18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cagliari – Bologna: Odds og optakt den 11. januar 2022

Andreas Skov Olsen er på vej videre fra Bologna, men er alligevel spået en startplads i tirsdagens kamp mod Cagliari. (Foto: Bildbyrån)
Andreas Skov Olsen er på vej videre fra Bologna, men er alligevel spået en startplads i tirsdagens kamp mod Cagliari. (Foto: Bildbyrån)

I torsdags hentede Cagliari sæsonens blot anden sejr, da de slog Sampdoria på udebane. Denne gang skal der igen spilles om vigtige point, når danske Skov Olsen og Bologna kommer på besøg på Sardinien. Gæsterne har ikke været i aktion siden før jul. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Cagliari – Bologna. Der er kampstart tirsdag d.11. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Cagliari – Bologna: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Ghersini
Stadion: Unipol Domus, Cagliari
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Cagliari – Bologna: Skader, karantæner og startopstillinger

Tirsdag aften er der én Serie A-kamp på menuen, når Cagliari og Bologna spiller den kamp de ellers skulle have spillet søndag. Serie A har været hårdt ramt af corona i det nye år, så faktisk er det første gang Bologna skal i aktion i 2022 efter de ikke mødte op til kampen mod Inter torsdag og fik dette opgør skubbet et par dage.

Det var en ren ‘new year, new me’ for Cagliari, da de i torsdags var i aktion for første gang i det nye år. De italienske øboere startede nemlig året ud på bedst mulige vis, da de tog en flot og meget tiltrængt 2-1 sejr ude over Sampdoria. Det har ellers været ganske småt med succes for hjemmeholdet i denne sæson, og derfor hænger Mazzaris mandskab også under nedrykningsstregen. Pt. er der fire point op til Venezia over stregen, så der skal flere sejre til for Cagliari, hvis ikke afstanden skal blive alt for uoverskuelig. Forhåbentlig har torsdagens sejr givet et ordentligt skud selvtillid til værterne, som ville være ærgerlige at undvære i den bedste italienske række.

Bologna har haft en længere juleferie end forventet, da de hverken kom i aktion torsdag eller søndag grundet corona i spillertruppen. Dermed har Mihajlovic’ mandskab ikke været i aktion siden den 22.december, hvor de lidt overraskende bankede Sassuolo med 3-0. Ikke det værste resultat at gå på lang ferie på. Gæsterne ligger fint til midt i tabellen, nedrykning bliver helt sikkert ikke et tema, men samtidig virker de ikke til at kunne stile meget højere i tabellen end deres nuværende placering. Danske Andreas Skov Olsen er aktivt på klubjagt, og har eftersigende godt med bejlere, men ifølge italienske medier, så er han alligevel at finde i Bolognas startellever til dette opgør. Det skyldes muligvis, at gæsterne er ramt af en god del fravær, blandt andre Medel, Hickey, Sansone, Barrow og Schouten, som normalt er i eller omkring startopstillingen.


Cagliari:

  • Nahitan Nández (Midtbane, Fast) – Syg
  • Strootman (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Sebastian Walukiewicz (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Marko Rog (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Keita Baldé (Angreb, Fast) – Landshold


Bologna:

  • Gary Medel (Forsvar, Fast) – Syg
  • Emanuel Vignato (Kant, Reserve) – Syg
  • Federico Santander (Angreb, Reserve) – Syg
  • Aaron Hickey (Back, Fast) – Syg
  • Nicola Sansone (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Jerdy Schouten (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Ibrahima Mbaye (Back, Reserve) – Landshold
  • Musa Barrow (Kant, Fast) – Landshold

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Altare, Lovato, Carboni; Bellanova, Deiola, Grassi, Marin, Dalbert; Joao Pedro, Pavoletti

Bologna forventet startopstilling: Skorupski; De Silvestri, Bonifazi, Theate; Skov Olsen, Dominguez, Soriano, Svanberg, Dijks; Orsolini, Arnautovic


Odds på Cagliari – Bologna

Bookmakerne har Bologna som smalle favoritter.


Odds-forslag: ‘New Year, New Me’!

Hårdt trængte Cagliari fik den bedst mulige start på 2022 med en sejr ude over Sampdoria. Der var hårdt brug for 3 point for sardinierne, og det er der fortsat, for der er stadig 4 point op til Venezia over stregen. Det var tydeligt hvor meget sejren over Sampdoria betød for Cagliari-spillerne, som havde en blanding mellem ild og tårer i øjnene ved sejrsmålet i 2.halvleg. Det er lige den attitude, som der skal vises mere af, hvis de vil blive i Serie A.

Bologna har ikke været i aktion siden før jul, gæsterne har været hårdt ramt af corona, og ud fra de seneste meldinger, så er der stadig en hel del fravær til dette opgør. I forvejen ville jeg spå dette til at være et rimelig lige opgør. Bologna har været ganske svingende sæsonen igennem, men de med forventede fravær til dette opgør, og den fornyede selvtillid hos Cagliari, så ser jeg hjemmeholdet som større favoritter end bookmakerne har gjort dem til. Hvis Cagliari finder samme fightervilje frem som i torsdags, så er der gode chancer for en hjemmesejr!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,89
Cagliari vinder
Gå til marathonbet *


Cagliari – Bologna: Statistik, topscorer og H2H

  • Cagliari indtager 18.pladsen i Serie A med 13 point for 20 kampe. Statistikken er på 2-7-11 og målscoren 19:41.

  • Bologna er nummer 11 med 27 point 19 kampe. Statistikken er på 8-3-8 og målscoren 27:31.

  • Igen i denne sæson er Joao Pedro topscorer for Cagliari, indtil videre står han noteret for ni kasser.

  • Østrigske Marko Arnautovic er Bolognas topscorer med seks ligamål.

  • I sæsonens første indbyrdes opgør var det Arnautovic og De Silvestri, som stod for målene, da Bologna vandt 2-0.


Expected Goals: Cagliari vs. Bologna de seneste tre kampe:

CagliariResultatxGBolognaResultatxG
Sampdoria – Cagliari(1-2)0,86 – 3,07 Sassuolo – Bologna(0-3) 0,74 – 1,19 
Juventus – Cagliari(2-0)1,08 – 0,76Bologna – Juventus(0-2)1 – 0,85
Cagliari – Udinese(0-4)0,1 – 0,51Torino – Bologna(2-1)1,9 – 1,11
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Cagliari – Bologna?

Cagliari – Bologna spilles tirsdag den 11. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Cagliari – Bologna?

Cagliari – Bologna spilles på Unipol Domus i Cagliari

Skriv første kommentar

Skriv et svar