18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Milan – Inter: Odds og optakt den 7. november 2021

Foto: Bildbyrån

Søndag aften er der et kæmpe brag i vente fra den italienske Serie A, når Derby della Madonnina løber af stablen. Et kombineret top- og lokalbrag mellem nummer 2 og nummer 1 fra sidste sæson. Det bliver ikke bedre! Hvem løber med håneretten i Milano? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Inter. Der er kampstart søndag d. 7. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


AC Milan – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Doveri
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 8°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Optakt til AC Milan – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

Rundens helt store brag fra Serie A udspiller sig søndag aften i Milano. Ikke nok med at det er et af de største lokalderbys i Italien, det er også opgøret mellem to af de aktuelt stærkeste mandskaber i støvlelandet. I sidste sæson toppede AC Milan rækken i store dele af sæsonen, men måtte se sig overhalet indenom af bysbørnene fra Inter i den sidste del af sæsonen. For første gang i mange år bød begge Milano-klubber sig til i mesterskabskampen, og den tendens virker til at skulle fortsætte i indeværende sæson.

Milan er kommet forrygende fra land i denne sæson, elleve kampe har budt på hele ti sejre og blot en enkelt uafgjort (ude mod Juve). Værterne har et utrolig ungt mandskab krydret med erfarne profiler i Simon Kjær, Zlatan og Giroud. Det er virkelig stabilt hvad Milan har leveret i sidste og indeværende sæson, der er meget få udfald i præstationerne og bundniveauet er virkelig solidt. De er dog kommet i menneskehænder i Champions League, hvor de ikke virker til at have niveauet/erfaringen til at spille op med Porto, Atletico Madrid og Liverpool. I ligaen er der dog ikke én finger at sætte på den foreløbig pointhøst, og i sidste weekend tog de en flot og fortjent udesejr over Roma. Målmand Maignan er fortsat ude med skade, mens godstoget på højre dør, Theo Hernandez, er i karantæne, han kommer virkelig til at blive savnet på et Milan-mandskab, som ikke har været prangende i offensiven på det sidste.

Inter er kommet flot videre efter sommerens afgange af træner Conte, Lukaku og Hakimi. Umiddelbart ser truppen ikke lige så stærk ud, men præstationerne har været helt på højde med sidste sæson. Nyindkøbet Dzeko har, lidt overraskende, vist sig som en værdig afløser for Lukaku, og han udgør en dødbringende offensiv duo med Lautaro. Inter har indtil haft flere udfald i resultaterne end bysbørnene fra Milan, værd at bemærke er, at pointtabene i tre ud af fire tilfælde er kommet mod top-6 hold fra sidste sæson. Det blev til x’er mod Juventus og Atalanta, samt et højdramatisk nederlag til Lazio. Inter mangler endnu at bevise, at de kan få fuldt udbytte ud af en ‘topkamp’. Simone Inzaghi råder til denne kamp over en skades- og karantænefri trup, så den italienske træner kan vælge frit på alle hylde, når han skal stille sin startellever.

AC Milan:

 • Messias (Kant, Reserve) – Skadet
 • Mike Maignan (Målmand, Fast) – Skadet
 • Ante Rebic (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Theo Hernandez (Back, Fast) – Karantæne

Inter:

 • Wendell (Back, Reserve) – Skadet
 • Mateus Uribe (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Tatarusanu; Calabria, Kjær, Tomori, Kalulu; Tonali, Kessie; Saelemakers, Diaz, Leao; Ibrahimovic.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Dzeko, Lautaro


Odds på AC Milan – Inter

Bookmakerne ser Inter som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Bookmaker1X2
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 10:13.


Odds-forslag: En velbetalt pointdeler i Milano-derbyet

AC Milan og Inter deler samme stadion i Milano, så hjemmebanefordel kan vi godt glemme her. Derfor giver det også fin mening, at ‘udeholdet’ Inter er blevet gjort til smalle favoritter søndag. I øvrigt vandt udeholdet i begge indbyrdes opgør i sidste sæson. Det er to virkelig jævnbyrdige mandskaber, som skal kæmpe om håneretten i Milano. I sidste sæson endte de på 2. og 1.pladsen, mens de aktuelt indtager 2. og 3.pladsen.

Selvom Inter har klaret sig strålende uden Lukaku og Hakimi i denne sæson, så er det måske noget af deres x-factor, som gør at de endnu ikke har besejret et top-6 mandskab i denne sæson. Holdet er stadig godt, og spiller faktisk endnu bedre end i sidste sæson, men i de store kampe lader der til at mangle den afgørende kvalitet. I min optik er de to mandskaber endnu tættere på hinanden end i sidste sæson. Milan er godt kørende resultatmæssigt, men den spillemæssige kvalitet er dalet lidt i løbet af den sidste måneds tid. Både Milan og Inter trækker store veksler på de samme spillere kamp efter kamp, og begge mandskaber har været i aktion i Champions League i midtugen, så der kan være efterhånden være træthed at spore hos spillerne. Det er svært at spå om en vinder her, og x’et virker umiddelbart velbetalt, så det bliver anbefalingen herfra.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,86
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


AC Milan – Inter: Statistik, topscorer og H2H

 • AC Milan er nummer 2 i Serie A med 31 point efter 11 spillerunder. Statistikken lyder på 10-1-0 og målscoren 25:10
 • Inter er nummer 3 med 24 point, en statistik på 7-3-1 og målscoren 28:12
 • Leao er topscorer for Milan. Portugiseren har nettet fire gange i Serie A.
 • Topscorer i Inter er Edin Dzeko, som står noteret for syv Serie A-scoringer.
 • I sidste sæson blev det til en sejr til hver i de to indbyrdes opgør.
Info
NavnAC MilanACM
Land
Italien
ITA
CheftrænerStefano Pioli
Websitewww.acmilan.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
11
Mål
25
Mål imod
10
Rent bur
4
Gule kort
23
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
3
Mål
3
Mål imod
6
Gule kort
10
Røde kort
1


Expected Goals: AC Milan vs. Inter – de seneste tre kampe

AC MilanResultatxGInterResultatxG
AC Milan – FC Porto(1-1)2,08 – 1,76Porto – Boavista(4-1)3,14 – 0,48
Roma – AC Milan(1-2)2,08 – 1,76Santa Clara – Porto(3-1)1,27 – 2,47
AC Milan – Torino(1-0)1,35 – 0,31Tondela – Porto(1-3)0,54 – 3,03
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar