18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Juventus: Odds og optakt den 23. januar 2022

Milan var ikke helt heldige med dommeren i mandagens nederlag til Spezia. Har de mere held i sprøjten her mod Juventus? (Foto: Bildbyrån)
Milan var ikke helt heldige med dommeren i mandagens nederlag til Spezia. Har de mere held i sprøjten her mod Juventus? (Foto: Bildbyrån)

Rundens brag fra Serie A løber af stablen søndag aften, når to af Italiens største klubber støder sammen i Milano. Hjemmeholdet kæmper for at hænge på Inter i mesterskabskampen, mens Juventus haler ind på en top-4 placering. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Juventus. Der er kampstart søndag d. 23. januar 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


AC Milan – Juventus: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Orsato
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 2°, svag vind

Optakt til AC Milan – Juventus: Skader, karantæner og startopstillinger

AC Milan kan med rette føle sig bortdømt ovenpå mandagens overraskende nederlag til Spezia. Hjemmeholdets Messias hamrede nemlig en 2-1 scoring i kassen i de døende minutter, men et splitsekund forinden havde kampens dommer fløjtet for frispark til Milan i stedet for at lade fordelsreglen gælde, så den forløsende scoring blev vekslet til et frispark. Ondt blev dog værre i kampens sidste sekund, hvor Spezia slog til på en kontra og dermed sikrede alle 3 point. Kæmpe mavepuster til Milan, som med en sejr kunne have overhalet rivalerne fra Inter på 1.pladsen. Derfor må de fortsat tage til takke med rækkens 2.plads, hvorfra der er 2 point op til Inter, som dog har en kamp i hånden. Drømmen lever stadig for I Rossoneri, som på trods af tre sejre i de seneste fire spillerunder, ikke er inde i en særlig prangende spillemæssige periode. Værterne er hårdt ramt defensivt, hvor de normale startere i midterforsvaret, Kjær og Tomori, begge er ude med skader, mens de også på midtbanen mangler bredde med Kessie og Bennacer til African Cup of Nations.

Juventus har været en skygge af sig selv i denne sæson, men det ser efterhånden ud til, at de er ved at få luft under vingerne med fire sejre i de seneste fem ligakampe, og en frisk 4-1 sejr over Sampdoria i Coppa Italia. Det italienske storhold haler lige så stille og roligt ind på en top-4 placering, som må være minimumskravet i denne sæson. I skrivende stund er der blot et enkelt point op til Atalanta, som dog har en kamp i hånden. Juventus har været et af ligaens tørreste mandskaber hidtil i sæsonen, men på det seneste er der kommet mere gang i målscoringen, blandt andet med fire mål mod Roma og fire mål mod Sampdoria. Juve har som regel altid den samme tilgang til storkampe som denne, det bliver resultatorienteret, det bliver defensivt, formentlig lidt kedeligt, men med en så solid defensiv, så lever håbet om point altid for dem. Allegris mandskab er begyndt at vise en kende af den vindermentalitet, som de i de sidste mange år har været kendt for, så selvom de formentlig ikke kommer til at være så meget på bolden, så skal de nok bide fra sig når de får chancen. Til dette opgør må de undvære Chiesa og Bonucci, og formentlig Bernardeschi (ikke det store tab).


AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Fikayo Tomori (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Franck Kessie (Midtbane, Fast) – Landshold
  • Ismaël Bennacer (Midtbane, Reserve) – Landshold
  • Fodé Ballo-Touré (Back, Reserve) – Landshold


Juventus:

  • Federico Bernardeschi (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Leonardo Bonucci (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
  • Federico Chiesa (Kant, Fast) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Kalulu, Romagnoli, Theo Hernandez; Tonali, Krunic; Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao; Ibrahimovic.

Juventus forventet startopstilling: Szczesny; Danilo, De Ligt, Chiellini, Alex Sandro; Cuadrado, McKennie, Locatelli, Kulusevski; Dybala, Morata


Odds på AC Milan – Juventus

Bookmakerne har hjemmeholdet som favoritter.


Odds-forslag: Status quo i Milano

Der er vigtige point på spil søndag aften i Milano! AC Milan skal bruge 3 af de lange til at lægge pres på lokalrivalerne Inter i toppen af rækken, mens Juventus skal forsøge at hænge på Napoli og Atalanta på 3. og 4.pladsen. Milan fik sig en ordentlig dukkert i mandags med det overraskende nederlag til Spezia, og selvom de tre foregående ligakampe alle blev vundet, så har hjemmeholdet ikke været voldsomt prangende på det seneste. Hos Juventus peger pilen nu opad, men der skulle heller ikke så meget til at forbedre sæsonens hidtidige præstationer. Hjemmebanefordelen bliver ikke så markant i søndagens storkamp, da der desværre kun er tilladt op til 5000 tilskuere på de italienske stadions.

Det bliver med statsgaranti et defensivt og afventende udtryk Allegris mandskab indtager græstæppet med i dette opgør, så Milan får lov at være på kuglen, men udover Rafael Leao er der ikke mange af de offensive folk, som har tur i den for hjemmeholdet. Så spørgsmålet er om, de har hvad der skal til for at lirke Juventus’ stærke defensiv op? Jeg har min tvivl. Vi så det forventede kampscenarie spille sig ud i det omvendte opgør, hvor Juventus efter en tidlig scoring bare stillede sig ned og overlod initiativet til Milan, og det forvaltede milaneserne ikke særlig godt. Med Milans fravær in mente, de manglende hjemmefans, og Juventus stærke defensiv, så forestiller jeg mig endnu et tæt og målfattigt opgør søndag aften. Det dufter af en pointdeler, akkurat som i sæsonens første indbyrdes opgør.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,30
Uafgjort
Gå til marathonbet *


AC Milan – Juventus: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 2 i Serie A med 48 point. Statistikken er på 15-3-4 og målscoren 47:25.

  • Juventus er nummer 5 med 41 point. Statistikken er på 12-5-5 og målscoren 34:21.

  • Zlatan Ibrahimovic er mest målfarlige Milan-spiller i denne sæson, den store svensker står noteret for otte ligamål.

  • Paulo Dybala er topscorer for Juventus med syv kasser. Han er ved at være varm med tre mål i de seneste fire kampe.

  • Det omvendte opgør i Torino endte 1-1.


Expected Goals: AC Milan vs. Juventus de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGJuventusResultatxG
Milan – Spezia(1-2) 3,16 – 1,66Juventus – Sampdoria(4-1) 2,81 – 0,32 
Milan – Genoa(3-1)1,82 – 0,93Juventus – Udinese(2-0)1,45 – 0,7
Venezia – Milan(0-3)0,68 – 3,35Inter – Juventus(2-1)3,25 – 0,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus spilles søndag den 23. januar 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles AC Milan – Juventus?

AC Milan – Juventus spilles på San Siro i Milano

Skriv første kommentar

Skriv et svar