18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Milan – Torino: Odds og optakt den 26. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Zlatan Ibrahimovic og AC Milan er flyvende i Serie A! Milano-klubben har stadig sæsonens første nederlag til gode i ligaen, hvor de pt. deler 1.pladsen med Napoli. Tirsdag aften får ‘I Rossoneri’ besøg af Torino, som kommer fra en forløsende sejr i weekenden. Kan Zlatan og co. tage 3 point mere her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Torino. Der er kampstart tirsdag d. 26. oktober 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.

AC Milan – Torino: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 8° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 21:42.


Optakt til AC Milan – Torino: Skader, karantæner og startopstillinger

AC Milan er usandsynligt stabile i Serie A. Den opadgående formkurve startede i sidste sæson, hvor Milan for første gang i mange år bød sig til i mesterskabskampen. Det tyder på, at den italienske storklub endelig har fundet formlen igen, for de fortsætter ufortrødent i indeværende sæson! Pt. deler de 1.pladsen i Serie A med Napoli efter ni kampe, som har resulteret i hele otte sejre og et enkelt x. Holdet består af en masse unge, talentfulde spillere krydret med stor erfaring fra blandt andre Simon Kjær, Zlatan og Giroud. De seneste Milan-kampe har været regulære målfester med 3-2 sejre over Atalanta og Verona, samt en 4-2 sejr over Bologna i weekenden. Værterne har døjet med en del markante fravær på det sidste, men har alligevel klaret skærene. Til dette opgør er der stadig tvivl om Rebic og Diaz, mens Florenzi og Maignan er ude med sikkerhed. Til gengæld er Zlatan oppe i gear igen, og ligner en starter i tirsdagens kamp. Svenskeren har altid et mål eller to i sig!

Torino fik en sløj start på sæsonen med to nederlag i de første to kampe, men har fået rettet nogenlunde op på skuden. En god periode med fire kampe uden nederlag blev afbrudt da Torino var oppe imod Juventus og Napoli, begge kampe endte med 1-0 nederlag, mens i weekenden kom Torino tilbage på sejrssporet med en 3-2 sejr over Genoa. Træner Ivan Juric udrettede mirakler med Verona i sidste sæson, og det virker til at han nu også er ved at få sat sit præg på det her mandskab. Torino-træneren er kendt for en standhaftig defensiv med dertilhørende knivskarp kontrafodbold. Det defensiven aspekt er han lykkedes rimelig godt med, men indtil videre har de offensive takter ikke været prangende. En del af sæsonens kampe har dog også været uden holdets målsluger og anfører, Andrea Belotti, men nu er italieneren fit for fight igen, så måske det også kan mærkes på de offensive præstationer i den nærmeste fremtid.

AC Milan:

 • Ante Rebic (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Brahim Diaz (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Messias (Kant, Reserve) – Skadet
 • Alessandro Florenzi (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet

Torino:

 • Simone Verdi (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Marco Pjaca (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Calabria, Tomori, Kjaer, Ballo-Tourè; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Leao; Ibrahimovic

Torino forventet startopstilling: Milinkovic-Savic; Djidji, Bremer, Buongiorno; Singo, Lukic, Pobega, Vojvoda; Praet, Brekalo; Belotti


Odds på AC Milan – Torino

Bookmakerne ser AC Milan som favoritter til dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Der bliver givet og taget, men Milan vinder igen…

Milan har på det sidste kæmpet lidt mere med at få resultaterne i hus end tilfældet var i starten af sæsonen. Der bliver jongleret mellem Champions League og Serie A, mens skaderne har hobet sig op. Den italienske storklub får dog resultaterne i hus runde efter runde, og nu begynder det endda at lysne på skadesfronten igen. Værterne står stadig for en af de bedste defensiver i Serie A med deres ni indkasserede mål i ni kampe, men i de tre seneste kampe har de virkelig været til at tale med defensivt. Seks indkasserede mål mod Atalanta, Verona og Bologna i de seneste tre kampe vidner om et hold, som lige skal finde tilbage til den vanlige organisation.

Torino har også døjet med en del skadesproblemer i starten af denne sæson, men de kan også så småt se lyset for enden af tunnelen. Gæsterne har et udmærket hold og en fremragende træner, som i løbet af hans Verona-karriere var en torn i røven på de italienske storklubber. Den, som oftest, standhaftige defensiv og det hurtige omstillingsspil passer perfekt til disse kampe som underdogs. Med de ustabile defensive præstationer Milan har lagt for dagen på det sidste, så er der fine muligheder for at Torino kan liste en kasse ind. Værterne virker bare til at have en helt speciel ærgerrighed i denne sæson, de giver aldrig op, og så har de en lang række spillere, som kan afgøre sagerne til egen fordel. Vi får endnu en målrig Milan-sejr tirsdag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,20
AC Milan og begge hold scorer
Gå til Unibet *


AC Milan – Torino: Statistik, topscorer og H2H

 • Milan indtager Serie A’s 2.plads med 25 point for ni kampe. Statistikken lyder på 8-1-0 og en målscore på 22:9.
 • Torino finder vi på 12.pladsen med 11 point. Statistikken lyder på 3-2-4 og en målscore på 12:10.
 • Hos Milan topper Leao topscorerlisten med fire kasser.
 • Topscorerværdigheden i Torino bliver delt af et hav af spillere, blandt andre Sanabria og nyindkøbet Brekalo.
 • Milan vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson. Hjemme blev det til en 2-0 sejr, mens de ude vandt med hele 7-0!Expected Goals: AC Milan vs. Torino – de seneste tre kampe

AC MilanResultatxGTorinoResultatxG
Bologna – Milan(2-4)0,75 – 1,49Torino – Genoa(3-2)2,4 – 1,76
Porto – Milan(1-0)1,59 – 0,06Napoli – Torino(1-0)1,66 – 0,88
Milan – Hellas Verona(3-2)1,79 – 1,84Torino – Juventus(0-1)0,68 – 1,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar