18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bologna – Napoli: Odds og optakt den 17. januar 2022

Med opgøret mellem Atalanta og Inter søndag aften, kan Napoli med en sejr her hente point på minimum en af konkurrenterne i toppen af Serie A. (Foto: Bildbyrån)
Med opgøret mellem Atalanta og Inter søndag aften, kan Napoli med en sejr her hente point på minimum en af konkurrenterne i toppen af Serie A. (Foto: Bildbyrån)

Napoli kommer fra en gedigen skuffelse i Coppa Italia, hvor de torsdag aften blev ekspederet ud af Fiorentina. Spallettis mandskab har haltet mere end sædvanligt på det sidste, men kan de alligevel hive en sejr hjem mod Andreas Skov Olsens Bologna? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bologna – Napoli. Der er kampstart mandag d.17. januar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play. 

GÅ TIL


Bologna – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Livio Marinelli
Stadion: Stadio Renato Dell’Ara, Bologna
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Bologna – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er et halvamputeret Napoli-mandskab, der gæster Bologna mandag aften. I en blanding mellem African Cup of Nations og skader mangler Napoli mere end et par bærende profiler, Koulibali, Insigne, Ospina og Anguissa kommer med sikkerhed ikke i spil, mens der også er tvivl om farlige Osimhen.

På trods af at Andreas Skov Olsen med al sandsynlighed står foran et klubskifte her i januar, så fik danskeren fuld spilletid i tirsdagens ligakamp mod Cagliari, og er også spået en startplads her mod Napoli. Det var ikke en voldsomt opløftende indsats Bologna lagde for dagen i tirsdags mod bundholdet fra Cagliari, Orsolini bragte godt nok Bologna foran med en fremragende frisparkskasse i 2.halvleg, men den holdte ikke hele vejen hjem. Cagliari kæmpede sig tilbage i kampen, og endte med alle 3 point efter en scoring i de døende minutter. Hjemmeholdet ligger i et bredt midterfelt i Serie A, som har større afstand til bunden end til top-6, umiddelbart er præstationerne dog for svingende til at de kan tillade sig at drømme om europæisk fodbold til næste sæson.

Napoli startede sæsonen ud for fuld skrue, men siden november er der i den grad gået hverdag i den hos napolitanerne, som leverer alt for ustabilt. Det er blot blevet til to sejre i de seneste syv ligakampe, og hvis den negative stime fortsætter, så kan gæsterne lynhurtigt vinke farvel til mesterskabsdrømmene. I skrivende stund er napolitanerne dog blot 6 point bag førerholdet fra Inter, som dog har en kamp i hånden. Torsdag aften var Napoli i aktion i den italienske pokalturnering, hvor de på hjemmebane tog imod Fiorentina. Kampen endte for Napolis vedkommende med en gedigen skuffelse efter 120 minutters fodbold, og et nederlag på 5-2. Napolitanerne fik ellers alletiders mulighed for at hive sejren hjem, da Fiorentinas lige før halvleg ved stillingen 1-1 fik rødt kort, men lige lidt hjalp det. Gæsterne virkede i forvejen sårbare, og Coppa Italia-skuffelsen har helt sikkert ikke gjort noget godt for moralen på holdet.


Bologna:

 • Emanuel Vignato (Kant, Reserve) – Syg
 • Federico Santander (Angreb, Reserve) – Syg
 • Jerdy Schouten (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ibrahima Mbaye (Back, Reserve) – Landshold
 • Musa Barrow (Kant, Fast) – Landshold


Napoli:

 • Kalidou Koulibaly (Forsvar, Fast) – Landshold
 • Adam Ounas (Kant, Reserve) – Landshold
 • Victor Osimhen (Angreb, Fast) – Skadet/Tvivlsom
 • André-Frank Anguissa (Midtbane, Fast/Reserve) – Landshold
 • David Ospina (Målmand, Fast) – Skadet
 • Lorenzo Insigne (Kant, Fast) – Skadet

Bologna forventet startopstilling: Skorupski; Bonifazi, Binks, Medel; Skov Olsen, Soriano, Svanberg, Hickey; Orsolini, Sansone; Arnautovic

Napoli forventet startopstilling: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui; Demme, Lobotka; Politano, Zielinski, Lozano; Petagna.


Odds på Bologna – Napoli

Bookmakerne har Napoli som favoritter.


Odds-forslag: Ustabile Napoli snubler igen

Efter en lang ufrivillig pause med to udsatte kampe, var Bologna tilbage i aktion i tirsdags, men det blev ikke til noget glædeligt gensyn med fodbolden for Skov Olsen og co., som tabte til bundholdet fra Cagliari. Heldigvis ser det lysere ud i forhold til fravær til dette opgør, hvor både Medel og Hickey er med igen.

Napoli har også fået Zielinski og Rui med igen, men gæsterne har desværre stadig en hel del fravær til denne mandagskamp. I midtugens Coppa Italia-opgør mod Fiorentina stod det klart, at Napoli ikke kan præstere på topniveau uden vigtige spillere som Insigne, Koulibaly, Anguissa og Osimhen – der mangler kreativitet offensivt, og uden forsvarsklippen Koulibaly, så defensiven noget vaklende ud

Det er ikke fordi, at Bologna leverer drømmefodbold hver gang, men de har altså evnerne til at spille med mod de bedste hold på de gode dage. Der bør være muligheder her mod Napoli, så oveni i en snart lang periode med skuffende resultater, også mangler bærende profiler. Gæsterne kommer fra en 120 minutters skuffelse mod Fiorentina i pokalturneringen, så det er muligt, at der stadig er træthed i ben og hoved til dette opgør. Anbefalingen lyder på minimum 1 point til Bologna.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,97
Bologna eller uafgjort
Gå til marathonbet *


Bologna – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Bologna er nummer 11 i Serie A med 27 point. Statistikken er på 8-3-8 og målscoren 28:33.

 • Napoli har spillet en kamp mere og står noteret for 43 point på rækkens 3.plads. Statistikken er på 13-4-4 og målscoren 37:15.

 • Østrigske Marko Arnautovic er Bolognas topscorer med seks ligamål.

 • Dries Mertens er topscorer for Napoli med seks kasser.

 • Napoli hentede en sikker 3-0 sejr i sæsonens første indbyrdes opgør.


Expected Goals: Bologna vs. Napoli de seneste tre kampe:

BolognaResultatxGNapoliResultatxG
Cagliari – Bologna(2-1)1,84 – 0,58 Napoli – Fiorentina(2-5) 1,13 – 2,42 
Sassuolo – Bologna(0-3)0,74 – 1,19 Napoli – Sampdoria (1-0) 1,52 – 0,32 
Bologna – Juventus(0-2)1 – 0,85Juventus – Napoli (1-1) 1,52 – 0,74
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bologna – Napoli?

Bologna – Napoli spilles mandag den 17. januar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Bologna – Napoli?

Bologna – Napoli spilles på Stadio Renato Dell’Ara i Bologna

Skriv et svar