18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Inter: Odds og optakt den 3. september 2022

Inter bankede Cremonese 3:1 i midtugens runde. Her jubler Correa og Calhanoglu over et af målene. (Alberto Lingria / Reuters / Ritzau Scanpix)

Det er tid for sæsonens første kamp om den lille Madonna i Milano: Derby della Madonnina. AC Milan er hjemmehold, når de tager mod Inter på Giuseppe Meazza. I tabellen skiller et point de to hold, der har henholdsvis et og to point op til førstepladsen. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Inter. Der er kampstart lørdag d. 3. september 2022 kl. 18:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


AC Milan – Inter: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Daniele Chiffi
Stadion: Giuseppe Meazza, Milano
Vejret: 23° og svag vind

AC Milan – Inter: Skader, karantæner og startopstillinger

De forsvarende mestre fra AC Milan har endnu ikke tabt i denne sæson, men sådan rigtigt imponerende er det ikke at hente 1:1 mod Atalanta og 0:0 mod Sassuolo. Der var helt anderledes schwung over holdet, da de lørdag aften slog Bologna 2:0, og her viste holdets nye belgier Charles De Ketelaere sig fornemt frem med lækre detaljer, stort overblik og offensivt flair. Han kan blive en mægtig gevinst. 

De har også fået gang i fusserne hos Rafael Leao, der altså ikke skulle af sted i dette transfervindue trods et bud på 100 millioner euro fra Chelsea FC. Nu skal de så også have gang i Simon Kjær, der vendte tilbage i midtugens 0:0 mod Sassuolo, og man kan dårligt laste danskeren for rent bur i hans comeback. I øvrigt 14. gang i kalenderåret 2022, at AC Milan holder modstanderen fra at score. Imponerende. CL-gruppespillet begynder i den kommende uge med en kamp mod RB Salzburg, men der bliver ikke sparet på kræfterne i lokalderbyet. 

Inter kan glæde sig over, at de ikke har tabt disse møder mod rivalerne på Giuseppe Meazza de seneste seks gange, de har været udehold. Lidt besynderligt al den stund, at det jo er samme bane, de spiller på, men sådan er det altså. Det er også sådan, at Inter med tre sejre i de første fire kampe har lagt sig lige i baghjulet på Roma og Atalanta i toppen, og træner Inzaghi pønser helt sikkert på at forbedre sidste sæsons sølvmedaljer. Inter skal tilbage på Serie A-tronen. 

De kan starte med at hapse Milano-tronen, for godt nok vandt Inter de to klubbers møde i forårets Coppa Italia-semifinale, men i Serie A vandt AC Milan seneste møde med 2:1. Så der er hævn på menuen for Inter, og lige nu ser ansvaret for det ud til at hvile på Lautaro Martinez i fraværet af angrebskollega Lukaku. Men Nicola Barella scorede et forrygende mål i tirsdags, da Inter vandt 3:1 mod Cremonese, og kan Barella levere sådanne afslutninger, overtager han bare ansvaret med målscoringen. Wow.  


AC Milan:

  • Andrea Florenzi (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Rade Krunic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
  • Ante Rebic (Kant, Fast) – Skadet
  • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet


Inter:

  • Dalbert (Back, Reserve) – Skadet
  • Henrikh Mkhitaryan (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Romelu Lukaku (Angreb, Fast) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Kalulu, Tomori, Hernandez; Tonali, Bennacer; Messias, De Ketelaere, Leao; Giroud.

Inter forventet startopstilling: Handanovic; Skriniar, De Vrij, Dimarco; Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Darmian; Dzeko, Martinez.


Odds på AC Milan – Inter

Bookmakerne forventer en meget lige kamp, men de har en lillebitte favoritrolle hos gæsterne fra Inter.


Odds-forslag: Tæt, intenst og med mindst ét mål til hver

Der bliver fuld knald på tribunerne som altid til denne storkamp. Spillet på banen risikerer nok at blive lidt mindre storslået. Der vil blive kæmpet om hver centimeter på banen, men AC Milan har svært ved for alvor at kreere noget i etableret angrebsspil, mens Inter nok er en kende stærkere på den front, men det er AC Milans forsvar så formentlig også. 

Som i sidste sæsons to møder, der endte 2:1 og 1:1 i AC Milans favør, bliver det givet en tæt kamp, og det er ikke usandsynligt, at det igen bliver milaneserne, der løber med sejren. Inter har måske ikke fået alverden ud af Lukaku endnu, men hans fravær i feltet gør arbejdet lettere for AC Milan. 

Fire af de seneste fem møder i ligaen er endt med begge hold på tavlen. Som netop fortalt var begge hold på tavlen i de to møder i Serie A i seneste sæson. Det kommer de igen. Vi går med mål i begge ender i en kamp, der ser meget, meget lige ud på forhånd. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,65
Begge hold scorer
Gå til Nordicbet *


AC Milan – Inter: Statistik, topscorer og H2H

  • AC Milan er nummer 6 i tabellen efter 4 runder, hvor de har hentet 8 point.

  • AC Milans statistik lyder på 2-2-0 og scoren 7:3.

  • Inter indtager Serie As 3. plads efter 4 kampe, der har givet 9 point. 

  • Tallene for Inter siger 3-0-1, mens deres målforskel er 9:5.

  • AC Milans flittigste målskytte indtil nu er Ante Rebic, som har scoret 2 mål.

  • Inters topscorer er Lautaro Martinez, som er noteret for 3 pletskud. 


Expected Goals: AC Milan – Inter – de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGInterResultatxG
Sassuolo – AC Milan(0-0) 1,14 – 0,44Inter – Cremonese (3-1)3,29 – 1,48 
AC Milan – Bologna (2-0) 2,68 – 0,23Lazio – Inter (3-1) 1,14 – 2,48 
Atalanta – AC Milan (1-1) 0,64 – 1,12 Inter – Spezia(3-0)2,83 – 0,43 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Inter?

AC Milan – Inter spilles lørdag den 3. september 2022 klokken 18:00.

Hvor spilles AC Milan – Inter?

AC Milan – Inter spilles på Giuseppe Meazza i Milano i Italien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar