18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atalanta – Juventus: Odds og optakt den 18. april 2021

Der bliver kæmpet med næb og klør for at ende i Serie A’s top-4 i denne sæson. Juventus indtager 3.pladsen, 1 point efter dem følger Atalanta, så der er lagt op til en drabelig duel om Champions League-billetter søndag eftermiddag i Bergamo. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Juventus, med kampstart søndag d. 18. april 2021 kl. 15:00. Kampen vises på TV2 Play. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Atalanta – Juventus

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne ser hjemmeholdet som smalle favoritter.

Atalanta – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 11°, regn, svag vind.

Optakt til Atalanta – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Der bliver knald på søndag eftermiddag i Bergamo. Atalanta tager hjemme imod Juventus, i hvad der forventes at blive en drabelig duel om top-4. Juventus indtager 3.pladsen med 1 point ned til søndagens modstander, men toppen er tæt i Italien og Napoli, Lazio, Milan og Roma kæmper også med om de vigtige Champions League-billetter.

Hjemmeholdet er usandsynligt godt kørende for tiden, de har vundet 8 af deres seneste 9 kampe i Serie A, eneste nederlag i denne periode er faldet til topholdet fra Inter. De er virkelig tilbage i vanlig stil i Atalanta, de høvler mål ind. De er det mest scorende hold i ligaen med 71 mål, hele 10 mere end Juve. De har scoret minimum to mål i deres seneste seks sejre, og i fire af dem mere end to. De er vanvittige hvis de rammer dagen, og de to colombianere, Muriel og Zapata, viser sig virkelig flot frem for tiden. Atalanta har haft en flot sæson, de spillede sig videre fra gruppespillet i CL samtidig med at de har holdt kadencen i ligaen, vi kan efterhånden regne dem for fast inventar i Serie A’s topstrid.

Juventus har haft en virkelig skuffende sæson, det bliver for første gang i mange år ikke til et italiensk mesterskab, og i CL blev de ekspederet ud af Porto. Top-4 placeringen i ligaen skal sikres, hvis Pirlo han skal styre tøjlerne igen til næste sæson, på trods af hans store navn, så har det været alt for ringe det Juventus har præsteret. Det er jo ikke fordi de slet ikke vinder nogen kampe i ligaen, men det er blevet til alt for mange besynderlige pointtab imod hold som de normalt ville køre midtover. Set med de positive briller, så har de vundet de seneste to kampe, blandt andet en vigtig topkamp imod Napoli. Truppen er helt klart til mere end en 3.plads, men spillet flyder ikke som i tidligere sæsoner. Ronaldo laver stadig et hav af mål, men om han gør noget godt for det overordnede spil hos Juve er tvivlsomt. De er ude over de værste skadeskvaler, så Pirlo har gode muligheder for at stille et slagkraftigt hold til dette opgør.

Atalanta:
Hans Hateboer (Midtbane, Fast) – Skadet
Cristian Romero (Forsvar, Fast) – Karantæne
Matteo Pessina (Midtbane, Fast) – Skadet

Juventus:
Federico Bernadeschi (Kant, Reserve) – Covid-19

Atalanta forventet startopstilling: Gollini; Toloi, Palomino, Djimsiti, Gosens; de Roon, Freuler; Malinovskyi, Pasalic, Muriel; Zapata.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Cuadrado, de Ligt, Chiellini, Danilo; Kulusevski, Bentancur, Arthur, Chiesa; Morata, Ronaldo.

Odds-forslag: Colombiansk fest i Bergamo!

Det spidser til i toppen af ligaen, Inter er stukket helt af, men de resterende tophold kæmper en indædt kamp om at spille i CL til næste sæson. De forsvarende mestre fra Juventus skiller sig ikke positivt ud på formbarometret sammenholdt med de andre hold, så det kan sagtens ende i en katastrofal sæson med en slutplacering uden for top-4.

Vi tror heller ikke ligefrem at de får vendt skuden søndag eftermiddag i Bergamo, for hjemmeholdet har ramt et højt niveau til slutspurten. Det er uhyre tæt når de to hold de krydser klinger, men vi mener at hjemmeholdet står med overhånden til dette opgør, fordi de er i så overdådigt målhumør for tiden.

Juventus’ garvede gutter i forsvaret har vist større svaghedstegn i denne sæson end hidtil set, og det kan blive guf for de varme colombianere i Atalanta angrebet. ’Den gamle dame’ er det svageste udehold i Serie A’s top-6, det er kun blevet til seks sejre i 14 udekampe, så de er i den grad til at bide skeer med når de er på fremmed græs. Hjemmeholdet har aldrig været noget stort forsvarshold pga. deres kompromisløse spillestil, men Juventus offensive spil fungerer slet ikke i denne sæson, det er hængt fuldkommen op på individuelle aktioner fra Ronaldo og Chiesa, så vi er af den overbevisning at Atalanta nok skal score flere mål end Juventus på søndag. Anbefalingen går på en hjemmesejr her.

SpilXperten.com anbefaler: 1-tallet mål til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Atalanta – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta er blevet en fast bestanddel af topstriden i Serie A, de indtager pt. 4.pladsen i Serie A med en statistik på 18-7-5 og en målscore på 71:38.

  • Det har været ekstremt skuffende for Juve i denne sæson, de indtager 3.pladsen med en statistik på 18-8-4 og en målscore på 61:27.

  • De spiller vanvittig dejlig offensiv fodbold i Atalanta. Luis Muriel har været manden med flest mål i støvlerne i denne sæson med 18 træffere.

  • Selvfølgelig, hvem andre end Ronaldo skulle toppe Juventus topscorerliste? Portugiseren har lavet flest mål af alle i ligaen med hans 25 scoringer.

  • Det er særdeles jævnbyrdigt når de to hold støder sammen, tre ud af de seneste fire indbyrdes opgør er endt med X.

Skriv et svar