18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AS Roma – Atalanta: Odds og optakt den 22. april 2021

Det er ved at være sidste udkald for romerne, hvis de vil spille europæisk fodbold igen i næste sæson, men det er et af Serie A’s mest formstærke mandskaber, som kommer på besøg. Hvem trækker det længste strå om de vigtige point til topstriden? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Roma – Atalanta. Der er kampstart torsdag d. 22. april 2021 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Roma – Atalanta: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Gianpaolo Calvarese
Stadion: Stadio Olimpico, Rom
Vejret: 13°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 04:29.


Optakt til Roma – Atalanta: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er gået helt i stå for romerne i Serie A, det så ellers længe ud til at blive en overraskende god sæson med fine muligheder for en top-4 placering, men den drøm er forduftet inden for den sidste måned. Det er blot blevet til en sejr i de seneste fem kampe, det er blandt andet blevet til nederlag til både Parma og Torino, som ellers roder rundt nede i bunden af rækken. Især seneste kamp imod Torino var dybt bekymrende, romerne faldt fuldkommen sammen i 2.halvleg, hvor en 1-0 føring blev vekslet til et 3-1 nederlag. I den kamp væltede Torino sig i åbne målchancer, det var tydeligt at de mange fravær i Roma truppen hæmmede dem gevaldigt, og fraværslisten er kun blevet større til dette opgør. Roma indtager 7.pladsen i Serie A, og der skal nogle helt andre præstationer til for bare at sikre sig Europa League-deltagelse til næste sæson. I denne sæsons Europa League går det dog over alt forventning, her kan de se frem til et semifinalebrag imod Manchester United i næste uge.

Atalanta har ramt formen på det helt rigtige tidspunkt! Vi ved hvor flot fodbold de kan spille i Bergamo, og efter deres exit i CL, så er det kun gået én vej i Serie A – OP! De har vundet 9 af deres 10 seneste kampe i ligaen, blandt andet imod Napoli og Juventus, det er imponerende! Der er så meget kvalitet og energi i det her Atalanta hold, at de nok skal sikre sig den vigtige top-4 placering! Med sejren i weekenden over Juventus byttede de to klubber plads i tabellen, så Atalanta nu indtager 3.pladsen og det virker ikke til at de ser sig tilbage. De har en nærmest skadesfri trup, så der er masser af kvalitet at sætte på banen for Gasperini.

Roma:

 • Chris Smalling (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Stephen El Sharaawy (Kant, Reserve) – Skadet
 • Nicolo Zaniolo (Kant, Fast) – Skadet
 • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
 • Pedro (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Amadou Diawara (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Marash Kumbulla (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet

Atalanta:

 • Hans Hateboer (Back, Fast) – Skadet

Roma forventet startopstilling: Pau Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Karsdorp, Villar, Veretout, Calafiori; Pellegrini, Mkhitaryan; Dzeko.

Atalanta forventet startopstilling: Gollini; Toloi, Palomino, Romero; Maehle, de Roon, Freuler, Gosens; Pessina; Muriel, Zapata.

Odds på Roma – Atalanta

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Atalanta som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 04:29.


Odds-forslag: Lige nu er der klasseforskel

Det er et decideret mareridt for Roma at møde Atalanta lige nu, for der er fare for en ordentlig lussing på torsdag. Atalanta har igennem de seneste par sæsoner været Romas helt store onde ånd, og det virker som om, at romerne ryster i bukserne bare ved synet af de blåsorte trøjer. I de seneste seks indbyrdes opgør er det blevet til fire sejre og to uafgjorte for Atalanta, som har vundet de tre seneste opgør. I sæsonens første møde blev det til en knusende 4-1 sejr.

De to holds formkurver peger vidt forskellige veje, Roma virker til at stå på randen af et sammenbrud, som vi blandt andet så tegn på i sidste weekend imod Torino, mens Atalanta bare buldrer DAUDA! Det virker til at hjemmeholdet har rettet alt fokus på Europa League-semifinalen i næste uge, nu hvor CL-pladserne er ude for rækkevidde, men Atalanta skal fortsat sætte point ind på kontoen i en lind strøm, hvis de vil sikre sig en top-4 placering. Med Atalantas form taget in mente, og Romas mangel på samme, de indbyrdes statistikker, skadessituationen for de to mandskaber, Romas kompleks imod de bedste hold i ligaen (11 kampe – 0 sejre) osv. osv… Ja, så er der kun én vej at gå her. Det bliver til en udesejr torsdag aften, og det bliver med sikre cifre.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,50
Atalanta -1,5 (AH) scorer
Besøg Unibet *


Roma – Atalanta: Statistik, topscorer og H2H

 • Roma er gået gevaldigt ned i kadence på det sidste, og indtager nu 7.pladsen i Serie A. De har en statistik for sæsonen på 16-6-9 og en målscore på 55:47.

 • Atalanta indtager 3.pladsen i Serie A med en statistik for sæsonen på 19-7-5 og en målscore på 72:38.

 • Romas mest målfarlige spiller i ligaen er den franske midtbanemotor, Jordan Veretout, som står noteret for 10 ligamål.

 • Den skarpeste spiller i Atalanta er den uhyre effektive Luis Muriel, som har lavet 18 kasser i ligaen. 

 • Det første indbyrdes opgør i sæson endte med en 4-1 afklapsning af Roma, så romerne er nok skrækslagne inden dette møde.Expected Goals: Roma – Atalanta – de seneste tre kampe

RomaResultatxGAtalantaResultatxG
Torino – Roma(3-1)4,04 – 2,04Atalanta – Juventus(1-0)0,86 – 0,67
Roma – Ajax(1-1)1,11 – 1,38Fiorentina – Atalanta(2-3)1,03 – 2,12
Roma – Bologna(0-2)1,1 – 1,31Atalanta – Udinese(3-2)2,86 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Roma – Atalanta d. 22. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar