18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Atalanta – AC Milan: Odds og optakt den 23. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Nooooo! Det var en rigtig dummernik AC Milan lavede i sidste weekend imod Cagliari, det blev kun til 0-0 imod det italiensk ø-hold, og milaneserne er dermed tvunget til sejr i sidste spillerunde for at være sikre på Champions League til næste sæson. Problemet er, at de skal op imod hele Italiens kæledægge, Atalanta, som er virkelig godt kørende. Henter Kjær og co. 3 point i den usandsynligt vigtige udekamp? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – AC Milan. Der er kampstart søndag d. 23. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play eller på TV2 Sport X.

GÅ TIL


Atalanta – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Maurizio Mariani
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 16°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 15:38.


Optakt til Atalanta – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Atalanta har endnu engang vist sig virkelig fornemt frem i Serie A, de indtager 2.pladsen i tabellen og det tredje Champions League-gruppespil på stribe blev sikret for et par spillerunder siden. I denne sæson har de skulle jonglere med tre turneringer, så det er virkelig godt gået, at de har kunne holde så fint et pointsnit i ligaen, med tanke på, at de også avancerede fra en svær gruppe i CL og i onsdags stod i Coppa Italia-finalen. Desværre for Gasperini og hans tropper blev det til et nederlag i pokalfinalen til Juventus, en hårdt kæmpet kamp, som formentlig giver lidt trætte stænger forud for dette møde. Værterne kan stadig nå at se sig overhalet af både AC Milan og Napoli, som er to point efter inden denne spillerunde, så kampen er ikke helt uden betydning, selvom CL-deltagelsen altså er sikret.

AC Milan har haft en sæson langt over forventning, de har indtaget en plads i top-4 hele sæsonen igennem, men her med en runde tilbage, kan det stadig blive dem, som ender med at blive sorteper i CL-ræset. Da de for tre spillerunder siden bankede Juventus med 3-0, og kampen efter maltrakterede Torino med 7-0, lignede det helt sikkert en top-4 placering for den italienske storklub. Men kampen om Champions League-billetterne er tæt, så da de kun hentede et point hjemme imod Cagliari i seneste spillerunde, så Juventus deres snit til at bringe spændingen tilbage. Inden sidste spillerunde har Napoli på 3. pladsen 76 point, lige som AC Milan, mens Juventus på 5.pladsen har 75 point. Milanesernes problem er, at både Napoli og Juventus har overkommelige modstander i sidste spillerunde, de møder henholdsvis Verona og Bologna, mens Milan skal på en overordentlig svær opgave her imod Atalanta. Zlatan er ikke klar til opgøret, men resten af truppen er klar til at give en skalle søndag aften.

Atalanta:

AC Milan:

  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
  • Mattia Gabbia (Forsvar, Fast) – Skadet

Atalanta forventet startopstilling: Gollini; Toloi, Romero, Djimsiti; Hateboer, De Roon, Freuler, Gosens; Malinovskyi; Duvan Zapata, Muriel

AC Milan forventet startopstilling: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Calhanoglu, Leao; Rebic


Odds på Atalanta – AC Milan

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne tror på et fuldkommen jævnbyrdigt opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Defensivt fokus fra start

Der skal jo nok en sejr til for AC Milan for at ende i top-4, i hvert fald kan de ikke sætte deres lid til hverken Verona eller Bologna gør dem en tjeneste og stjæler point fra Napoli og Juventus, ikke at det er fuldkommen urealistisk, men milaneserne er nødt til at fokusere på at få alle 3 point med hjem her.

Atalanta har stadig 2.pladsen at spille for, men spørgsmålet er hvor meget det egentlig betyder for dem, for de ender med CL-deltagelse ligegyldigt hvad. Værterne har i aktion i onsdags i Coppa Italia-finalen, det endte med en skuffelse og helt sikkert også trætte ben, og det kan gøre den ellers så velsmurte offensiv lidt mere medgørlige. Ud fra oddsene kan man aflæse, at bookmakerne forventer et hav af mål i dette opgør, men det går jeg lidt imod her. Vigtigheden af opgøret, og hjemmeholdets skræmmende offensive styrke gør, at jeg ikke tror Milan kommer ud for at jagte fra første fløjt, for så kan det lynhurtigt gå galt. Gæsterne har haft godt styr på defensiven på det seneste med fire clean sheets i træk, og jeg forventer, at de tager udgangspunkt i det solide fundament, derfor er jeg ikke sikker på, at vi får så målrig en kamp som bookmakerne forventer. Milan skal selvfølgelig bruge sejren, og det kan åbne kampen op til sidst, men jeg tror, at Milan i starten af kampen vil fokusere på ikke at komme bagud. Anbefalingen bliver maksimum 1 mål i 1.halvleg.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
Under 1.5 mål i 1.halvleg
Besøg Unibet *


Atalanta – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

  • Atalanta indtager 2.pladsen i Serie A med to point ned til Napoli og Milan på 3. og 4.pladsen, mens der er ti point op til Inter på 1.pladsen.

  • AC Milan indtager 4.pladsen i Serie A á point med Napoli på 3.pladsen og 1 point foran Juventus på 5.pladsen.
  • Atalanta laver et hav af mål! Luis Muriel har stået for 22 af dem, på trods af at han ofte har måtte starte kampe på bænken.

  • Zlatan Ibrahimovic har kunne mærke alderen i denne sæson, svenskeren har siddet en del ude med diverse skader, men fører stadig topscorerræset i AC Milan med 15 ligamål.
  • Atalanta vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 3-0 i Milano, og med hele 5-0 senest AC Milan var på besøg i Bergamo.


Expected Goals: Atalanta vs. AC Milan – de seneste tre kampe

AtalantaResultatxGAC MilanResultatxG
Atalanta – Juventus(1-2)0,99 – 1,9Milan – Cagliari(0-0)0,87 – 0,5
Genoa – Atalanta(3-4)1,56 – 2,15Torino – Milan(0-7)1,93 – 3,4
Atalanta – Benevento(2-0)2,39 – 0,57Juventus – Milan(0-3)1,13 – 1,46
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AC Milan – Cagliari d. 16. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar