18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – Inter: Odds og optakt den 16. januar 2022

Bliver der noget at fejre for Atalanta-spillerne, når de tager imod topholdet fra Inter søndag aften? (Foto: Bildbyrån)
Bliver der noget at fejre for Atalanta-spillerne, når de tager imod topholdet fra Inter søndag aften? (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften står den på topbrag fra den italienske Serie A, når Joakim Mæhles Atalanta tager imod rækkens førerhold fra Inter. Begge mandskaber viser god form for tiden, så der er lagt op til en ordentlig fodboldfest i Bergamo! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Inter. Der er kampstart søndag d. 16. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Atalanta – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Massa
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 3°, svag vind

Optakt til Atalanta – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

De forsvarende mestre fra Inter har lagt sig i spids af Serie A, men der er fortsat tre hold, som har 1.pladsen inden for overskuelig rækkevidde. Et af de hold er søndagens modstander Atalanta, der godt nok ‘blot’ indtager 4.pladsen, men som kun har 8 point op til Inter. 8 point, som kan blive til 5, hvis det bliver til en hjemmesejr søndag aften. Vi har at gøre med to af de mest underholdende og velspillende hold i Italien, så forhåbentlig bliver der masser af underholdning på Gewiss Stadium i Bergamo.

Det har ladet vente på sig, men Joakim Mæhle virker nu til at have fundet den målnæse frem, som vi har nydt godt af på den danske landshold. I søndags noterede danskeren sig for sin første scoring i Atalanta-trøjen, da han scorede i 6-2 sejren over Udinese, og minsandten om han ikke også fandt vej til netmaskerne i onsdagens Coppa Italia-sejr over Venezia. En fremragende kontrascoring i øvrigt! Atalanta sluttede 2021 af i skuffende stil med nederlag til Roma og uafgjort mod bundholdet fra Genoa, men det nye år er de startet ud på bedst mulig vis. I søndags ødelagde de Udinese med hele 6-2, mens de onsdag aften kørte en stille og rolig 2-0’er hjem mod Venezia. På de gode dage er Atalanta et ubehageligt hold at stå overfor, men deres offensive og aggressive spillestil efterlader også ofte plads til omstillinger den anden vej. Så længe hjemmeholdet i vanlig stil bare får hamret nok mål i kassen selv, så er der gode muligheder for at de kan stige yderligere i tabellen. Til dette opgør er de uden vigtige Zapata og Gosens, men afløserne er langt fra uefne.

Inter er en virkelig velkørende maskine for tiden, ja faktisk i det sidste lange stykke tid. Otte Serie A-sejre i rap har bragt de forsvarende mestre tilbage på den 1.plads, som de endte sæsonen på i sidste sæson. Milano-klubben var gode i sidste sæson, men det virker som om, at de under Simone Inzaghi har lagt endnu et lag på det spillemæssige. I denne sæson står Inter for en langt mere offensiv og positiv omgang fodbold end tilfældet var det under Antonio Contes ledelse. Også gæsterne er startet det nye år ud på bedst mulig vis, i sidste weekend blev det til en 2-1 sejr over Lazio i Serie A, mens de onsdag aften vandt den italienske Super Cup efter sejrsmålet af Alexis Sanchez i kampens 120. minut. Der er ikke meldt om nogle fravær til dette opgør, og det er godt nyt for Inzaghi ovenpå en lang og hård kamp mod Juventus.


Atalanta:

  • Robert Gosens (Back, Fast) – Skadet
  • Duvan Zapata (Angreb, Fast) – Syg/Tvivlsom


Inter:

  • Ingen kendte fravær.

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Palomino, Djimsiti; Hateboer, de Roon, Freuler, Mæhle; Pasalic, Malinovskyi; Muriel

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko


Odds på Atalanta – Inter

Bookmakerne har Inter som favoritter.


Odds-forslag: Fuld smæk på topbraget!

For Calcio-elskere er det en sand lækkerbisken, som er i vente søndag aften. To af ligaens mest underholdende og offensive mandskaber i direkte duel om vigtige point til topstriden, det er samtidig de to hold, som i min optik har det højeste topniveau, så forhåbentlig bliver der godt gang i den i Bergamo. Både Atalanta og Inter er startet året ud med maner, to sejre til hver i årets to første kampe. Den perfekte optakt til et topopgør! Hjemmebanefordelen er ikke så markant her, da der kun er tilladt op til 5000 tilskuere på stadion.

Det er svært rigtig at tale imod Inter med den fremragende form, som de har lagt for dagen i det sidste lange stykke tid. Men hvis der er et hold, som for alvor kan byde dem op til dans, så er det Atalanta. Det omvendte opgør i Milano var en hæsblæsende 2-2 affære, som bølgede frem og tilbage, og som viste at Atalantas offensive kunnen kan gøre op for deres mere åbne defensiv. Begge mandskaber var i aktion onsdag aften, men der var forskel på hvor mange kræfter de hver især måtte lægge i det. Atalanta slap afsted fra Coppa Italia-opgøret mod Venezia uden at bruge nævneværdigt med kræfter, mens Inter var ude i 120 minutters Super Cup-finale mod Juventus.

Hvis Atalanta rammer det høje niveau som de til tider viser, så bør der være chancer for at de kan gøre ondt på de forsvarende mestre fra Inter, men den offensive og aggressive spillestil efterlader for meget plads til at jeg for alvor tør satse på hjemmesejren. Til gengæld er der på den baggrund grobund for godt med mål søndag aften. Stort set alle Atalantas kampe mod hold fra den øverste del af rækken er endt i målrige opgør, 2-2 mod Inter, 2-3 mod Milan, 3-2 mod Napoli, 2-2 mod Lazio, 1-4 mod Roma. Anbefalingen lyder på endnu en underholdende affære.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,05
Over 3 mål (AH)
Gå til bet365 *


Atalanta – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta er nummer 4 i Serie A med 41 point. Statistikken er på 12-5-3 og målscoren 44:26.

  • Inter topper rækken med 49 point. Statistikken er på 15-4-1 og målscoren 51:16.

  • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere.

  • Lautaro Martinez topper listen hos Inter med elleve kasser.

  • Der var fuld smæk på sæsonens første indbyrdes opgør, som endte 2-2 på Guiseppe Meazza i Milano.


Expected Goals: Atalanta vs. Inter de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGInterResultatxG
Atalanta – Venezia(2-0) 2,12 – 1,16Inter – Juventus(2-1) 3,25 – 0,86 
Udinese – Atalanta(2-6)0,63 – 3,39Inter – Lazio(2-1)2,22 – 0,89
Genoa – Atalanta(0-0)0,07 – 1,68Inter – Torino(1-0)1,47 – 0,45
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Inter?

Atalanta – Inter spilles onsdag den 16. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles Atalanta – Inter?

Atalanta – Inter spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv første kommentar

Skriv et svar