græs sagtens kan byde Lazio op til dans, taget gæsternes svage udeform og til tider vaklende defensiv in mente. Til gengæld så har Lazio et virkelig højt niveau, når de rammer dagen, og deres offensive folk hører til ligaens bedste. Det ligner umiddelbart et jævnbyrdigt og åbent opgør, hvor begge hold bør gå benhårdt efter 3 point for at holde snor i Champions League-drømmen. To velfunderede offensiver, som skal ud og jagte sejren. Det dufter af mål i Firenze.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,76
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Fiorentina – Lazio: Statistik, topscorer og H2H

  • Fiorentina er nummer 7 i Serie A med 36 point i 22 kampe. Statistikken er på 11-3-8 og målscoren 41:30.

  • Lazio er nummer 8 med 36 point for 23 kampe. Statistikken er på 10-6-7 og målscoren 46:39.

  • Med topscorer Vlahovic’ skifte til Juventus, skal vi langt ned på topscorerlisten for at finde den næstmest scorende Fiorentina-spiller. Backen Biraghi er nu topscorer hos hjemmeholdet med blot fire mål.

  • Ciro Immobile er delt topscorer i Serie A med sytten kasser.

  • Lazio vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 1-0 på mål af Pedro.


Expected Goals: Fiorentina vs. Lazio de seneste tre kampe:

FiorentinaResultatxGLazioResultatxG
Cagliari – Fiorentina(1-1) 1,87 – 1,7Lazio – Atalanta(0-0) 0,36 – 0,58 
Fiorentina – Genoa(6-0)4,4 – 0,15Lazio – Udinese (1-0) 1,53 – 0,76
Napoli – Fiorentina(2-5)1,13 – 2,42Salernitana – Lazio (0-3) 0,34 – 2,17
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Fiorentina – Lazio?

Fiorentina – Lazio spilles lørdag den 5. februar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Fiorentina – Lazio?

Fiorentina – Lazio spilles på Artemio Franchi Stadium i Firenze

Skriv et svar