18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Serie A odds

Vi har samlet de bedste Serie A odds og Serie A spiltips på denne side. Forud for hver eneste runde udkommer vores eksperter med spilforslag til samtlige kampe fra den bedste italienske række, og du har således muligheden for at komme helt tæt på Simon Kjær, Paul Pogba, Federico Chiesa og resten af stjerneparaden i Serie A. Velkommen til vores Serie A sektion!

Serie A odds og spiltips i 2024

Den dygtige Serie A-kommentator Michael Rundager udkommer med analyser og spiltips til samtlige kampe i Serie A i sæsonen 2023/2024. Michael Rundager er en af de skarpeste fodboldhjerner på SpilXperten, hvor han brillerer med sine taktiske forståelse. Rundager har en stor viden om Serie A, hvilket han også har vist i sit tidligere virke som kommentator på ligaen for TV2.

Optakter til de største Serie A kampe

Den italienske liga er en af de tætteste topligaer, hvor der er mange om buddet i toppen. Derfor ser vi også hver weekend store kampe, der er interessante at læse om og eventuelt se. Vi tager fat i de største hver uge, og sætter vores dygtige skribenter til at skrive optakter til dem (se de seneste her).

Odds på Serie A 2024

Herunder kan du se bookmakernes odds på vinderen af Serie A. KLIK HER* for at se endnu flere odds.

Hvem vinder Serie A?

Hvem løber med guldet i den bedste italienske række?

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Vinder Udbyder Odds
Inter
bwin
1.00
Bologna
Unibet
1.65
Atalanta
Unibet
2.25
Roma
Unibet
8.50
Juventus
bwin
101
AC Milan
bwin
101
Lazio
Unibet
1001
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 16. jun. 21:29.

Aktive spilforslag til Serie A

Serie A er en af de største ligaer i verden, og derfor dækker vi den naturligvis også på SpilXperten. Du vil se flere af vores eksperter komme med spilforslag derfra engang i mellem, ligesom vores dedikerede ekspert til Serie A, Mads Larsen også leverer skarpe analyser dertil.

Du kan se mange flere spiltips til andre ligaer i ekspertpanelet.

Serie A tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i Serie A.

Kommende kampe

Serie A skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Serie A-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Serie A.

Serie A er en af verdens største ligaer, og vi har førhen set hold som Juventus, Inter og AC Milan dominere Europa. Det har da også gjort, at Serie A er et af de største markeder når det kommer til odds. Du vil på de allerstørste kampe i Serie A, kunne finde fodbold odds på alt fra 1-X-2 til spiller specials som f.eks. “Spiller scorer på direkte frispark” eller “Spiller modtager et kort”. Vær altid opmærksom på når du vælger dit Serie A odds, at bookmakerne stort set altid svinger i sit odds. Hos SpilXperten anbefaler altid at du vælger det højeste odds, da det i sidste ende vil give det bedste afkast.

De bedste bookmakere med odds på Serie A

Samtlige danske bookmakere udbyder odds på Serie A. Herunder giver vi dig tre anbefalinger, der er fine at have ved hånden, når du skal spille på den italienske bold.

*Reklamelink

bet365
*
Betinia
*
Expekt
*

Odds tips til Serie A med Michael Rundager

Serie A er en af de ligaer, vi har stort fokus på hos SpilXperten.com. Serie A-kommentator Michael Rundager udkommer med de såkaldte runde-optakter, her vil du kunne finde anbefalinger til Serie A odds. Gå direkte til Michael Rundagers side via billedet herunder.

Serie A transfers 2024

Vi er klar med et komplet overblik over alle Serie A transfers i 2024.

Serie A 2024 i TV

Du kan følge de største italienske kampe direkte på TV2 Sport, TV2 Sport X og TV2 Play. Kanalerne har rettighederne til Serie A i 2024.

Du kan desuden live streame alle Serie A kampe uden abonnement hos bookmakerne.

Historie: Sådan endte Serie A sidste sæson

Det positive først; 22/23-sæsonen vil forhåbentlig først og fremmest huskes for Napolis første mesterskab i 33 år. Syditalienerne var suveræne fra start til slut, hvilket 16 points forspring til Lazio på 2.pladsen, siger alt om. Den fantastiske mesterskabsfejring i Napolis gader vil sent blive gemt, og det samme gælder for Osimhen, der endte som topscorer i Serie A med 26 kasser.

På den negative klinge, vil sæsonen også blive husket for klassisk italiensk kaos med de 15 minuspoint til Juventus, som for en stund blevet givet tilbage igen, men til sidst alligevel endte i en pointstraf på 10 point. Den Gamle Dame misser dermed Champions League for første gang i 12 år. 

Den spænding vi ikke fik om mesterskabet, fik vi til gengæld i kampen om Champions League-billetter, hvor hele 6 hold kæmpede om tre pladser. Lazio, Inter og Milan sikrede i sæsonens sidste spillerunder adgang til CL på bekostning af Atalanta, Roma og Juventus. 

Sampdoria endte sidst i Serie A, og rykker dermed ned efter 11 sæsoner i streg i den bedste italienske række. Med dem ned i Serie B ryger sidste sæsons oprykkere fra Cremonese og Spezia, som tabte en hæsblæsende nedrykningsplayoff til Verona. Med danske briller var det positivt, at Morten Hjulmands Lecce reddede endnu en sæson i Serie A.

De 10 seneste vindere i Serie A

Herunder kan du se, hvordan titlerne har fordelt sig i Serie A de 10 seneste sæsoner.

2022/2023: Napoli

2021/2022: AC Milan

2020/2021: Inter

2019/2020: Juventus

2018/2019: Juventus

2017/2018: Juventus

2016/2017: Juventus

2015/2016: Juventus

2014/2015: Juventus

2013/2014: Juventus

FAQ Serie A

:one: Hvem er favorit til at vinde Serie A 23/24?

Napoli og Inter er favoritter til at vinde Serie A 2023/2024.


:two: Hvem har vundet Serie A flest gange?

Juventus har vundet Serie A flest gange (36).

Serie A tabel og kommende kampe

Herunder kan du se den aktuelle stilling + kommende kampe i Serie A.

Kommende kampe

Serie A skader og karantæner

Hvem er skadet i den kommende Serie A-runde, og hvem sidder ude med karantæne? Tjek vores overblik med skader og karantæner i Serie A.