18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Atalanta – AC Milan: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften står den på et seværdigt opgør fra Serie A, når Atalanta og AC Milan tørner sammen. Det er to af de bedst spillende mandskaber fra sidste sæson som vi har med at gøre her, så selvom Atalanta ikke er startet helt så godt ud som forventet, så skal der nok blive smæk på og spænding om udfaldet. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Atalanta – AC Milan Der er kampstart søndag d. 3. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Atalanta – AC Milan: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Gewiss Stadium, Bergamo
Vejret: 17°, regn og svag vind

Optakt til Atalanta – AC Milan: Skader, karantæner og startopstillinger

Atalanta er efterhånden blevet en fast bestanddel af toppen i Serie A, og det vidner tre top-4 placeringer i træk meget godt om. Atalanta er blevet kendt for at spille en voldsomt underholdende omgang fodbold. Som regel er det fuld fart fremad fra første til sidste fløjt, og det er ikke usædvanligt, at de havler 4,5,6 kasser ind fra tid til anden. I denne sæson er de dog ikke rigtig kommet ud over scenekanten endnu, hvilket otte mål i seks Serie A-kampe vidner meget godt om, for det er langt under Atalanta-standard. Resultatmæssigt er det ikke katastrofalt, men spillet flyder ikke helt som i foregående sæsoner. I onsdags blev det også ‘kun’ til en 1-0 sejr hjemme over Young Boys i Champions League, resultaterne kommer altså, men ikke på samme imponerende vis som vi er vant til. I sidste weekend formåede de at få point med fra udekampen mod Inter, i hvad der var en hæsblæsende 2-2 affære. De kan byde alle Serie A-mandskaber op til dans, selv på de mindre gode dage.

Milan er til at regne med igen! Efter en del sæsoner, hvor der har været langt mellem snapsene virker den italienske storklub til at have genfundet melodien. I sidste sæson toppede de ligaen i næsten halvdel af sæsonen, de endte godt nok på 2.pladsen, men forbedringerne var til at tage og føle på. Serie A-sæsonen er startet ud som i fjor, Milan har lynhurtigt bragt sig op i toppen af rækken, hvor de er nærmest forfølger til Napoli på 1.pladsen. Indtil videre er det blevet til fem sejre og et x i de første seks kampe, og de har endda allerede krydset klinger med både Lazio og Juventus. I Champions League har milaneserne dog lidt en hård skæbne, først med et ganske fortjent nederlag på 3-2 til Liverpool, og senest i onsdags hvor de efter massiv dominans og en 1-0 føring mod Atletico Madrid fik en udvisning, som spolerede deres første hjemmekamp i CL i 7 år. Milan kæmpede bravt i 60 minutter med en mand i undertal, og måtte se sig slået på et tvivlsomt straffe i dommerens 5. tillægsminut. Den må have gjort ondt. Spørgsmålet er om, der efter den kamp, er lidt trætte stænger og skuffede miner i truppen?

Atalanta:

 • Jose Luis Palomino (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Hans Hateboer (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Robin Gosens (Back, Fast) – Skadet

AC Milan:

 • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Tiemoue Bakayoko (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Rade Krunic (Midtbane, Reserve) – Tvivlsom

Atalanta forventet startopstilling: Musso, Toloi, Demiral, Djimsiti; Zappacosta, De Roon, Freuler, Mæhle, Malinovski, Pessina; Zapata.

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Hernandez; Kessie, Bennacer, Saelemaekers; Diaz, Leao, Rebic


Odds på Atalanta – AC Milan

Oddsene viser os, at bookmakerne tror på en hjemmesejr.

Odds-forslag: Heller intet festfyrværkeri i Bergamo denne gang

Det har været en lidt ukarakteristisk start på sæsonen for Atalanta. Normalvis plejer de at buldre derud af, score et hav af mål og virkelig presse modstanderen med masser af fysik højt oppe på banen. Men det er som om, det ikke rigtig har fungeret her i starten. Indtil videre er det blevet til fire sejre i sæsonen, alle kampe relativt målfattige og alle vundet med blot et enkelt mål, senest illustreret med en 1-0 sejr over Young Boys. Det er ikke ligefrem de resultater de plejer at lægge for dagen i Bergamo. Denne gang møder de et Milan-mandskab, som har godt styr på defensiven med kun tre indkasserede mål i seks kampe. Milaneserne kreerer dog ikke vanvittigt med chancer den anden vej, nok til som oftest at vinde, men ikke nok til målfester.

Hver gang Atalanta indtager græstæppet så er der forventet et festfyrværkeri af en anden verden. Bookmakerne regner også med rigelige mængder af mål i dette opgør, men det er måske i højere grad baseret på de seneste sæsoners bedrifter mere end dennes. Milan kommer formentlig til at stille sig lidt tilbage i deres komfortable defensiv og lade Atalanta tage initiativet, men med det vi har set fra hjemmeholdet i denne sæson, så er det ikke givet på forhånd at de kan trænge igennem. Milan har en hård kamp i benene fra midtugen, og de trækker store veksler på de samme profiler kamp efter kamp, så det kunne tænkes, at de ikke har så meget energi at skyde med her. Anbefalingen bliver en taktisk og målfattig affære i Bergamo.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,34
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Atalanta – AC Milan: Statistik, topscorer og H2H

 • Atalanta indtager 7.pladsen i Serie A med 11 point i seks kampe. Statistikken lyder på 3-2-1 og målscoren 8:6.
 • AC Milan ligger nummer 2 i Serie A med 16 point i seks kampe. Statistikken lyder på 5-1-0 og målscoren 12:3.
 • Duvan Zapata er indtil videre topscorer i Atalanta med to mål.
 • Topscorer i Milan er den lille tekniker Brahim Diaz, som står noteret for tre kasser i Serie A.
 • I sidste sæson bød de indbyrdes opgør på en sejr til begge klubber. I begge tilfælde vandt udeholdet.


Expected Goals: Atalanta vs. AC Milande seneste tre kampe:

AtalantaResultatxGAC MilanResultatxG
Atalanta – Young Boys (2-2) 2,13 – 0,44Milan – Atletico Madrid(1-2)0,55 – 1,77 
Inter – Atalanta(2-2)4,26 – 2Spezia – Milan(1-2)0,88 – 1,59
Atalanta – Sassuolo(2-1)1,4 – 0,55Milan – Venezia(2-0)1,45 – 0,24
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar