18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Roma: Odds og optakt den 18. december 2021

Kan Atalanta fortsætte deres march mod toppen af Serie A? (Foto: Bildbyrån)
Kan Atalanta fortsætte deres march mod toppen af Serie A? (Foto: Bildbyrån)

Atalanta banker derudaf i Serie A. I weekenden tog de deres sjette ligasejr i streg, og denne gang venter formsvage Roma, så mon ikke der ligger tre point mere og venter for Joakim Mæhle og co.? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Roma. Der er kampstart lørdag den 18. december 2021 kl. 15:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Massimiliano Irrati
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 4° og svag vind


Optakt til Atalanta – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

Der sker ting og sager i toppen af Serie A for tiden. Napoli og Milan, som ellers havde lagt sig sikkert i spidsen af rækken, viser pludselig vaklende form, og i italienske medier bliver der nu i højere grad talt om en potentiel mesterskabskamp mellem Atalanta og rækkens førerhold, Inter. Kun 4 point adskiller Napoli på 4. pladsen fra Inter på 1. pladsen, og derimellem finder vi Atalanta og Milan. Der er stadig et hav af kampe at spille, men det er uden tvivl Inter og Atalanta, som viser sig bedst frem i disse dage.

Joakim Mæhle og co. har vundet seks ligakampe i streg herunder tre ekstremt svære udekampe mod henholdsvis Verona, Napoli og Juventus. Efter en halvsløv start på sæsonen ser vi endelig det høje niveau, vi er blevet vant til fra Atalanta over de seneste par sæsoner. Robin Gosens er eneste fravær hos hjemmeholdet.

De fire forreste hold i Serie A virker til allerede at være stukket af, og Roma kom altså heller ikke med i det ræs i denne sæson. Pt. indtager romerne 6. pladsen, og det kan blive svært nok at beholde den placering sæsonen ud, for også i subtoppen er det helt tæt. Det er svært at finde de helt store højdepunkter for Roma i denne sæson, hvor der bliver tabt lidt og vundet lidt uden den store kontinuitet i resultaterne. Senest vandt Roma 2-0 over Spezia, men det var igen uden at imponere. Mourinho kan dog glæde sig over, at han til dette opgør har Zaniolo og Mancini tilbage fra karantæne.

Atalanta:

  • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet

Roma:

  • Stephen El Shaarawy (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Lorenzo Pellegrini (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Palomino, Demiral; Mæhle, de Roon, Freuler, Zappacosta; Pasalic, Ilicic; Zapata.

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Cristante, Veretout, Mkhitaryan, Vina; Zaniolo, Abraham.


Odds på Atalanta – Roma

Bookmakerne ser Atalanta som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Romas onde ånd slår til igen

Selv før Atalanta virkelig begyndte at blive gode for et par sæsoner siden, havde Roma et kompleks med de blå-og sortstribede. Roma har blot vundet en eneste gang over Atalanta i de seneste 10 indbyrdes opgør, og oveni den bekymrende statistik bør det tilføjes, at Roma nu i halvanden sæson kun har vundet én gang, når de har krydset klinger med hold fra sidste sæsons top-6. Sytten kampe i alt mod de bedste hold fra Serie A og kun én sølle sejr. Roma har virkelig et kompleks, når det kommer til disse kampe.

Læg dertil, at Atalanta virkelig rammer formen for tiden, og at Roma kæmper gevaldigt med både spil og resultater. En del af Atalantas opblomstring på det seneste skyldes blandt andet, at fraværslisten bliver kortere og kortere. Eneste fravær er Gosens, men ellers har Gasperini frit valg på alle hylder, og det har kastet resultater af sig. Roma er uden holdets største kreatør og anfører Pellegrini, så jeg har svært ved at se, hvordan gæsterne skal lave flere mål end Atalanta. Roma er sårbare, og Atalanta viser sjældent nåde. Anbefalingen lyder på en komfortabel hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,88
Atalanta -1,5 (AH)
Gå til Marathonbet *


Atalanta – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta er nummer 3 i Serie A med 37 point. Statistikken lyder på 11-4-2 og målscoren 37:20.
  • Roma er nummer 6 med 28 point. Statistikken lyder på 9-1-7 og målscoren 26:19.
  • Colombianske Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligascoringer.
  • Lorenzo Pellegrini er topscorer for Roma med fem kasser. Han kommer dog ikke i aktion lørdag eftermiddag.
  • Roma fik en 4-1 røvfuld, da de i sidste sæson var på besøg på Gewiss Stadium. Det omvendte opgør endte 1-1 i Rom.


Expected Goals: Atalanta vs. Roma – de seneste tre kampe

RomaResultatxGSpeziaResultatxG
Verona – Atalanta(1-2)1,98 – 2,03Roma – Spezia(2-0)1,77 – 0,36
Atalanta – Villarreal(2-3)1,80 – 1,06CSKA Sofia – Roma(2-3)1,04 – 1,49
Napoli – Atalanta(2-3)1,80 – 2,30Roma – Inter(0-3)0,67 – 1,26
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Roma?

Atalanta – Roma spilles lørdag den 18. december 2021 klokken 15:00.

Hvor spilles Atalanta – Roma?

Atalanta – Roma spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv første kommentar

Skriv et svar