18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Fiorentina – Inter: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

Tirsdag går det endnu engang løs i Serie A, når to af de mest formstærke hold i ligaen, Fiorentina og Inter, krydser klinger. De to klubber står med henholdsvis 9 og 10 point efter fire spillerunder, så vi kan vist godt kategorisere det som et topbrag! Kan Fiorentina stille noget op mod de forsvarende mestre? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Fiorentina – Inter. Der er kampstart tirsdag den 21. september 2021 kl. 20:45. Kampen kan ses på TV2 Sport X og streames på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Fiorentina – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Artemio Franchi, Firenze
Vejret: 18° og svag vind

Optakt til Fiorentina – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver helt sikkert knald på tirsdag aften på Artemio Franchi i Firenze, i hvad der forventes, at blive en af rundens mest seværdige opgør. Begge mandskaber er startet ud med bravur, som har resulteret i en midlertidig 5. og 1.plads med henholdsvis 9 og 10 point. Værterne ser mere spændende ud end de har gjort i mange år, og gæsterne fortsætter de fine takter fra sidste sæson.

Fiorentina har ikke haft det nemmeste startprogram i verden, blandt andet med udekampe mod både Roma og Atalanta allerede. Men det er gået strygende for den toscanske traditionsklub. 9 point i fire kampe, hvoraf tre af kampene var på udebane – det må siges at være godkendt! Faktisk var det kun mod Roma i Serie A-premieren, at Fiorentina ikke fik point med hjem, men her fik målmand Dragowski altså også rødt kort efter 20 minutters tid, udover den kamp, så er det blevet til 2-1 sejre mod Torino, Atalanta og Genoa. Værterne har efterhånden fået stablet et pænt slagkraftigt hold på benene, et godt mix mellem erfarne og unge spillere, og store profiler såsom Vlahovic, Castrovilli og Milenkovic. Til denne sæson har de tilmed fået tilført endnu mere kvalitet og lidt mere bredde med nyerhvervelser som Torreira, Odriozola og rekordindkøbet Gonzalez. Fiorentina kunne sagtens byde sig til i kampen om europæiske billetter i denne sæson!

Inter er kommet strålende ud til den nye sæson, de vandt jo også mesterskabet i sidste sæson, men med afgangene af træner Conte, og profilerne Lukaku og Hakimi, så var det ikke givet på forhånd, at Inter sådan bare lige kunne fortsætte hvor de slap. Men det har de gjort. I skrivende stund topper de ligaen sammen med bysbørnene for AC Milan, begge med 10 for fire kampe. Inter havde en enkel svipser ude mod Sampdoria, hvor de kun fik 2-2, men ellers er det blevet til overbevisende sejre over Genoa, Verona og senest Bologna. Især de to hjemmekampe mod Genoa og Bologna har været rene fodboldopvisninger med sejre på 4-0 og 6-1. I Champions League skuffede Inter fælt i sidste sæson, og de lagde også ud med et nederlag til Real Madrid i denne omgang, på trods af en fin præstation. Her mangler de stadig at bevise noget. Inter har stadig den bomstærke defensive fra sidste sæson med Skriniar, de Vrij og Bastoni, mens de indtil videre ikke har kunne mærke Lukakus fravær nævneværdigt. Dzeko, Martinez og Correa har allerede vist fine takter offensivt.

Fiorentina:

 • Gaetano Castrovilli (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Lorenzo Venuti (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
 • Nicolás González (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

Inter:

 • Stefano Sensi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Arturo Vidal (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom
 • Joaquin Correa (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Fiorentina forventet startopstilling: Dragowski; Odriozola, Quarta, Milenkovic, Biraghi; Bonaventura, Torreira, Duncan; Callejon, Vlahovic, Gonzalez.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro, Dzeko


Odds på Fiorentina – Inter

Bookmakernes vurdering er, at de forsvarende mestre fra Inter er favoritter til dette opgør.

Odds-forslag: Tættere end forventet i Firenze

Det bliver spændende i Firenze tirsdag aften, det er to af de mest formstærke hold i ligaen, som skal op mod hinanden, og selvom Inter selvfølgelig er favoritter, så forestiller jeg mig et tæt opgør. Det er ikke længere tilskuerløse tider, selvom de i Italien stadig ikke er på max kapacitet, så begynder man at kunne mærke det pres der kan komme fra et hjemmepublikum. Hvis Inter havde haft hjemmebanefordel her, så ville jeg ikke have nogen tvivl om, at de ville løbe med sejren, men nu er det altså Fiorentina, som har fordelen, og det kan gøre underværker.

Euforien i Firenze er højere end den har været i lang tid, for første gang i en del år, har de et hold, som kan spille med om europæiske billetter og de har tilmed fået en formidabel start. Inters to udekampe i sæsonen har ikke været så overbevisende som deres hjemmekampe. I første udekamp mod Verona var det først i 83. minut at Inter kom på sejrssporet efter at have været bagud, mens de i udekampen mod Sampdoria indkasserede sæsonens første pointtab. Nu står den på en udebanetur igen, og ikke en ukompliceret en af slagsen. Jeg forestiller mig et jævnbyrdigt opgør i Firenze, som kan tippe begge veje, men med Fiorentinas hjemmebanefordel in mente, har jeg valgt at kigge deres vej. Inter har ikke længere Lukakus individuelle kvaliteter til at afgøre de helt tætte kampe, og hans fravær kan virkelig komme til udtryk her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
ComeOn
1,95
1X
Gå til Comeon *


Fiorentina – Inter: Statistik, topscorer og H2H

 • Fiorentina har lagt stærkt for land i denne sæson med 9 point i 4 kampe. Statistikken lyder på 3-0-1 og målscoren på 7:6.

 • Inter fortsat hvor de slap i seneste sæson. I skrivende stund indtager de 1.pladsen med 10 point for fire kampe, en statistik på 3-1-0 og en målscore på 15:4.

 • Dusan Vlahovic har allerede vist sit store potentiale i de fire første kampe, som har resulteret i 3 scoringer.

 • Lautaro Martinez og Edin Dzeko virker til at have fundet et fint partnerskab i Inters angreb, i hvert fald står de begge noteret for 3 kasser efter blot fire kampe.

 • Inter vandt begge Serie A-opgør mod Fiorentina i sidste sæson. I Milano endte det med en målrig 4-3 sejr, mens det i Firenze endte med 2-0 til Inter.Expected Goals: Fiorentina vs. Interde seneste tre kampe:

FiorentinaResultatxGInterResultatxG
Genoa – Fiorentina(1-2) 1,17 – 1,27Inter – Bologna(6-1)2,81 – 0,78
Atalanta – Fiorentina(1-2)2,09 – 1,95Inter – Real Madrid (0-1)2,09 – 1,36 
Fiorentina – Torino(2-1)0,86 – 0,39 Sampdoria – Inter(2-2)1,38 – 1,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar