18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cagliari – Napoli: Odds og optakt den 21. februar 2022

Pavoletti og Cagliari kæmper med næb og klør for overlevelse i Serie A, og præstationerne i 2022 lover godt for øboerne. (Foto: Bildbyrån)
Pavoletti og Cagliari kæmper med næb og klør for overlevelse i Serie A, og præstationerne i 2022 lover godt for øboerne. (Foto: Bildbyrån)

Cagliari hænger stadig fast under nedrykningsstregen, men med point i fem af de seneste seks kampe ånder de konkurrenterne i nakken. Bliver det også til point mod Napoli, som spiller med om det italienske mesterskab? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Cagliari – Napoli. Der er kampstart mandag d. 21. februar 2022 kl. 19:00. Se kampen på TV2 Sport eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Cagliari – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Unipol Domus i Cagliari
Vejret: 13° og frisk vind


Optakt til Cagliari – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Cagliari skal åbenbart have kniven for struben før de begynder at levere på banen. Akkurat som i sidste sæson, så har øboerne sat en overlevelses-slutspurt ind efter en virkelig sløj første halvdel af sæsonen. Hvornår mon de lærer at komme ordentlig ud af starthullerne? Cagliari er lige akkurat under nedrykningsstregen i skrivende stund med 21 point, samme pointantal som Venezia over stregen, som dog har en kamp i hånden. Hele efteråret bød kun på en eneste sejr til hjemmeholdet, men med kniven for struben er de åbenbart bedst, så 2022 har allerede budt på hele tre sejre, to x’er og blot et enkelt nederlag. Det er stærkt, og giver i den grad håb om at redde skærene igen i denne sæson! I årets første seks kampe er det blevet til sejr over Atalanta og point mod Fiorentina, så Cagliari kan altså godt byde de bedre hold op til dans, hvis måne og stjerner står rigtigt.

Denne optakt er skrevet inden Napoli indtager Camp Nou torsdag aften i Europa League, så det vides endnu ikke om de har fået røvfuld af Barcelona eller om de er fortsat de fine takter som de har vist på det sidste. I Serie A er der ikke kun spænding om nedrykningspladserne, for i toppen af rækken spidser det også til. Napoli er 3’er i tabellen med 1 point op til Inter, og 2 point op til Milan. Inter har dog spillet en kamp færre end både Napoli og Milan. Ikke desto mindre er det usandsynlig tæt i toppen, så der er virkelig noget at se frem til i den sidste del af sæsonen, hvor der ikke er råd til at træde forkert særlig mange gange. Napoli vil formentlig ærgre sig over, at de ‘blot’ fik 1-1 i sidste weekends topbrag mod Inter, men skarpheden manglede foran mål. Før Inter-kampen havde napolitanerne hentet tre sejre på stribe, og med vigtige spillere tilbage i fuldt vigør, så skal gæsterne nok kæmpe med til det sidste i denne sæson.

Cagliari:

  • Giorgio Altare (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Matteo Lovato (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Marco Rog (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nahitan Nández (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Kevin Strootman (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Andrea Carboni (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Napoli:

  • Axel Tuanzebe (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Hirving Lozano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Stanislav Lobotka (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Matteo Politano (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Lovato, Goldaniga, Carboni; Bellanova, Grassi, Marin, Dalbert, Lykogiannis; Pereiro, Joao Pedro

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Koulibaly, Mario Rui; Anguissa, Fabian; Insigne, Zielinski, Elmas; Osimhen


Odds på Cagliari – Napoli

Bookmakerne ser Napoli som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Napoli med tankerne på Barca

Optakten her er som nævnt skrevet før Napolis kamp i Barcelona torsdag aften, men eftersigende har Napoli-træner, Luciano Spalletti, ikke tænkt sig at spare spillere til den udebanetur, så der kan være risiko for trætte stænger til dette opgør. Det er nok det, de håber på i Cagliari-lejren for på forhånd ligner det en svær opgave for nedrykningskandidaterne. Det omvendte opgør endte 2-0 til Napoli efter en stille og rolig dag på kontoret, og jeg kunne godt forestille mig, at den napolitanske cruise control også blev sat til denne gang.

Allerede tre dage efter dette opgør venter returopgøret mellem Napoli og Barcelona, så medmindre Spallettis mandskab får en ordentlig snitter på Camp Nou, så har de en stor og vigtig kamp forude i næste uge. Napoli-fansene vil uden tvivl være i den syvende himmel, hvis det bliver til avancement mod Barcelona, så dobbeltopgøret må have et vist fokus hos spillere og træner, og derfor tror jeg heller ikke at dette opgør bliver et stort festfyrværkeri. Cagliari vil helt sikkert være tilfredse med blot et enkelt point mod et tophold som Napoli, så jeg regner ikke med at øboerne satser hele butikken fra start, og så længe stillingen er 0-0, så tager hjemmeholdet ingen unødige risici. Anbefalingen lyder på en målfattig affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Cagliari – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

  • Cagliari er nummer 18 i Serie A med 21 point. Statistikken er på 4-9-12 og målscoren 25:46.
  • Napoli er nummer 3 i Serie A med 53 point. Statistikken er på 10-8-4 og målscoren 36:25.
  • Joao Pedro er topscorer for Cagliari med ti kasser.
  • Dries Mertens topper listen hos Napoli med syv scoringer.
  • Det omvendte opgør endte 2-0 til Napoli på mål af Osimhen og Insigne.


Expected Goals: Cagliari vs. Napoli – de seneste tre kampe

CagliariResultatxGNapoliResultatxG
Empoli – Cagliari(1-1)1,34 – 1,71Barcelona – NapoliUkendtUkendt
Atalanta – Cagliari(1-2)1,01 – 1,31 Napoli – Inter(1-1)2,47 – 0,82
Cagliari – Fiorentina(1-1) 1,87 – 1,7 Venezia – Napoli(0-2) 0,34 – 1,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Cagliari – Napoli?

Cagliari – Napoli spilles mandag den 21. februar 2022 klokken 19:00.

Hvor spilles Cagliari – Napoli?

Cagliari – Napoli spilles på Unipol Domus i Cagliari

Skriv første kommentar

Skriv et svar