18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Senegal – Kap Verde: Odds og optakt den 25. januar 2022

Idrissa Gueye og resten af Senegal møder i ottendedelsfinalen i Africa Cup of Nations naboerne fra Kap Verde. (Foto: Bildbyrån)

De senegalesiske løver fra Teranga møder de blå hajer fra Kap Verde i denne ottendedelsfinale ved Africa Cup of Nations. Senegal tabte finalen i seneste udgave af turneringen, og de har endnu deres første turneringssejr til gode i det kontinentale mesterskab. Kap Verdes 2:0-nederlag til Ghana i kvartfinalen ved Africa Cup of Nations 2013 er deres hidtil bedste præstation. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Senegal – Kap Verde. Der er kampstart tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 17:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Senegal – Kap Verde: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Lahlou Benbraham, Algeriet
Stadion: Kouekong Stadium, Bafoussam, Cameroun
Vejret: 28° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Senegal
Kap Verde
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 16:34.


Optakt til Senegal – Kap Verde: Skader, karantæner og startopstillinger

Senegal er placeret på den afrikanske vestkyst, og skal du længere vestpå, må du ud i vandet – hvor modstanderen tirsdag, Kap Verde, så ligger. De to lande har mødt hinanden fire gange tidligere, og mest alvorligt var det i 2016-2017, hvor de var i samme VM-kvalifikation. Senegal vandt begge opgør, ligesom de også har vundet de to andre opgør, de to nationer har spillet mod hinanden. Samlet 7:0 i Senegals favør. 

Senegal slog i øvrigt ikke bare Kap Verde i 16-17-kvalifikationen. De kom hele vejen til VM i Rusland, hvor de med fire point i tre kampe endte fuldstændig lige med Japan i kampen om en plads videre, men japanerne havde fået færre disciplinære point og gik derfor videre. Året efter ved Africa Cup of Nations slog Senegal sig hele vejen til finalen, hvor de tabte til Algeriet. 

Nu prøver de igen, og det er en ganske imponerende trup, de stiller op med. Defensivt har de keeper Mendy fra Chelsea FC og et midterforsvar med Koulibaly fra Napoli og Diallo fra Paris Saint-Germain. Længere fremme er Sadio Mané den store stjerne, og han stod også for holdets hidtil eneste mål i turneringen, da han syv minutter inde i overtiden i deres kamp mod Zimbabwe scorede på straffespark.

De to følgende kampe endte begge 0:0, og nu er de så i knockoutrunden. Undervejs har 11 spillere testet positive for corona, og spørgsmålet er, hvilket hold træner Aliou Cisse kan sende på banen til denne ottendedelsfinale. 

For selv om Senegal var førsteseedede og Kap Verde aldrig har været længere end kvartfinalerne i turneringen, skal der jo ikke meget ubalance til, for at det kan give ballade – særligt ikke når kampene ender med nul eller i lidt vildere tilfælde en enkelt scoring. 

Kap Verdes resultater er heller ikke de rene målorgier, men der er dog faldet mål i alle deres kampe med 1:0-sejr mod Etiopien, der allerede efter 12 minutter fik et rødt kort. Så blev det til 0:1 mod Burkina Faso i kamp to, og da Kap Verde så formåede at holde værterne Cameroun på 1:1 i den sidste kamp i gruppen, var det nok til en billet i ottendedelsfinalerne som den bedste 3’er.

Senegal:

  • Cheikhou Kouyate (Midtbane, Fast) – Karantæne

Kap Verde:

  • Ingen kendte fravær

Senegal forventet startopstilling: Mendy; Sarr, Koulibaly, A. Diallo, Ciss; P. Gueye, Mendy, I. Gueye; H. Diallo, Mané, Dia.

Kap Verde forventet startopstilling: Vozinha; S. Fortes, Lopes, Stopira; J. Fortes, Andrade, Santos, D. Tavares; Rodrigues, Semedo, Monteiro.


Odds på Senegal – Kap Verde

Oddsene peger på Senegal som kampens favorit.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. januar 2022 16:34.


Odds-forslag: Fem mål i seks kampe lover ikke decideret fest

De to hold har mødt hinanden fire gange tidligere. Alle kampe er endt med sejr til Senegal og ingen scoringer fra naboerne fra Kap Verde. I turneringen indtil nu har Senegal scoret ét mål i tre kampe og endnu ikke lukket mål ind. Kap Verde har vundet 1:0, tabt 1:0 og delt 1:1 med Cameroun. Det ligner ikke umiddelbart et opgør, hvor målene vælter ind. 

Det har bookmakerne dog også luret, så der er ikke mange mønter at hente på underspil, men anbefalingen har i stedet tænkt sig at gå i retning af en kamp med formentlig få mål, der ender med sejr til de senegalesiske løver. Mendy og Koulibaly var tilbage i sidste opgør i gruppespillet efter deres corona-tests, og det må kitte forsvaret endnu bedre sammen end det, der lukkede nul mål ind i de første to kampe. 

Derfor er det vanskeligt at se Kap Verde få bolden i nettet her. Garry Rodrigues og Julio Tavares er deres to eneste målscorere i turneringen endnu, og selv om Rodrigues til daglig spiller hos Olympiakos i Grækenland, er det kun blevet til syv kampe i sæsonen, mens kollega Julio Tavares i saudiarabiske Al Faisaly ligger til nedrykning. De bør ikke kunne true den stærke defensiv hos Senegal. Og den anden vej har senegaleserne højere niveau, end de har vist indtil nu, så derfor bliver buddet her, at Senegal vinder uden at lukke mål ind selv.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,16
Senegal vinder til nul
Gå til Unibet *


Senegal – Kap Verde: Statistik, topscorer og H2H

  • Senegal vandt den indledende gruppe B med 5 point for 3 kampe. 

  • Senegals statistik var den noget tøvende 1-2-0 med scoren 1:0.

  • Kap Verde blev nummer 3 i gruppe A med 4 point for deres 3 kampe. De blev næstbedst i 3er-regnskabet.

  • Tallene for Kap Verde siger 1-1-1 med en målforskel på 2:2.

  • Senegals topscorer – som altså har stået for holdets enlige scoring indtil nu – er Sadio Mané.

  • Kap Verdes foreløbige 2 scoringer er fordelt på Garry Rodriguez og Julio Tavares.


Expected Goals: Senegal vs. Kap Verde – de seneste tre kampe

SenegalResultatxGKap VerdeResultatxG
Malawi – Senegal(0-0)0,15 – 1,56Kap Verde – Cameroun(1-1)0,72 – 1,09
Senegal – Guinea(0-0)0,64 – 0,63Kap Verde – Burkina Faso(0-1)0,59 – 1,63 
Senegal – Zimbabwe(1-0)1,85 – 0,31 Etiopien – Kap Verde(0-1)0,43 – 1,17 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Senegal – Kap Verde?

Senegal – Kap Verde spilles tirsdag den 25. januar 2022 klokken 17:00.

Hvor spilles Senegal – Kap Verde?

Senegal – Kap Verde spilles på Kouekong Stadium i Bafoussam i Cameroun.

Skriv et svar