18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

AC Milan – Cagliari: Odds og optakt den 16.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Er du gal en slutspurt de to hold har sat ind! AC Milan er godt på vej til at spille sig i Champions League til næste sæson, og Cagliari har efter en gigantisk slutspurt lagt afstand til nedrykningsstregen. Der skal dog stadig point til i begge lejre for at sikre sig målet. Hvem har hvad der skal til? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til AC Milan – Cagliari. Der er kampstart søndag d. 16. maj 2021 kl. 20:45. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


AC Milan – Cagliari: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: San Siro, Milano
Vejret: 16°, svag vind og mulighed for regn

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

AC Milan
Cagliari
Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:40.


Optakt til AC Milan – Cagliari: Skader, karantæner og startopstillinger

AC Milan fløj afsted i den første halvdel af sæsonen, de virkede fuldkommen ustoppelige og indtog også fortjent 1.pladsen i lang tid. Men som så mange eksperter havde ytret, så var det næsten for godt til at være sandt. Milaneserne er kommet lidt ned på jorden igen, og kæmper nu for at ende i top-4. Her har de sat en fantastisk slutspurt ind, først med en 3-0 sejr ude over Juventus og senest med en sejr på hele 7-0 over Torino, GRANDE! De ligger dermed lunt i svinget i forhold til at sikre sig CL-deltagelse til næste sæson, men sidste kamp i sæsonen byder på en ikke så overkommelig opgave imod Atalanta, så der skal helst 3 point på kontoen her for at have noget at give af! Der er 3 point ned til Juventus på 5.pladsen, så alt er åbent!

Wooow! Det så rigtig skidt ud for det italienske ø-hold, Cagliari for blot en måned siden, de var fanget under nedrykningsstregen med en håndfuld point op til overlevelse. Der skulle åbenbart en kniv for struben før Cagliari endelig kom ud over scenekanten, sardinerne har haft en forrygende måned med seks kampe uden nederlag, heraf fire sejre og to uafgjorte, der har ellers været modstand fra den øverste del af rækken i form af både Roma og Napoli, men det kunne ikke skræmme Cagliari, som med sejren i sidste weekend over de direkte nedrykningskandidater fra Benevento hoppede helt op på 15.pladsen i Serie A og øgede forspringet til stregen til 5 point. Redningsaktionen er meget tæt på at lykkes! Jeg vil også mene, at Cagliari har spillermaterialet, som berettiger dem til en højere position i ligaen, men ok de har ikke ligefrem indfriet forventninger i denne sæson.

AC Milan:

 • Zlatan Ibrahimovic (Angreb, Fast) – Skadet
 • Sandro Tonali (Midtbane, Fast) – Skadet

Cagliari:

 • Arturo Calabresi (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Marco Rog (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Riccardo Sottil (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Gastón Pereiro (Midtbane, Reserve) – Skadet

AC Milan forventet startopstilling: Donnarumma; Calabria, Kjaer, Tomori, Theo Hernandez; Bennacer, Kessie; Saelemaekers, Diaz, Calhanoglu; Rebic.

Cagliari forventet startopstilling: Cragno; Zappa, Ceppitelli, Godin, Lykogiannis; Nandez, Marin, Duncan; Nainggolan; João Pedro, Pavoletti


Odds på AC Milan – Cagliari

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 16. maj 2021 20:40.


Odds-forslag: Rossoneri tilbage i topform!

AC Milan er blevet gjort til store favoritter af bookmakerne forud for dette opgør, og det kan man godt forstå hvis man kigger på deres sidste tre kampe. 9 point og en målscore på 12-0, det dufter lidt af det Milan hold vi så i første halvdel af sæsonen, som bare blæste al modstand af banen, og som stod gjorde det til en umulig opgave for modstanderen at score. De har fundet tilbage i en god stime på det helt rigtige tidspunkt, for intet er endnu afgjort i forhold til fordelingen af næste sæsons Champions League-billetter. Der skal flere point til, og med den sidste ude imod Atalanta, så skal der nok 3 af de lange på kontoen her.

Cagliari er lige ved at være i mål, to kampe tilbage og et forspring på 5 point ned til Benevento, det kan næsten ikke gå galt, især taget Beneventos form i betragtning. Selvom resultaterne og præstationerne har været fremragende over den sidste måneds tid, så tror jeg altså de er oppe imod overmagten her. AC Milan har set uhyggeligt stærke ud over de sidste par kampe, og de har næsten endnu mere brug for pointene end Cagliari har det, så motivationen må være helt i top i Milano. Værterne har igen fundet frem til en stærk defensiv organisation, denne gang ledt af Kjær og hans nye makker Tomori – tre kampe i streg uden at indkassere mål. Mit bud er, at de holder endnu et clean sheet på søndag imod Cagliari, som er snublende nær en sæson mere i Serie A, og som var ufatteligt tamme i seneste kamp, hvor de ikke havde et eneste skud inden for modstanderens målramme. De seneste fire indbyrdes opgør er alle vundet af AC Milan, og Cagliari er ikke kommet på måltavlen i nogen af de kampe. Det ser jeg gode muligheder for kunne ske igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,55
AC Milan vinder til nul
Besøg Unibet *


AC Milan – Cagliari: Statistik, topscorer og H2H

 • AC Milan indtager 3.pladsen i Serie A á point med Atalanta på 2.pladsen og 3 point foran Juventus på 5.pladsen.

 • Cagliari fattede pludselig alvoren, slutspurten har resulteret i et spring op til 15.pladsen i Serie A med 5 point ned til Benevento under stregen med to spillerunder tilbage.
 • AC Milan råder også over en aldrende målsluger, Zlatan Ibrahimovic står noteret for 15 ligamål. De aldrende stænger kan dog ikke klare mosten, og svenskeren er endnu engang ude med en skade.

 • Brasilianske Joao Pedro har været virkelig målfarlig i de sidste par sæsoner, han står noteret for 16 ligamål i denne sæson. Ikke dårligt for en angriber, som spiller for overlevelse i Serie A.
 • AC Milan har det ganske fint med Cagliari. De seneste fire indbyrdes opgør er alle vundet uden at indkassere mål.


Expected Goals: AC Milan vs. Cagliari – de seneste tre kampe

AC MilanResultatxGCagliariResultatxG
Torino – Milan(0-7)1,93 – 3,4Cagliari – Fiorentina(0-0)0,39 – 0,19
Juventus – Milan(0-3)1,13 – 1,46Benevento – Cagliari(1-3)1,04 – 1,73
Milan – Benevento(2-0)3,7 – 0,93Napoli – Cagliari(1-1)2,35 – 2,08
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream AC Milan – Cagliari d. 16. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra Serie A? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar