18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Bologna – Juventus: Odds og optakt den 23. maj 2021

Foto: Bildbyrån

De sidste Serie A kampe løber over stablen søndag aften, og som det ser ud før sidste spillerunde, bliver næste sæsons Champions League uden deltagelse fra Juventus… Medmindre, at Napoli eller AC Milan snubler i sidste kamp, og Juventus tager alle 3 point imod Bologna. Lykkes det ‘den gamle dame’, at spille sig ind i top-4? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bologna – Juventus. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Bologna – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Meraviglia di Pistoia
Stadion: Renato Dall’Ara, Bologna
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 14:35.


Optakt til Bologna – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Endnu en Serie A sæson er ved at gå på hæld, og det meste er afgjort her inden sidste spillerunde, Inter har sikret sig mesterskabet, og de tre nedrykkere er også blevet fundet, vi mangler dog stadig at få delt Champions League-billetterne ud! Der er stadig to Champions League-pladser ‘up for grabs’, og vi har tre hold, som er i spil til dem inden søndagens kampe. Napoli og AC Milan indtager 3. og 4.pladsen med 76 point, og lige efter kommer de italienske giganter fra Juventus med 75 point. Der bliver knald på! Selvom Juventus ikke selv kan afgøre det, så står de med udmærkede kort på hånden, for AC Milan skal nemlig på en af de rigtige slemme udebaneture, i Bergamo, mod Atalanta. Hvis milaneserne ikke formår at få fuldt udbytte af den tur, så skal Juventus blot vinde dette opgør mod Bologna.

Hjemmeholdet er gået fuldkommen i stå efter de med en 4-1 sejr over Spezia ikke længere kunne rykke ud af Serie A, siden har de spillet seks kampe i streg uden at vinde, godt nok med fire X’er imellem, men det er tydeligt at se, at der ikke er alverden på spil for Bologna, som indtager 11.pladsen. Værterne er rimelig hårdt ramt på skadesfronten til dette opgør, hvor de mangler sæsonens nok bedste spiller for dem, Soriano, mens de har adskillige fravær i bagkæden, blandt andre styrmand, Danilo.

Bologna:

 • Federico Santander (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Nicolás Domínguez (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Aaron Hickey (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Mitchell Dijks (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Danilo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Roberto Soriano (Midtbane, Fast) – Skadet

Juventus:

 • Rodrigo Bentancur (Midtbane, Fast) – Karantæne

Bologna forventet startopstilling: Ravaglia; Mbaye, Tomiyasu, Soumaro, De Silvestri; Schouten, Svanberg; Orsolini, Vignato, Barrow; Palacio.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Rabiot, Chiesa; Kulusevski, Ronaldo.


Odds på Bologna – Juventus

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: ‘Den gamle dame’ er ikke usårlig

Juventus befinder sig i en meget uvant situation her før sidste spillerunde i sæsonen, i de seneste 9 sæsoner har mesterskabet været sikret for længst, men denne gang kæmper de for blot at ende i top-4. De skal bruge en sejr, og samtidig håbe på, at enten AC Milan eller Napoli taber point. Jeg har egentlig ikke så megen tvivl om, at Juventus nok skal gøre deres her i udekampen mod Bologna.

Bologna har ingenting overhovedet at spille for, mens Juventus som nævnt, burde have motivationen helt i top! Det er der så i den grad også blevet taget højde for i oddset, oddset på ren udesejr står i så lav en kurs, at det ikke rigtig kan blive interessant. Anbefalingen bliver derfor et kombineret væddemål – Begge hold scorer + Juventus sejr. Der kan ikke herske meget tvivl om, at Juventus skal og bør vinde den her, men samtidig har de vist store svaghedstegn i defensiven igennem store dele af sæsonen. Meget ukarakteristisk for ‘den gamle dame’ er de nu oppe på 13 Serie A kampe i streg uden at holde rent bur, og selvom Bologna ikke har det store på spil, så har de altså en giftig offensiv med Barrow, Orsolini og Palacio, som sagtens kan lave ballade, især på farten kan de udfordre et Juventus hold, som formentlig kommer til at sidde på boldbesiddelsen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,28
2-tallet og begge hold scorer
Besøg Unibet *


Bologna – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Bologna ligger sikkert og solidt på 11.pladsen midt i Serie A tabellen, og har ikke andet end æren på spil her i sidste spillerunde.

 • Juventus indtager 5.pladsen i Serie A med 75 point, 1 point mindre end Napoli og AC Milan på de sidste Champions League-givende 3. og 4.pladser.

 • Midtbanemanden, Roberto Soriano, har vist sig godt frem i denne sæson, og topper den interne topscorerliste i Bologna med 9 ligamål.

 • Ronaldo bliver ved at hamre mål i kassen, han fører topscorer-ræset i Serie A med imponerende 29 kasser.
 • De zebrastribede fra Torino har gjort rent bord i de seneste ti indbyrdes kampe imod Bologna, ti kampe = ti sejre!


Expected Goals: Bologna vs. Juventus – de seneste tre kampe

BolognaResultatxGJuventusResultatxG
Verona – Bologna(2-2)1,5 – 2,07Atalanta – Juventus(1-2)0,99 – 1,9
Bologna – Genoa(0-2)1,94 – 2,09Juventus – Inter(3-2)3,75 – 1,19
Udinese – Bologna(1-2)0,58 – 2,13Sassuolo – Juventus(1-3)2,56 – 1,59
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Bologna – Juventus d. 23. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar