18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AC Milan – Empoli: Odds og optakt den 12. marts 2022

Giroud er en helt i den røde del af Milano i disse dage. Franskmandens scoring mod Napoli i søndags har nemlig sendt Milan helt i top af rækken. (Foto: Bildbyrån)
Giroud er en helt i den røde del af Milano i disse dage. Franskmandens scoring mod Napoli i søndags har nemlig sendt Milan helt i top af rækken. (Foto: Bildbyrån)

AC Milan har fundet vej til Serie A’s 1.plads med sidste weekendens sejr over Napoli, men der er fortsat pres på bagfra, så I Rossoneri vil være opsatte på, at skaffe 3 point her mod oprykkerne fra Empoli. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Empoli. Der er kampstart lørdag d. 12. marts 2022 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


AC Milan – Empoli: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 4°, svag vind

Optakt til AC Milan – Empoli: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter et par gedigne skuffelser med uafgjort mod først Salernitana og siden Udinese, stemplede Milan søndag aften ind igen, og hvilken kamp at gøre det i! Topbrag på udebane mod Napoli med to skuffende pointtab i bagagen. Milan var ikke spået store chancer for 3 point i søndagens kamp, men endnu engang stod Olivier Giroud på det rigtige sted, da han kort inden i 2.halvleg sendte Milan på 1-0, og da Napoli trods heftig boldbesiddelse ikke formåede at slå tilbage, ja så endte det i en fantastisk og vigtig sejr til I Rossoneri. Nu topper milaneserne Serie A med 3 point ned til Napoli på 3.pladsen og 2 point ned til Inter på 2.pladsen, bysbørnene har dog spillet en kamp færre. Den sidste del af sæsonen bliver et rent gys for de tre klubber, som vil give alt for at ende øverst på skamlen. Simon Kjær er desværre stadig ude med skade, og denne gang må Milan også undvære Theo Hernandez, som afsoner karantæne.

Empoli har gjort et flot comeback til den bedste italienske række, hvor de ligger sikkert og godt til på 13.pladsen. I skrivende stund er der 10 point ned til Venezia, selvom Empoli ikke er matematisk sikret overlevelse, så skal der gå meget galt, hvis de skal nå at blive en del af nedrykningskampen. Med det sagt, så ser det ikke skidegodt ud for oprykkerne for tiden, faktisk er det kun takket være bedrifterne i 2021, at de har pæn afstand til bunden. Oprykkerne har ikke vundet i de seneste 11 Serie A-kampe, så der må da være lidt bekymrede miner i klubben. Gæsterne spiller frisk til, og vil gerne frem af banen, hvilket vi også kan se på målscoringen, som er den bedste i den nederste halvdel af rækken. Til gengæld efterlader den offensive spillestil også god plads den anden vej, hvilket kan ses på, at kun et hold i ligaen har indkasseret flere mål end Empoli.


AC Milan:

  • Simon Kjær (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Theo Hernandez (Back, Fast) – Karantæne


Empoli:

  • Riccardo Marchizza (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nicolas Haas (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Maignan; Calabria, Tomori, Romagnoli, Florenzi; Tonali, Bennacer; Messias, Brahim Diaz, Leao; Giroud

Empoli forventet startopstilling: Vicario; Stojanovic, Ismajli, Luperto, Parisi; Zurkowski, Asllani, Bandinelli; Bajrami, Henderson; Pinamonti


Odds på AC Milan – Empoli

Bookmakerne har Milan som favoritter.


Odds-forslag: Empoli elsker en god målfest

Godt nok indtager AC Milan nu 1.pladsen i Serie A, men de rammer altså ikke topformen for tiden. De er solide og ganske stabile, men man falder ikke ligefrem i svime over at se dem spille. Forud for 1-0 sejren over Napoli var det blevet til pointtab mod Salernitana og Udinese i de to foregående kampe, samt en tør 0-0’er mod Inter i Coppa Italia. Milan kører ikke deres modstandere over for tiden.

Empoli er ikke inde i en særlig god periode, men de har vist flere gange i sæsonen, at de kan byde selv de bedste hold op til dans. Blandt andet er det blevet til sejre mod Juventus, Napoli og Fiorentina. Fælles for de fleste af Empolis kampe mod rækkens øverste hold, er at det som regel udvikler sig til regulære målfester. I sæsonens første indbyrdes opgør mod Milan tabte de 4-2, mod Roma også 4-2, anden kamp mod Juventus taber de 3-2, Coppa Italia taber de 3-2 til Inter, 3-3 mod Lazio i Serie A – der er fuld fart over Empoli, som hjertens gerne angriber med hovedet under armen. Derfor er der også mulighed for at de kan byde et ikke særlig prangende Milan-mandskab op til dans. Anbefalingen lyder på mål i begge ender.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
2,0
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


AC Milan – Empoli: Statistik, topscorer og H2H

  • Milan er nummer 1 i Serie A med 60 point. Statistikken er på 18-6-4 og målscoren 54:29.

  • Empoli er nummer 13 med 32 point. Statistikken er på 8-8-12 og målscoren 40:53.

  • Zlatan Ibrahimovic, Olivier Giroud og Rafael Leao deler topscorerværdigheden for værterne med otte mål hver.

  • Empolis topscorer Pinamonti står noteret for ni kasser.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør var en underholdende affære, som endte i en 4-2 sejr til Milan.

Info
NavnAC MilanACM
Land
Italien
ITA
CheftrænerStefano Pioli
Websitewww.acmilan.com
Form
Statistik
Turnering
Serie A
Kampe spillet
16
Mål
35
Mål imod
18
Rent bur
6
Gule kort
31
Røde kort
2
Turnering
Champions League Grp. B
Kampe spillet
5
Mål
5
Mål imod
7
Rent bur
1
Gule kort
14
Røde kort
1


Expected Goals: AC Milan vs. Empoli de seneste tre kampe:

AC MilanResultatxGEmpoliResultatxG
Napoli – Milan(0-1)0,86 – 1,02Genoa – Empoli(0-0)1,76 – 0,65 
Milan – Inter(0-0)1,26 – 0,29Empoli – Juventus(2-3)0,82 – 1,48
Milan – Udinese(1-1)0,63 – 1,27Sampdoria – Empoli(2-0)0,46 – 0,8
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles AC Milan – Empoli?

AC Milan – Empoli spilles lørdag den 12. marts 2022 klokken 20:45.

Hvor spilles AC Milan – Empoli?

AC Milan – Empoli spilles på San Siro i Milano

Skriv et svar