18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Napoli: Odds og optakt den 19. december 2021

Får Milan-spillerne noget at fejre i søndagens topopgør mod Napoli? (Foto: Bildbyrån)
Får Milan-spillerne noget at fejre i søndagens topopgør mod Napoli? (Foto: Bildbyrån)

Søndag står den på topbrag fra den italienske Serie A, når AC Milan og Napoli tørner sammen på San Siro. De to klubber buldrede afsted i starten af sæsonen, men har ikke kunne holde kadencen på det seneste. Hvem snupper sejren her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Napoli. Der er kampstart søndag d. 19. december 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


AC Milan – Napoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Davide Massa
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 0° og svag vind

Optakt til AC Milan – Napoli: Skader, karantæner og startopstillinger

AC Milan og Napoli var svære at have med at gøre i starten af sæsonen, de to italienske topklubber buldrede afsted i toppen af rækken, og lagde hurtigt afstand til konkurrenterne… De fine resultater har dog været svære at opretholde i det seneste stykke tid, så Inter og Atalanta har lagt sig ind på henholdsvis 1. og 3.pladsen, og pt. virker mesterskabskampen til at skulle stå mellem de fire hold.

I de seneste seks spillerunder har Milan kun vundet over bundholdene fra Genoa og Salernitana, mens det er blevet til pointtab mod Inter, Fiorentina, Sassuolo og senest Udinese. Spillemæssigt og resultatmæssigt imponerer Milan ikke voldsomt for tiden, Champions Leauge-kampene og en del fravær i truppen har helt sikkert været en af årsagerne til at Milan ikke har kunne holde kadencen, og til dette opgør er der igen problemer for Piolo, som med sikkerhed må undvære Kjær, Leao, Rebic, Calabria, som ellers alle ville have banket på til en startplads.

Situationen i Napoli minder meget om situationen hos Milan, syditalienerne døjer også med en del markante fravær og haltende form. Til dette opgør må Spalletti undvære Koulibaly, Ruiz, Elmas, Zielinski, og muligvis Osimhen. Det går i den grad ud over kvaliteten både defensivt og offensivt. Formnedgangen hos Napoli startede nogenlunde på samme tid som hos Milan, gæsterne har således kun vundet én af de seneste seks ligakampe, og kommer fra et dugfriskt nederlag til oprykkerne fra Empoli.


AC Milan;

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Ante Rebic (Kant, Fast) – Skadet
  • Pietro Pellegri (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Olivier Giroud (Angreb, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Rafael Leao (Kant, Fast) – Skadet
  • Davide Calabria (Back, Fast) – Skadet


Napoli:

  • Kalidou Koulibaly (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Fabian Ruiz (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eljif Elmas (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Piotr Zielinski (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Victor Osimhen (Angreb, Fast) – Tvivlsom

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Florenzi, Tomori, Romagnoli, Theo Hernandez; Kessie, Tonali, Saelemaekers, Brahim Diaz, Krunic; Ibrahimovic

Napoli forventet startopstilling: Ospina; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Mario Rui; Demme, Anguissa; Lozano, Politano, Insigne; Mertens


Odds på AC Milan – Napoli

Oddsene indikerer, at AC Milan er favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Sejrene udebliver fortsat

AC Milan og Napoli er i samme båd i denne del af sæsonen. Begge klubber har tabt pusten i toppen af rækken efter en ellers fantastisk sæsonstart. De seneste seks spillerunder kun har kastet henholdsvis to og en sejr af sig til hvert hold. Begge klubber er uden en håndfuld profiler, som normalt ville være at finde i og omkring startelleveren. Både Milan og Napoli er fortsat med i den absolutte top af rækken, men de seneste resultater skal forbedres markant, hvis de vil være med til den bitre ende.

Det er to formsvage tophold, som duellerer søndag aften på San Siro. Der er svækkelser i begge lejre både defensivt og offensivt, og sejrene har været i de seneste seks spillerunder. Så hvad kan vi forvente her? Med tanke på hvordan det går for tiden, så forestiller jeg mig, at der kunne være en vis tilfredshed i begge lejre, hvis dette endte med en pointdeler. Det ligner et jævnbyrdigt opgør på papiret, og det tror jeg også det bliver i praksis. Anbefalingen bliver en pointdeler mellem to mandskaber, som skal helskindet igennem en svær periode.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,70
Uafgjort
Gå til comeon *


AC Milan – Napoli: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 2 i Serie A med 39 point. Statstikken er på 12-3-2 og målscoren på 36:19

  • Napoli halter 3 point efter på 4.pladsen. Statistikken hos gæsterne lyder på 11-3-3 og målscoren 34:13.

  • Milans topscorer er Zlatan Ibrahimovic, som står noteret for syv kasser i ligaen.

  • Hos Napoli deler Osimhen, Mertens, Ruiz og Zielinski æren med fem mål hver.

  • Sidste sæsons indbyrdes møder bød på en sejr til hvert hold, begge gange var det udeholdet, som sejrede.


Expected Goals: AC Milan vs. Napoli de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGNapoliResultatxG
Udinese – Milan(1-1) 2,28 – 1,51Napoli – Empoli(0-1) 1,98 – 0,63 
Milan – Liverpool(1-2) 1,95 – 2,2Napoli – Leicester(3-2)1,3 – 1,71 
Milan – Salernitana(2-0)2,92 – 0,41Napoli – Atalanta(2-3)1,8 – 2,31 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Napoli?

AC Milan – Napoli spilles søndag den 19. december 20:45.

Hvor spilles AC Milan – Napoli?

AC Milan – Napoli spilles på San Siro i Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar