18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Senegal – Ækvatorial Guinea: Odds og optakt den 30. januar 2022

Sadio Mané er topscorer hos Senegal med to træffere indtil nu. (Foto: Bildbyrån)

Senegal møder Ækvatorial Guinea søndag aften i den sidste kvartfinale ved Africa Cup of Nations. Det senegalesiske herrelandshold er en af forhåndsfavoritterne, og selv om de måske ikke har spillet så festligt, har de trods alt ikke lukket mål ind endnu. Ækvatorial Guinea har både slået Algeriet i gruppen og sendte Mali ud i ottendedelsfinalen. Er de klar til endnu en overraskelse? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Senegal – Ækvatorial Guinea. Der er kampstart søndag d. 30. januar 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Senegal – Ækvatorial Guinea: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Victor Miguel Gomes, Sydafrika
Stadion:  Stade Ahmadou Ahidjo, Yaoundé, Cameroun
Vejret: 23° og svag vind


Optakt til Senegal – Ækvatorial Guinea: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en helt vanvittigt stærk trup, den senegalesiske træner Aliou Cisse råder over. Bare for at tage et par af de mest prominente har de Mendy fra Chelsea FC i buret. Napolis Koulibaly i midterforsvaret, Gueye fra Paris Saint-Germain på midten og Liverpool FCs Sadio Mané i front. Det er ganske enkelt imponerende. 

Det har spillet på banen dog ikke rigtigt været indtil nu. Det har været kontrolleret. Sikkert. Grænsende til kedeligt. Tre mål har de scoret på fire kampe. Mens de endnu ikke har lukket mål ind. Sadio Mané fik senest et slag mod hovedet og måtte udgå, men han er meldt klar til kamp søndag aften, og så må vi se, om Senegal vil fortsætte den forsigtige stil, eller om deres målfest med 2:0 mod Kap Verde i ottendedelsfinalen har givet nye ideer. 

Nye ideer har de vel som sådan ikke brug for hos Ækvatorial Guinea. De er ikke lige så fast inventar ved Africa Cup of Nations som Senegal, men når de er med, sætter de et fodaftryk, der kan mærkes. Ved deres debut i 2012 nåede de kvartfinalen, mens de tre år senere i 2015 nåede helt til semifinalen, som de dog tabte, og siden tabte de også bronzekampen. 

Som Senegal har Ækvatorial Guinea heller ikke været involveret i målorgier, for i deres foreløbige fire kampe er der i alt faldet tre mål via tre gange 1:0 i gruppespillet. De tabte til Elfenbenskysten, men slog så både Sierra Leone og de forsvarende mestre fra Algeriet.

I ottendedelsfinalen var de temmeligt undertippede mod Mali, men 120 minutters bold efterlod 0:0 på måltavlen, og i straffespark var Ækvatorial Guinea bedst og vandt 6:5. Så nu er de i kvartfinalen for tredje gang i deres tredje deltagelse ved Africa Cup of Nations. 

Senegal:

  • Ingen kendte fravær

Ækvatorial Guinea:

  • Josete Miranda (Midtbane, Fast) – Karantæne

Senegal forventet startopstilling: Mendy; Sarr, Koulibaly, A. Diallo, Ciss; P. Gueye, Mendy, I. Gueye; H. Diallo, Mané, Dia.

Ækvatorial Guinea forventet startopstilling: Owono; Akapo, Obiang, Coco, Ndong; Salvador, Ganet, Machin, Buyla; Bikoro; Hanza.


Odds på Senegal – Ækvatorial Guinea

Oddsene peger på Senegal som kampens favoritter ifølge bookmakerne.


Odds-forslag: Det ligner ikke en festforestilling

Trods al deres kvalitet har Senegal altså blot scoret tre mål i deres fire kampe. To af dem i øvrigt i overtid, og det første var et straffespark, som Mané satte ind i åbningskampen mod Zimbabwe dybt inde i overtiden. Men de har altså omvendt holdt målet rent, og de er på 10 landskampe på stribe uden nederlag med syv sejre. 

Ækvatorial Guinea har gang i en næsten lige så fin stime med blot ét nederlag i deres seneste ni kampe. Kun deres åbningskamp mod Elfenbenskysten er eneste nederlag i den serie, hvor de har hentet fem sejre. Og Ækvatorial Guinea har været involveret i bare tre scoringer, men de har tilladt modstanderne den ene af de tre. Men altså begge mandskaber med et scoringssnit på 0,75 per kamp indtil nu. 

Selv om der næppe er tvivl om, at der er stor forskel i de to truppers kvalitet, forventer anbefalingen endnu en kamp med meget få mål her. Det er ikke sikkert, det bliver tæt at se på, for Senegal bør dominere og kontrollere, men Ækvatorial Guinea har trods alt holdt buret rent tre af fire mulige kampe i turneringen og mod kvalitetsmodstand som Algeriet og Mali. 

De vil givet forsøge at hive denne kamp så langt som muligt. Det er nok også deres bedste chance. Omvendt vil Senegal formentlig være tilfredse med en enkelt scoring, for de har en solid defensiv at stole på. Derfor vælger vi til denne kamp at gå med maksimalt en enkelt scoring.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,18
Under 1,5 mål
Gå til Marathonbet *


Senegal – Ækvatorial Guinea: Statistik, topscorer og H2H

  • Senegal vandt deres indledende gruppe B med 5 point for de 3 runder. 

  • Senegals tal var magre 1-2-0 og 1:0.

  • I ottendedelsfinalen slog Senegal så Kap Verde i et regulært målorgie med hele 2:0.

  • Ækvatorial Guinea kom videre som nummer 2 fra deres gruppe E med 6 point for de 3 kampe. 

  • Statistikken for Ækvatorial Guinea sagde 2-0-1 med scoren 2:1. 

  • Ottendedelsfinalen bød på en skrap nød for Ækvatorial Guinea, som sendte Mali ud efter straffespark med 6:5.

  • Senegals topscorer er indtil videre Sadio Mané, som har scoret 2 af holdets 3 mål. 

  • Hos Ækvatorial Guinea er Pablo Ganet og Esteban Obiang topscorere med hver 1 træffer. 



Expected Goals: Senegal vs. Ækvatorial Guinea – de seneste tre kampe

SenegalResultatxGÆkvatorial GuineaResultatxG
Senegal – Kap Verde (2-0) 1,42 – 0,17Mali – Ækvatorial Guinea (5-6)  0,68 – 0,31
Malawi – Senegal (0-0)0,15 – 1,56Sierra Leone – Ækvatorial Guinea (0-1)1,08 – 1,05 
Senegal – Guinea(0-0) 0,64 – 0,63Algeriet – Ækvatorial Guinea (0-1)0,85 – 0,92 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Senegal – Ækvatorial Guinea?

Senegal – Ækvatorial Guinea spilles søndag den 30. januar 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Senegal – Ækvatorial Guinea?

Senegal – Ækvatorial Guinea spilles på Stade Ahmadou Ahidjo i Yaoundé i Cameroun.

Skriv første kommentar

Skriv et svar