18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Atalanta – Cagliari: Odds og optakt den 6. februar 2022

Kan Atalanta og Joakim Mæhle finde tilbage på sejrssporet efter to 0-0'er i streg? (Foto: Bildbyrån)
Kan Atalanta og Joakim Mæhle finde tilbage på sejrssporet efter to 0-0’er i streg? (Foto: Bildbyrån)

Der er vigtige point på spil i den tidlige søndagskamp fra Serie A. Atalanta skal bruge 3 point til at hænge på de øverste hold i rækken, mens Cagliari kæmper med næb og klør for at komme op over nedrykningsstregen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – Cagliari. Der er kampstart søndag d. 5. februar 2022 kl. 12:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – Cagliari: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alessandro Prontera
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 4°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Atalanta
Cagliari
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. februar 2022 09:58.

Optakt til Atalanta – Cagliari: Skader, karantæner og startopstillinger

Atalanta gik til landskampspause med noget så usædvanligt som to 0-0’er i træk. Gasperinis mandskab er kendt for at buldre derudaf, presse højt, score mål, indkassere mål, mål, mål, mål… Men de to seneste kampe mod Inter og Lazio er begge endt målløse. Det var ellers med sejre i kampe som dem, at Atalanta kunne hale ind på Inter i toppen og ligge afstand til konkurrenterne til 4.pladsen. Generelt set har vi set færre målfester fra Atalantas side i denne sæson end i de foregående, men de ligger stadig godt til i den øverste del af Serie A. Pt. indtager Atalanta 4.pladsen, hvorfra der er 1 point ned til Juventus, som har spillet en kamp mere, og hele 10 point op til Inter på 1.pladsen. I løbet af de næste par uger, efter kampene mod Juventus og Fiorentina, finder vi nok ud af om Atalanta skal spille med om mesterskabet, eller i højere grad koncentrere sig om at holde top-4 placeringen. Hjemmeholdet har haft godt af en lille pause til at få styr på både corona og skadeskvaler. I løbet af januar har Gasperini måtte tage afsked med Gosens, som er rykket til Inter, og budt velkommen til Boga, som er kommet til fra Sassuolo.

Cagliari kæmper på livet løs for at sikre sig endnu en sæson i den bedste italienske række, og 2022 har allerede set langt bedre ud end 2021 for øboerne. Årets første fire ligakampe har budt på sejre over Sampdoria og Bologna, et nederlag til Roma, og senest 1 point mod Fiorentina, og dermed har Cagliari næsten hentet lige så mange point i de seneste fire spillerunder som i sæsonens første 19. Klar forbedring, som må have givet håbet tilbage hos både spillere og fans. I skrivende stund er der kun 1 point op til Venezia på den rigtige side af nedrykningsstregen, dog har Cagliari spillet en kamp mere. Overlevelsesdrømmen lever, men det bliver ikke let i denne omgang for gæsterne er uden deres største profil Joao Pedro, samt faste midterforsvar Carboni og midtbanemotoren Nandez.


Atalanta:

 • Josip Ilicic (Kant, Fast) – Syg
 • Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet
 • Aleksej Mirantjuk (Angreb, Reserve) – Skadet


Cagliari:

 • Giorgio Altare (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Marco Rog (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Nahitan Nández (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Kevin Strootman (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Andrea Carboni (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Joao Pedro (Angreb, Fast) – Karantæne

Atalanta forventet startopstilling: Musso; Toloi, Demiral, Palomino; Zappacosta, Freuler, de Roon, Maehle; Pessina, Malinovskyi; Zapata

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Lovato, Ceppitelli, Goldaniga; Bellanova, Grassi, Marin, Deiola, Dalbert; Pereiro, Pavoletti.


Odds på Atalanta – Cagliari

Bookmakerne har Atalanta som favoritter.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 3. februar 2022 09:58.


Odds-forslag: Joao Pedro-løse Cagliari har ikke noget at skyde med

Der venter Cagliari en overordentlig svær opgave, når de søndag middag skal forsøge at hente tiltrængte point ude mod Atalanta. Umiddelbart er der et par niveauers forskel på de to mandskaber, som man også kan afløse på oddsene, hvor Atalanta er helt klare favoritter. Hjemmeholdet kan ikke tillade sig at tage let på dette opgør, for der skal mere stabilitet i resultaterne, hvis de vil hænge på topholdene i Serie A.

Atalanta har ikke været lige så vilde i forhold til målorgier i denne sæson, til gengæld holder de stadig et pænt pointsnit, og generelt fremstår de også en smule mere stabile i defensiven end vi er vant til at se. Atalanta har holdt nullet i fire af de seneste fem kampe, og det tror jeg også, at der er udmærkede muligheder for i dette opgør. Det bliver med garanti Atalanta, som kommer til at sidde på initiativ og boldbesiddelse, og Cagliari har ikke alverden at skyde med den anden vej, nu hvor Joao Pedro er i karantæne. Den nyslåede italienske landsholdsspiller har været involveret i 14 af Cagliaris 22 mål i sæsonen, og uden ham forsvinder der en hel del skarphed og uforudsigelighed. Anbefalingen bliver en kontrolleret Atalanta-sejr, hvor de for femte gang i de seneste seks kampe holder rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Atalanta vinder til nul
Gå til unibet *


Atalanta – Cagliari: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta er nummer 4 i Serie A med 43 point. Statistikken er på 12-7-3 og målscoren 44:26.

 • Cagliari er nummer 18 med 17 point. Statistikken her er på 3-8-12 og målscoren 22:44.

 • Duvan Zapata er topscorer for Atalanta med ni ligaplaffere.

 • Joao Pedro er igen i denne sæson mest målfarlige Cagliari-spiller, han står noteret for ti kasser.

 • Det omvendte opgør endte i en 2-1 sejr til Atalanta.


Expected Goals: Atalanta vs. Cagliari de seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGCagliariResultatxG
Lazio – Atalanta(0-0)0,36 – 0,58Cagliari – Fiorentina(1-1)1,87 – 1,7 
Atalanta – Inter(0-0)1,54 – 1,71 Sassuolo – Cagliari(1-0)2,32 – 0,96
Atalanta – Venezia(2-0)2,12 – 1,16Roma – Cagliari(1-0)1,81 – 0,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Atalanta – Cagliari?

Atalanta – Cagliari spilles søndag den 6. januar 2022 klokken 12:30.

Hvor spilles Atalanta – Cagliari?

Atalanta – Cagliari spilles på Gewiss Stadium i Bergamo

Skriv et svar