18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Udinese: Odds og optakt den 25. februar

AC Milan dummede sig i sidste weekend, da det kun blev til 2-2 mod Serie A's bundprop Salernitana. (Foto: Bildbyrån)
AC Milan dummede sig i sidste weekend, da det kun blev til 2-2 mod Serie A’s bundprop Salernitana. (Foto: Bildbyrån)

AC Milan overraskede negativt i sidste weekend, da de kun fik 1 point med fra kampen mod Serie A’s bundprop Salernitana. Denne gang venter der, på papiret, også overkommelig modstand, når Milan tager imod Udinese, som huserer i den nedre del af Serie A. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Udinese. Der er kampstart fredag d. 25. februar 2022 kl. 18:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AC Milan – Udinese: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 10°, frisk vind

Optakt til AC Milan – Udinese: Skader, karantæner og startopstillinger

En bizar Serie A-runde udspillede sig i sidste weekend, da samtlige hold i top-6 tabte point, vel og mærke uden at møde hinanden på kryds og tværs. Milan stod dog for et af de mest overraskende og skuffende pointtab, da de ude mod Salernitana lagde en jammerlig indsats for dagen, og kun lige akkurat nåede at hive et enkelt point i land. Om de så vil glæde sig over at alle konkurrenterne også tabte point, eller ærgre sig over, at de ikke udnyttede det, er ikke til at sige.

Med alle konkurrenternes pointtab indtager AC Milan stadig 1.pladsen i Serie A med 2 point ned til Inter og Napoli, førstnævnte har dog spillet en kamp færre end både Milan og Napoli. Det er helt tæt i toppen, ingen af de tre øverste hold rammer for alvor topniveau for tiden, så der er heller ikke umiddelbar risiko for at en af de tre klubber stikker af lige med det samme. Hjemmeholdet er uden de to aldrende skandinaver, Kjær og Ibrahimovic, som begge er ude med skader, mens også Bennacer må undværes pga. karantæne.

Udinese var i sidste weekend involveret i et af pointtabene til et af rækkens tophold, da de hjemme i Udine fik 1-1 mod Serie A’s 6.plads, Lazio. Udinese lagde en flot indsats for dagen, og kunne med lidt held sagtens have snupper alle 3 point, men 1 brugbart point blev det til trods alt til for gæsterne, som kæmper i den nederste del af rækken. Pt. indtager Udinese 16.pladsen i rækken, hvorfra der kun er 3 point ned til formstærke Cagliari under stregen, dog kan de sorte-og hvidstribede glæde sig over, at de fortsat har to kampe i hånden. Gæsterne har ikke scoret i de seneste fire udekampe, det skal der formentlig laves om på, hvis der skal point med fra San Siro fredag aften.


AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
  • Ismaël Bennacer (Midtbane, Fast/Reserve) – Karantæne


Udinese:

  • Bram Nuytinck (Forsvar, Fast) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali; Messias, Brahim Diaz, Leao; Giroud

Udinese forventet startopstilling: Silvestri; Rodrigo Becao, Marí, Perez; Molina, Walace, Arslan, Pereyra, Soppy; Deulofeu, Beto


Odds på AC Milan – Udinese

Bookmakerne har hjemmeholdet som favoritter.


Odds-forslag: Udinese bider fra sig

Der er vigtige point på spil fredag aften i Milano! AC Milan er del af den trekløver i Serie A, som slås om det italienske mesterskab i denne sæson, mens Udinese efterhånden er kommet lidt for tæt på Cagliari under nedrykningsstregen. Hjemmeholdet kan kun være tilfredse med 3 point, mens Udinese uden tvivl vil være tilfredse med et enkelt point.

Det var en kæmpe skuffelse, da Milan i lørdags kun fik uafgjort ude mod ligaens absolutte bundhold Salernitana. Den præstation lod meget tilbage at ønske fra Milan, som hverken offensivt eller defensivt leverede på et acceptabelt niveau. Det bliver formentlig ikke nemmere denne gang, for på trods af Udineses placering i den nederste del af rækken, så har de ved flere lejligheder vist, at de kan bide skeer med de bedste hold i Serie A. Blandt andet blev det til 1-1 mod Milan i sæsonens første indbyrdes opgør, mens det også er blevet til X’er mod Lazio to gange, samt mod Atalanta og Juventus. Gæsterne har det bedst, når de ikke skal tage initiativet, men i stedet lukrere på omstillinger, og her har de et par giftige herrer i front i form af Deulofeu og Beto.

Milan er lidt svære at blive kloge på for tiden, de har leveret flotte resultater mod blandt andre Inter og Lazio på det seneste, men også leverede blege indsatser mod blandt andre Spezia og Sampdoria. Jeg synes ikke, at milaneserne for alvor rammer topformen for tiden, og især defensivt så det vaklende ud senest. Anbefalingen lyder på, at begge mandskaber kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,93
Begge hold scorer
Gå til unibet *


AC Milan – Udinese: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 1 i Serie A med 56 point. Statistikken er på 17-5-4 og målscoren 52:28.

  • Udinese er nummer 16 med 25 point. Statistikken er på 5-10-9 og målscoren 31:41.

  • Zlatan Ibrahimovic er mest målfarlige Milan-spiller i denne sæson, den store svensker står noteret for otte ligamål.

  • Portugisiske Beto står også noteret for otte kasser, nok til at gøre ham til topscorer hos Udinese.

  • Det var netop de to topscorere, som stod for målene, da de to klubber spillede 1-1 i sæsonens første indbyrdes opgør.

Info
NavnAC MilanACM
Land
Italien
ITA
CheftrænerStefano Pioli
Websitewww.acmilan.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
35
Mål imod
18
Rent bur
6
Gule kort
31
Røde kort
2
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
5
Mål
5
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
14
Røde kort
1


Expected Goals: AC Milan vs. Udinese de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGUdineseResultatxG
Salernitana – Milan(2-2) 1,07 – 1,38Udinese – Lazio(1-1) 0,99 – 1,26 
Milan – Sampdoria(1-0)1,79 – 0,26Verona – Udinese(4-0)1 – 2,52
Milan – Lazio(4-0)2,13 – 0,16Udinese – Torino(2-0)1,1 – 0,66
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Udinese?

AC Milan – Udinese spilles fredag den 25. januar 2022 klokken 18:45.

Hvor spilles AC Milan – Udinese?

AC Milan – Udinese spilles på San Siro i Milano

Skriv et svar