18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Senegal – Egypten: Odds og optakt den 6. februar 2022

Begejstrede og velforberedte Senegal-fans fra semifinalen mod Burkina Faso. (Foto: Bildbyrån)

Vi er nået til finalen i Africa Cup of Nations, og de store forhåndsfavoritter fra Senegal er klar til kamp mod Egypten, der har besejret tre stærke nationer i knockoutkampene for at nå hertil. Det er dog Senegal og deres stjernespækkede trup, der er bookmakernes bedste bud på en vinder søndag aften i Yaoundé. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Senegal – Egypten. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Senegal – Egypten: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Victor Gomes, Sydafrika
Stadion: Stade d’Olembe, Yaoundé, Cameroun
Vejret: 23° og svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Senegal
Egypten
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 5. februar 2022 08:41.


Optakt til Senegal – Egypten: Skader, karantæner og startopstillinger

Senegal var blandt de allerstørste forhåndsfavoritter i turneringen, og nu er de så i finalen. Det er tredje gang, de er nået så langt i turneringen. I 2002 tabte de til Cameroun efter straffespark, mens de i seneste udgave af mesterskaberne, i 2019, tabte 1:0 til Algeriet i finalen. 

Det er en næsten komplet trup, træner Aliou Cissé råder over. Der er stor defensiv styrke med Mendy i målet og Koulibaly og Diallo i midterforsvaret. Fremme er Mané den store profil, og holdet har en fornuftig blanding af defensivt fundament og offensiv power.

De kom tøvende i gang med 1:0 i score for de første tre kampe, men de fem point var nok til at vinde gruppen, og siden har der været mere schwung over tingene. De har slået Kap Verde (2:0), Ækvatorial Guinea (3:1), og i semifinalen blev Burkina Faso sendt til bronzekampen med 3:1.

Egypten kom også lidt slingrende i gang, da de tabte 1:0 til Nigeria. De slog dog Guinea Bissau og Sudan med 1:0, og således kom de videre efter tre kampe med slutresultatet 1:0.

Både i ottendedelsfinalen og semifinalen spillede de 0:0 og måtte i straffespark for at besejre henholdsvis Elfenbenskysten og værterne fra Cameroun, mens deres kvartfinale var rent målorgie mod Marokko, der kom foran 1:0, men egypterne udlignede, og så afgjorde de tingene i omkamp. 

Fire kampe har egypterne holdt nullet indtil nu, og i de to øvrige har de blot lukket to ind. De har så også selv blot scoret tre mål på de seks kampe i ordinær tid. Det er virkelig en effektiv form for minimalfodbold, de praktiserer. Nu er de så i finalen. De har vundet titlen syv gange tidligere, og selv om den seneste var i 2010, har de en mægtig rutine i disse opgør, som måske kan blive en fordel mod Senegal, der stadig jagter deres første kontinentale titel. 

Senegal:

 • Ingen kendte fravær

Egypten:

 • Mohamed El Shenawy (Mål, Fast) – Tvivlsom
 • Ahmed Hegazy (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Hamdi Fathi (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Akram Tawfik (Midtbane, Fast) – Skadet

Senegal forventet startopstilling: E. Mendy; Sarr, Koulibaly, A. Diallo, Ciss; Kouyaté, N. Mendy; Dieng, I. Gueye, Mané; Diedhiou.

Egypten forventet startopstilling: Gabaski; Kamal, Abdelmonem, Hamdi, Fotouh; Elneny, Fathi, El-Sulya; Salah, Mohamed, Marmoush.


Odds på Senegal – Egypten

Oddsene peger på Senegal som favoritter til at vinde kampen.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 5. februar 2022 08:41.


Odds-forslag: Senegal ser stærkest ud i defensiv showdown

Bookmakernes odds viser, de forventer en scoringsfattig finale. Og de har en pointe, hvis vi kigger historisk på det. Siden 2006 er finalerne endt 0:0, 1:0, 1:0, 0:0, 1:0, 0:0, 2:1 og 1:0. Det er vitterlig ikke mange mål. Syv scoringer fordelt på otte finaler. Egypten har været del af fire af dem, mens Senegal altså var med i den seneste. 

Det behøver absolut heller ikke blive en målfest denne gang, men Senegal har nu alligevel vist opmuntrende takter i den henseende i deres knockoutkampe, som de samlet har vundet 8:2. Det er trods alt 3,33 mål per kamp, mens Egypten holder fast i den stramme defensiv og blot har budt på 1 mål per knockoutkamp. De har så leveret to straffesparkskonkurrencer, så der har været masser af spænding. 

Det bliver der formentlig også her, men det er svært at se egypterne stå mod den senegalesiske styrke, Senegal har spillet sig i bedre og bedre form i turneringen, og de har samme stærke defensiv som Egypten, men det virker aktuelt til, at offensiven har flere strenge og fungerer bedre end egypternes. Derfor vælger anbefalingen at gå med sejr til Senegal.  

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,27
Senegal
Gå til Marathonbet *


Senegal – Egypten: Statistik, topscorer og H2H

 • Senegal gik videre fra deres indledende gruppe med 5 point for 3 kampe. 

 • Senegals statistik sagde 1-2-0 og 1:0.

 • I knockoutkampene gik det først ud over Kap Verde (2:0), i kvartfinalen slog de Ækvatorial Guinea (3:1), og i semifinalen var det Burkina Faso, der blev besejret 3:1.

 • Egypten kom videre fra gruppe D med 6 point for 3 kampe.

 • Egyptens tal lød på 2-0-1 med scoren 2:1.

 • Deres vej til finalen gik derefter via Elfenbenskysten (5:4), Marokko ( 2:1) og endelig i semifinalen værterne fra Cameroun (3:1).

 • Hos Senegal er Sadio Manés 3 scoringer nok til foreløbig at være holdets flittigste målskytte.

 • Mohamed Salah er egyptisk topscorer med 2 mål.


Expected Goals: Senegal vs. Egypten – de seneste tre kampe

SenegalResultatxGEgyptenResultatxG
Burkina Faso – Senegal(1-3)0,43 – 1,38Cameroun – Egypten (1-3)0,78 – 0,40
Senegal – Ækvatorial Guinea(3-1)0,76 – 0,79 Egypten – Marokko(2-1)1,95 – 1,33 
Senegal – Kap Verde(2-0)1,42 – 0,17Elfenbenskysten – Egypten(4-5)0,90 – 1,31
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Senegal – Egypten?

Senegal – Egypten spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Senegal – Egypten?

Senegal – Egypten spilles på Stade d’Olembe i Yaoundé i Cameroun.

Skriv et svar