18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Roma: Odds og optakt den 6. januar 2022

Zaniolo fik endelig hul på målbylden før juleferien. Er der flere lækkerier i vente fra den unge italiener torsdag aften? (Foto: Bildbyrån
Zaniolo fik endelig hul på målbylden før juleferien. Er der flere lækkerier i vente fra den unge italiener torsdag aften? (Foto: Bildbyrån)

Torsdag aften står den på storkamp på San Siro i Milano, når AC Milan tager imod Roma. Hjemmeholdet forsøger at hænge på Inter i mesterskabskampen, mens gæsterne kæmper for at hænge på top-4. Hvem løber med 3 tiltrængte point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Roma. Der er kampstart torsdag d. 6. januar 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AC Milan – Roma: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Chiffi
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 5°, svag vind

Optakt til AC Milan – Roma: Skader, karantæner og startopstillinger

AC Milan lagde 21/22-sæsonen som de gjorde i 20/21, for fuld skrue! I denne sæson fandt milaneserne lynhurtigt vej til toppen af Serie A efter tolv ubesejrede kampe, siden da har der dog været en del malurt i bægeret med tre nederlag og et x i de seneste syv spillerunder. Derfor er de, præcis som i sidste sæson, blevet overhalet indenom af lokalrivalerne Inter. Rivalernes forspring er dog ikke på mere end 4 point, så mesterskabsdrømmene lever i bedste velgående for I Rossoneri. Hjemmeholdet er uden en lille håndfuld profiler til dette opgør, Simon Kjær er skadet, Calabria og Rebic er tvivlsomme, mens de to centrale midtbanespillere, Kessie og Bennacer, er med deres respektive landshold til African Cup of Nations.

Roma er præcis så svingende som de har været i de sidste mange sæsoner. Der er stadig stor tiltro til Mourinho i hovedstaden, og portugiseren skal nok få lang snor, selvom sæsonen indtil videre ikke har været noget skrive hjem om. Gæsterne kæmper for at hænge på i kampen om Champions League-billetter, hvor der i skrivende stund er 6 point op til Atalanta på 4.pladsen. Umiddelbart får romerne formentlig nok at gøre med bare at ende i top-6. Før juleferien fik romerne et tiltrængt selvtillidsboost, da de fik brudt en lang negativ stime uden sejre mod rækkens bedste hold med en flot 4-1 sejr ude over Atalanta. Ganske symptomatisk for Roma blev sejren dog fulgt op med et skuffende x på hjemmebane mod Sampdoria, og på den måde er hovedstadsklubben fortsat lidt svære at blive kloge på. Roma er også uden en håndfuld spillere til dette opgør, men i modsætning til Milan, så går det ikke udover den normale startellever.


AC Milan:

  • Fodé Ballo-Touré (Back, Reserve) – Landshold
  • Ismaël Bennacer (Midtbane, Fast) – Landshold
  • Franck Kessie (Midtbane, Fast) – Landshold
  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Pietro Pellegri (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Davide Calabria (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Ante Rebic (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ciprian Tătărușanu (Målmand, Reserve) – Syg


Roma:

  • Borja Mayoral (Angreb, Reserve) – Syg
  • Stephan El Shaarawy (Kant, Fast/Reserve) – Syg
  • Daniel Fuzato (Målmand, Reserve) – Syg
  • Leonardo Spinazzola (Back, Fast) – Skadet
  • Amadou Diawara (Midtbane, Reserve) – Landshold
  • Ebrima Darboe (Midtbane, Reserve) – Landshold

AC Milan forventet startopstilling: Maignan, Florenzi, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez, Tonali, Bakayoko, Messias, Brahim Diaz, Leao, Ibrahimovic

Roma forventet startopstilling: Rui Patricio; Mancini, Smalling, Ibanez; Karsdorp, Pellegrini, Cristante, Veretout, Vina; Zaniolo, Abraham.


Odds på AC Milan – Roma

Bookmakerne har AC Milan som favoritter.


Odds-forslag: En Mourinho-special!

Det nye år starter ud med et brag her for Milan og Roma, som begge kæmper for at hænge på henholdsvis mesterskabskamp og top-4 placering. Desværre er tilskuerkapaciteten i Serie A endnu engang sat ned til 50%, så der bliver ikke lige så meget kog på lægterne, som man ellers kunne have forventet.

Roma fik før juleferien endelig brudt deres kompleks med at overvinde hold fra toppen af Serie A, men er fortsat svære for alvor at stole på. Men det er Milan i deres nuværende forfatning til gengæld også, de seneste syv kampe har budt på tre nederlag og et enkelt x, og umiddelbart virker de hårdt ramt af fravær til dette opgør i forhold til Roma.

Mourinho har på det seneste rystet posen, og er gået over til en 5-3-2 opstilling, som har gjort underværker for især den defensive organisation, men også for omstillingsfodbold som portugiseren er så glad for. Som vi så i kampen mod Atalanta, så passer den nye formation godt til kampe, hvor romerne ikke kommer til sidde på initiativet, som vi også må forvente er tilfældet her. Hjemmeholdet er ramt på deres defensive organisation med fraværene af Kjær, Calabria, Kessie og Bennacer, og det tror jeg gæsterne kan udnytte med hurtigt omstillingsspil. Anbefalingen lyder på minimum 1 point til Roma.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,95
Roma eller uafgjort
Gå til marathonbet *


AC Milan – Roma: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 2 i Serie A med 42 point. Statistikken er på 13-3-3 og målscoren 40:22

  • Roma er nummer 6 point med 32 point. Statistikken er på 10-2-7 og målscoren 31:21.

  • Zlatan Ibrahimovic er topscorer for Milan med syv ligamål.

  • Tammy Abraham er topscorer for Roma med seks kasser.

  • Milan vandt fortjent sæsonens første indbyrdes opgør med 2-1 på Olimpico i Rom.


Expected Goals: AC Milan vs. Roma de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGRomaResultatxG
Empoli – Milan(2-4) 1,74 – 2,02Roma – Sampdoria(1-1) 1,83 – 2,55 
Milan – Napoli(0-1) 0,67 – 0,95Atalanta – Roma(1-4)0,7 – 1,09
Udinese – Milan(1-1)2,28 – 1,51Roma – Spezia(2-0)1,77 – 0,36
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Roma?

AC Milan – Roma spilles torsdag den 6. januar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles AC Milan – Roma?

AC Milan – Roma spilles på San Siro i Milano

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Tre unavngivne Milan-spillere er i går testet positiv for corona, og det virker til at der især i midterforsvaret er problemer. Eftersigende bliver det et uprøvet midterforsvar med Kalulu og Gabbia, som stiller til start.

    Rebic er til gengæld blevet klar, ligesom Romas El Shaarawy.