18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Atalanta – Juventus: Odds og optakt den 13. februar 2022

Kan Dusan Vlahovic sende Juventus tættere på næste sæsons Champions League? (Foto: Bildbyrån)
Kan Dusan Vlahovic sende Juventus tættere på næste sæsons Champions League? (Foto: Bildbyrån)

Serie A-søndagen slutter af med et direkte slagsmål om rækkens vigtige 4.plads, når formsvage Atalanta tager imod formstærke Juventus. Hvem trækker det længste strå? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Juventus. Der er kampstart søndag d. 13. februar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til Atalanta – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

Inter, Napoli og AC Milan virker til at være stukket af i toppen af Serie A, så nu er det op til de resterende topklubber at slås om den Champions League-givende 4.plads. Pt. sidder Juventus på pladsen med 45 point, mens Atalanta på 5.pladsen står noteret for 43 point, men med en kamp mindre. Med Lazio og Romas haltende form, så er det formentlig Atalanta og Juventus som kommer til at slås om Champions League-billetten til den bitre ende, så der er vigtige point på spil søndag aften.

Det ellers så roste Atalanta-mandskab befinder sig efterhånden i lidt af en krise. De seneste seks Serie A-kampe har blot kastet én sejr af sig til Gasperinis mandskab, og torsdag aften bekræftede de deres ringe form med et 3-2 nederlag til Fiorentina i Coppa Italia. Her i anden halvdel af sæson rækker Atalantas præstationer kun til 11.plads, så der skal i den grad rettes op på resultaterne, hvis ikke Juventus lynhurtigt skal stikke af i kampen om 4.pladsen. Hjemmeholdet har en dejlig bred trup, men mangler et par profiler her. Topscorer Zapata er ude med en skade, og kommer formentlig ikke i spil mere i denne sæson, Ilicic er endnu engang ude med depression, mens målmand Musso har karantæne efter sit røde kort i weekendens nederlag til bundholdet Cagliari.

Immediate impact! Juventus’ investeringer i januars transfervindue bar frugt lige med det samme, for det var netop de to nye spillere, Vlahovic og Zakaria, som scorede målene i Juventus’ 2-0 sejr over Verona i sidste weekend. Perfekt start i den zebrastribede trøje for begge spillere, og tiltrængt nyt blod til Allegris mandskab. Den Gamle Dame var ligesom Atalanta i aktion torsdag aften i Coppa Italia, hvor det blev til en 2-1 sejr over Sassuolo, igen med et mål af Vlahovic, denne gang i de døende minutter af kampen. Juventus ser bedre og bedre ud, og har nu ikke tabt siden de krydsede klinger med netop Atalanta tilbage i november. Hvis de kan holde kadencen, så spiller de sig formentlig med i Champions League til næste sæson.


Atalanta:

 • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Syg
 • Aleksej Mirantjuk (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Skadet
 • Juan Musso (Målmand, Fast) – Karantæne


Juventus:

 • Giorgio Chiellini (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet

Atalanta forventet startopstilling: Rossi; Toloi, Demiral, Djmsiti; Zappacosta, Freuler, de Roon, Mæhle; Malinovskyi, Pasalic; Muriel

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, de Ligt, Bonucci, De Sciglio; Zakaria, Locatelli, Rabiot; Dybala, Vlahovic, Morata


Odds på Atalanta – Juventus

Bookmakerne har svært ved at pege på en vinder i denne duel, men har dog givet en lille favoritværdighed til Juve.


Odds-forslag: Vindermentaliteten er tilbage hos Den Gamle Dame

Der er uhyre vigtige point på spil søndag aften, når Serie A’s nummer 4, Juventus, gæster 5’erne Atalanta. Kun 2 point adskiller de to klubber, så der bliver forhåbentlig kog på i Bergamo! Formbarometret peger i fuldstændig modsat retning for de to mandskaber for tiden, for mens Atalanta kæmper gevaldigt med at hive sejre i hus, så virker Juventus til at have fundet tilbage til den vindermentalitet de altid har været kendt for.

De seneste topkampe for begges vedkommende er endt ud i målfattige X’er, Atalanta har lidt ukarakteristisk kørt to 0-0’er mod henholdsvis Lazio og Inter, mens Juventus har spillet 1-1 mod Napoli og 0-0 mod Milan. Der tegner sig lidt et billede af, at der bliver lurepasset i de store kampe. Her kan vi formentlig også kigge ind i en stillingskrig, for formsvage Atalanta kommer med al sandsynlighed til at stå for initiativet, og det forvalter de ikke så godt for tiden, mens Juventus som sædvanligt vil prøve at stå godt organiseret og lure på at slå til den anden vej. Med de nuværende formkurver in mente, så er det svært ikke at kigge Juventus’ vej her. Allegris mandskab er begyndt at vise den kynisme de i mange sæsoner har været kendt for, så mon ikke, at de hiver en snæver, men vigtig sejr i land her mod et sårbart Atalanta-mandskab?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,56
Juventus vinder
Gå til marathonbet *


Atalanta – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta er nummer 5 i Serie A med 43 point efter 23 kampe. Statistikken er på 12-7-4 og målscoren 45:28.

 • Juventus er nummer 4 med 45 point efter 24 kampe. Statistikken her er på 13-6-5 og målscoren 36:21.

 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere, men kommer ikke i spil mere i denne sæson grundet en skade.

 • Juventus råder nu over ligaens topscorer, Dusan Vlahovic, som står noteret for atten ligamål. Sytten af dem er scoret for Fiorentina.

 • Det omvendte opgør endte med en 1-0 sejr til Atalanta på Allianz Stadium i Torino.

Info
NavnAtalantaATA
Land
Italien
ITA
CheftrænerGian Piero Gasperini
Websitewww.atalanta.it
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
25
Mål
46
Mål imod
30
Rent bur
7
Gule kort
57
Røde kort
1
Turnering
Coppa Italia
Kampe spillet
2
Mål
4
Mål imod
3
Rent bur
1
Gule kort
3
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
13
Rent bur
1
Gule kort
9
Turnering
Europa League Slutspil
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
1
Rent bur
1
Gule kort
4


Expected Goals: Atalanta vs. Juventus de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGJuventusResultatxG
Atalanta – Fiorentina(2-3)1,37 – 3,03Juventus – Sassuolo(2-1)3,1 – 1,02 
Atalanta – Cagliari(1-2)1,54 – 1,71 Juventus – Verona(2-0)1,13 – 0,55
Lazio – Atalanta(0-0)0,36 – 0,58Milan – Juventus(0-0)1,12 – 0,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Juventus?

Atalanta – Juventus spilles søndag den 13. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Atalanta – Juventus?

Atalanta – Juventus spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv et svar