18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Napoli: Odds og optakt den 3. april 2022

4 mål i de to seneste kampe. Victor Osimhen holder de napolitanske Scudetto-drømme i live! (Foto: Bildbyrån)
4 mål i de to seneste kampe. Victor Osimhen holder de napolitanske Scudetto-drømme i live! Hvordan skal det gå uden ham søndag eftermiddag? (Foto: Bildbyrån)

Det er helt tæt i toppen af Serie A, hvor Inter, Milan og Napoli på skift indtager 1.pladsen. Ud af sæsonens sidste otte kampe ligner dette den sværeste opgave som Napoli har tilbage, Atalanta har nemlig overhånden i de indbyrdes møder med tre sejre på stribe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Napoli. Der er kampstart søndag d. 3. april 2022 kl. 15:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Atalanta – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco di Bello
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 10°, let vind

Optakt til Atalanta – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er umanerligt tæt i toppen af Serie A, hvor Milan, Inter og Napoli skiftes til at sidde på rækkens 1.plads. Ingen af de tre mandskaber viser den fornødne stabilitet til at stikke af, så der bliver formentlig spænding til det sidste. Milan topper rækken med 66 point, Napoli følger efter med 63 point, mens Inter med en kamp i hånden har 60 point. Selv Juventus har et spinkelt håb med 59 point, men det ville være et comeback af en anden verden, hvis Den Gamle Dame spiller sig tilbage i mesterskabskampen. Der venter en ualmindelig spændende afslutning på Serie A-sæsonen!

Atalanta er lige bag de fire øverste hold i tabellen. I skrivende stund har Gasperinis mandskab med en kamp i hånden 8 point op til Juventus på 4.pladsen, men der er også pres på bagfra, hvor Roma begynder at røre på sig. Umiddelbart ser det ikke ud til, at Atalanta skal spille sig i Champions League for fjerde sæson i træk, men håbet lever trods alt stadig. Hjemmeholdet har ikke ramt samme vanvittige niveau, som vi har set i de seneste par sæsoner, der har været færre målfester end vi har været vant til, men der er ingen tvivl om, at Atalanta stadig hører til de bedste mandskaber i Italien. Joakim Mæhle har ikke væltet sig spilletid i 2022, men spås af flere italienske medier en startplads søndag eftermiddag. Værterne er stadig uden Zapata og Ilicic i offensiven, samt anfører Toloi i forsvaret.

Napoli har ligesom de to andre mesterskabsbejlere snublet sig igennem 2022. Der er ingen af de tre tophold, som for alvor har fået sat en ordentlig stime af sejre sammen, og derfor er der heller ingen af dem, som har taget et afgørende ryk væk fra de andre. Napoli har dog vundet de seneste to kampe, begge med 2-1, og alle fire mål er sat i kassen af Victor Osimhen. Nigerianeren afsoner dog karantæne i dette opgør, ligesom den faste midterforsvar Rrahmani, mens Di Lorenzo og Anguissa, som også normalt er en del af startelleveren er ude med skader. Ikke ligefrem drømmescenariet for Spalletti forud for så vigtigt et opgør, Osimhens målnæse vil helt sikkert blive savnet, men defensiven ser altså også rimelig svækket ud.


Atalanta:

 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Skadet
 • Josip Ilicic (Kant, Fast/Reserve) – Syg
 • Rafael Toloi (Forsvar, Fast) – Skadet


Napoli:

 • Victor Osimhen (Angreb, Fast) – Karantæne
 • Amir Rrahmani (Forsvar, Fast) – Karantæne
 • André-Frank Anguissa (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Giovanni Di Lorenzo (Back, Fast) – Skadet
 • Andrea Petagna (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Alex Meret (Målmand, Fast/Reserve) – Tvivlsom

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Djimsiti, Demiral, Palomino; Hateboer, Freuler, De Roon, Mæhle; Koopmeiners, Malinovskyi; Muriel

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Mario Rui, Juan Jesus, Koulibaly, Malcuit; Lobotka, Fabian Ruiz; Politano, Zielinski, Insigne; Mertens


Odds på Atalanta – Napoli

Bookmakerne har Atalanta som favoritter.


Odds-forslag: Napoli snubler mod den onde ånd fra Bergamo

Det er en fed kamp, som er i vente søndag eftermiddag i Bergamo. Atalanta og Napoli er to af ligaens mest velspillende og offensive mandskaber, og som regel plejer der at være godt gang i de indbyrdes opgør. Fire af de seneste fem kampe er gået over 3.5 mål. Sæsonens første opgør mellem de to var en af sæsonens fedeste og mest underholdende kampe, hvor Atalanta trak det længste strå mod Napoli for tredje gang i træk med en 3-2 sejr. Om det bliver lige så underholdende denne gang kunne jeg godt have min tvivl om.

Der er fravær i begge lejre til dette opgør, men umiddelbart er Napoli hårdest ramt. I forsvaret er gæsterne uden to faste startere, og afløserne Jesus og Malcuit er ikke af samme høje niveau, mens topscorer Osimhen, som har scoret de seneste fire Napoli-kasser også bliver svær at erstatte. Det ville være ganske symptomatisk for topstriden i Serie A, hvis Napoli, Inter eller Milan snublede i denne spillerunde, og her ligger det mest oplagte pointtab. Napolitanerne har langt fra vist skræmmende styrke på det seneste, så uden flere vigtige profiler på udebane mod Atalanta, som de har haft det svært med i de seneste par sæsoner, ser det umiddelbart svært ud. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,48
Atalanta vinder
Gå til unibet *


Atalanta – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta er nummer 5 i Serie A med 51 point. Statistikken er på 14-9-6 og målscoren 51:31.

 • Napoli er nummer 2 med 63 point. Statistikken er på 19-6-5 og målscoren 53:22.

 • Zapata og Pasalic deler topscorerværdigheden for Atalanta med 9 mål. Førstnævnte bliver ikke klar til dette opgør.

 • Victor Osimhen er topscorer for Napoli med 11 ligamål. Søndag er han desværre for Napolis chancer i karantæne.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør var en vanvittig fed forestilling, som Atalanta endte med at vinde 3-2.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Atalanta vs. Napoli de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGNapoliResultatxG
Bologna – Atalanta(0-1) 1,11 – 2,23Napoli – Udinese(2-1) 1,47 – 0,56 
Bayer Leverkusen – Atalanta(0-1) 1,24 – 0,83Verona – Napoli(1-2) 0,43 – 1,63 
Atalanta – Genoa(0-0)1,45 – 0,78 Napoli – Milan(0-1) 0,83 – 1,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Napoli?

Atalanta – Napoli spilles søndag den 3. april 2022 klokken 15:00.

Hvor spilles Atalanta – Napoli?

Atalanta – Napoli spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv et svar