18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Torino: Odds og optakt den 6. januar 2022

Joakim Mæhle og Atalanta sluttede sløjt af i 2021. Har de mon fået tanket batterierne op til det nye år? (Foto: Bildbyrån)
Joakim Mæhle og Atalanta sluttede sløjt af i 2021. Har de mon fået tanket batterierne op til det nye år? (Foto: Bildbyrån)

Atalanta sluttede 2021 af i lidt haltende form med nederlag til Roma og uafgjort mod bundproppen fra Genoa. 2022 starter ud med en hjemmekamp mod Torino, som kan vise sig svære at overvinde med deres defensive udgangspunkt. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Torino. Der er kampstart torsdag d. 6. januar 2022 kl. 16:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – Torino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Piero Giacomelli
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 5°, svag vind

Optakt til Atalanta – Torino: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er beundringsværdigt at Atalanta i snart en håndfuld sæsoner i træk har formået at bide skeer med de største klubber i Italien, denne sæson er ingen undtagelse, for igen er klubben fra Bergamo med hvor det er sjovt. Pt. rækker præstationerne til en 4.plads i Serie A, hvor der i skrivende stund er 8 point op til Inter på 1.pladsen, og blot 4 og 1 point op til Milan og Napoli på 2. og 3.pladsen. Atalanta fik virkelig vind i sejlene fra starten af november, hvor det blev til seks ligasejre i streg, og pludselig gik snakken om, at de skulle være førsteudfordrere til Inter i denne sæson, men de to sidste kampe før juleferien bød på to skuffelser. Først blev det til et overraskende 4-1 nederlag hjemme til ellers svingende Roma, mens den seneste kamp endte 0-0 mod bundholdet fra Genoa. Umiddelbart har Atalanta nok haft godt af lidt restituering. Hjemmeholdet har en lille håndfuld spillere ude til dette opgør, men afløserne er af fin kvalitet. Måske der endda kan blive spilletid til nyindkøbet, Boga, som lige er blevet hentet i Sassuolo.

Torino reddede med nød og næppe skærene i sidste sæson, hvor de endte på en skuffende 17.plads i Serie A, men den nye træner Ivan Juric har gjort underværker for norditalienerne, som ikke ligner et hold, som kommer i karambolage med nedrykningsstregen i denne sæson. Juric viste allerede i Verona, at han kan sætte et godt organiseret mandskab sammen, og det er han også lykkedes med i Torino. Gæsterne scorer ikke voldsomt meget, men til gengæld står de også pt. for en af ligaens bedste defensiver med 19 indkasserede mål i 19 kampe. Nærmest alle Torinos kampe i sæsonen har været helt tætte, samtlige nederlag er tabt med blot et mål, mens fem ud af syv sejre også er vundet med blot et overskydende mål. Udeholdet er svære at trænge igennem, men mod de bedste hold i ligaen har de endnu ikke trukket det længste strå. Andrea Belotti er endnu engang ude med skade, Aina er til African Cup of Nations, og så har gæsterne også tre unavngivne spillere ude med corona.


Atalanta:

 • Remo Freuler (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne
 • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet
 • Joakim Mæhle (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Syg/Tvivlsom
 • Juan Musso (Målmand, Fast/Reserve) – Syg/Tvivlsom


Torino:

 • Etrit Berisha (Målmand, Reserve) – Tvivlsom
 • Andrea Belotti (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ola Aina (Back, Fast) – Landshold
 • Simone Verdi (Kant, Reserve) – Syg
 • Tre unavngivne spillere ude med corona

Atalanta forventet startopstilling: Sportiello; Djimsiti, Demiral, Palomino; Hateboer, Koopmeiners, de Roon, Zappacosta; Malinovskyi, Pessina; Muriel

Torino forventet startopstilling: Milinkovic-Savic; Djidji, Bremer, Buongiorno; Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda; Praet, Brekalo; Sanabria


Odds på Atalanta – Torino

Bookmakerne har Atalanta som favoritter.


Odds-forslag: Endnu et snævert nederlag til Juric’ tropper

Atalanta fik en skuffende afslutning på 2021 med flere skuffende resultater lige inden juleferien. Gasperinis spillestil kræver friske ben og masser af energi, så hvis batterierne ikke er ladt ordentlig op, så er hjemmeholdet altså til at have med at gøre. De to ugers vinterpause har helt sikkert gjort underværker. Torino har vist sig som en hård nød at knække for de fleste Serie A-mandskaber i denne sæson, men norditalienernes udebaneform er langt fra imponerende.

Torino har holdt nærmest samtlige kampe tætte i denne sæson, men det kan ikke ignoreres, at de rent faktisk er et af ligaens dårligste udehold efter første halvdel af sæsonen. De hidtidige ni udekampe har blot kastet fem point af sig, og så er det altså en ringe trøst, at de kun har tabt med et enkelt mål i de seks nederlag på fremmed græs. Der bør være gode chancer for en Atalanta-sejr i dette opgør, hjemmeholdet har fået tanket batterierne op så de igen er klar til at mose modstanderen med aggressiv angrebsfodbold. Torino er uden anfører Belotti, Aina på backen, og så er det stadig uvist hvem de tre coronasmittede i truppen er, men som det ser ud nu, så ser defensiven fortsat stærk ud. Torino taber for niende gang i sæsonen med præcis ét mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,70
Atalanta vinder med præcis én
Gå til unibet *


Atalanta – Torino: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta er nummer 4 i Serie A med 38 point. Statistikken er på 11-5-3 og målscoren 38:24.

 • Torino er nummer 11 med 25 point. Statistikken er på 7-4-8 og målscoren 23:19.

 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere.

 • Midtbanemanden Tommaso Pobega er topscorer hos Torino med fire mål.

 • Atalanta vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1 efter et sejrsmål i de døende sekunder af unge Roberto Piccoli.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Atalanta vs. Torino de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGTorinoResultatxG
Genoa – Atalanta(0-0)0,07 – 1,68Inter – Torino(1-0)1,47 – 0,45 
Atalanta – Roma(1-4)0,7 – 1,09Torino – Verona(1-0)1,16 – 0,57
Verona – Atalanta(1-2)1,98 – 2,04Sampdoria – Torino(2-1)1,23 – 1,5
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Torino?

Atalanta – Torino spilles torsdag den 6. januar 2022 klokken 16:30.

Hvor spilles Atalanta – Torino?

Atalanta – Torino spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

1 kommentar

 1. Det er uvist om kampen kommer til at løbe af stablen. Der er en del coronasmittede hos Torino og lokale myndigheder kræver at udeholdet går i isolation, men fodboldbosserne i Serie A meddelte tirsdag at hold, som ikke stiller til kamp i dag vil blive taberdømt 3-0.

Skriv et svar