18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Bologna – Inter: Odds og optakt den 6. januar 2022

Kan Inter fortsætte deres Serie A-dominans i 2022? (Foto: Bildbyrån)
Kan Inter fortsætte deres Serie A-dominans i 2022? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag står den på helligdag i Støvlelandet, så vi får en dejlig tidlig start på fodbolddagen, når Bologna ved middagstid tager imod Serie A’s førerhund, Inter. Fortsætter Inter deres dominans i 2022, eller stikker Bologna en kæp i hjulet fra start? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Bologna – Inter. Der er kampstart torsdag d. 6. januar 2022 kl. 12:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Bologna – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Giovanni Ayroldi
Stadion: Stadio Renato Dell’Ara, Bologna
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til Bologna – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Helligtrekongersdag bliver fejret på lidt anderledes vis i Italien end i Danmark, det betyder blandt andet at de fleste italienere har fri fra skole og arbejde, og dermed masser af tid til at se fodbold. Derfor får vi glæden af en hel Serie A-runde fra torsdag middag til torsdag aften, perfekt til en lang hjemmearbejdsdag! Runden bliver åbnet allerede 12.30 med dette opgør mellem Bologna og Inter.

Bologna har formentlig stadig mareridt om sæsonens første møde med Inter, hvor de blev skilt af med 6-1 i Milano. Man må håbe for hjemmeholdet at de har fundet revanchelysten frem til denne gang, så vi kan få et jævnbyrdigt opgør. Bologna er et lidt svingende bekendtskab i denne sæson, de spiller på deres gode dage flot offensiv fodbold, og har i flere tilfælde bevist at de kan bide skeer med hold fra den øverste halvdel af rækken. Blandt andet er det blevet til sejr over både Lazio og Roma i denne sæson, ligesom de sluttede 2021 af med en flot 3-0 sejr ude over Sassuolo. Der er bare for lidt stabilitet til at værterne for alvor kan sigte meget højere end deres nuværende 10.plads i tabellen. Danske Andreas Skov Olsen er på vej videre i karrieren, og det er uvist om han kommer i spil her, måske han trods alt kan spille en rolle med de fravær Bologna har til dette opgør?

Halvt inde i efteråret haltede Inter ganske langt bag både Milan og Napoli, som bragede derudaf i toppen af Serie A, men det blev der lynhurtigt byttet om på før jul. I de seneste ti spillerunder har de forsvarende mestre Inter vundet ni og spillet en enkelt uafgjort, da Milan og Napoli samtidig har haft svært ved at fastholde deres lovende udlæg på sæsonen, ja, så har Inter nu lagt sig i spids af rækken med henholdsvis 4,7 og 8 point ned til Milan, Napoli og Atalanta. Pt. ligner Inzaghis mandskab et ganske sikkert bud på en italiensk mester. Sommerens to meget succesfulde signings, Dzeko og Calhanoglu, bliver ikke klar til dette opgør.


Bologna:

 • Jerdy Schouten (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Kingsley Michael (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Nicolás Domínguez (Midtbane, Fast/Reserve) – Syg
 • Aaron Hickey (Back, Fast) – Syg
 • Ibrahima Mbaye (Back, Reserve) – Landshold
 • Musa Barrow (Kant, Fast) – Landshold


Inter:

 • Hakan Calhanoglu (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Edin Dzeko (Angreb, Fast) – Syg
 • Martín Satriano (Angreb, Reserve) – Syg
 • Alex Cordaz (Målmand, Reserve) – Syg

Bologna forventet startopstilling: Skorupski; Soumaoro, Medel, Theate; De Silvestri, Svanberg, Soriano, Dijks; Orsolini, Sansone; Arnautovic

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Vidal, Perisic; Correa, Martinez


Odds på Bologna – Inter

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Frisk start på det nye år med to angrebsivrige mandskaber

Det er ikke en helt ukompliceret opgave Inter kommer på her i 2022’s første Serie A-kamp, cifrene i sæsonens første indbyrdes møde siger godt nok andet, men der er stor forskel på Bolognas evner på hjemmebane og på udebane. I denne sæson er det allerede blevet til hjemmesejre over Lazio og Roma, samt et x ude mod Atalanta, mens man også havde Milan godt ude i tovene. Hvis hjemmeholdet rammer niveau, kan de godt være med et langt stykke hen ad vejen. Især offensivt, hvor de råder over kreative og målfarlige typer i Sansone, Arnautovic, Orsolino og Soriano.

Inter gik på juleferie i storslående form, fra midten af oktober har der ikke været nogen hold i Serie A der har kunne nærme sig de forsvarende mestres niveau. Jeg er da heller ikke bekymret for, at de ikke nok skal vinde her over Bologna, men om det bliver med et rent bur stiller jeg mig tvivlende over for. Inter spillere sjovere og mere underholdende under Simone Inzaghi end tilfældet var det under Conte, og det kan give plads til et stærkt kontrahold som Bologna. Inters to wingbacks, Dumfries og Perisic, har deres klare forcer i offensiven, og er med oppe omkring modstanderens felt hver gang. Det kunne komme til at gøre ondt den anden vej i løbet af kampen. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,71
Begge hold scorer
Gå til nordicbet *


Bologna – Inter: Statistik, topscorer og H2H

 • Bologna er nummer 10 i Serie A med 27 point. Statistikken er på 8-3-8 og målscoren 27:31

 • Inter topper Serie A med 46 point efter 19 spillerunder. Statistikken er på 14-4-1 og målscoren 49:15.

 • Marko Arnautovic er Bolognas topscorer med seks ligamål.

 • Lautaro Martinez er Inters topscorer med elleve ligatræffere.

 • Inter vandt sæsonens første indbyrdes opgør mod Bologna med hele 6-1. Hjemmeholdet har i den grad revanche til gode!

Info
NavnInterINT
Land
Italien
ITA
CheftrænerSimone Inzaghi
Websitewww.inter.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
39
Mål imod
15
Rent bur
6
Gule kort
32
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
5
Mål
8
Mål imod
3
Rent bur
2
Gule kort
5


Expected Goals: Bologna vs. Inter de seneste tre kampe:

BolognaResultatxGInterResultatxG
Sassuolo – Bologna(0-3) 0,74 – 1,19Inter – Torino(1-0) 1,47 – 0,45 
Bologna – Juventus(0-2) 1 – 0,85Salernitana – Inter(0-5)0,95 – 3,34
Torino – Bologna(2-1)1,9 – 1,11Inter – Cagliari(4-0)4,15 – 0,69
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Bologna – Inter?

Bologna – Inter spilles torsdag den 6. januar 2022 klokken 12:30.

Hvor spilles Bologna – Inter?

Bologna – Inter spilles på Stadio Renato Dell’Ara i Bologna

1 kommentar

 1. Det er uvist om kampen kommer til at løbe af stablen. Der er en del coronasmittede hos Bologna og lokale myndigheder kræver at hjemmeholdet går i isolation, men fodboldbosserne i Serie A meddelte tirsdag at hold, som ikke stiller til kamp i dag vil blive taberdømt 3-0.

Skriv et svar