18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Schweiz – Italien: Odds og optakt den 5. september 2021

Foto: Bildbyrån

Schweiz og Italien mødes søndag aften i Basel i Schweiz. Det er topkamp i VM-kvalifikationens gruppe C, og Schweiz har vundet begge deres første kampe, mens Italien skuffede torsdag med 1:1 hjemme mod Bulgarien. Da de mødtes ved sommerens EM-slutrunde, vandt Italien en klar 3:0-sejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Schweiz – Italien. Der er kampstart søndag d. 5. september 2021 kl. 20:45. Se kampen på 6’eren eller på Discovery+. 

GÅ TIL


Schweiz – Italien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro Grande, Spanien
Stadion: St. Jakob Park, Basel, Schweiz
Vejret: 20° og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 14:52.


Optakt til Schweiz – Italien: Skader, karantæner og startopstillinger

En EM-kvartfinale og nederlag i straffespark til Spanien er mere end godkendt for Schweiz, der i ottendedelsfinalerne endda var involverede i et regulært drama, da de slog Frankrig ud efter at have været bagud 3:1 10 minutter før slutfløjtet i ordinær tid. De fik udlignet og vandt siden i straffespark. Og de vandt også, da de i onsdags mødte grækerne i en testkamp, og det er vigtigt, fordi Grækenland faktisk var ubesejrede 14 kampe på stribe. Schweiz har gang i en næsten lige så imponerende stime med blot ét nederlag i ordinær tid i deres seneste 14 opgør. 

De må undvære både Shaqiri, Embolo og Xhaka til dette opgør, og det er altså en stribe heftige navne at mangle for den nye træner Murat Yakin, der tidligere var hos netop Basel, så han er på sin vis ekstra meget på hjemmebane søndag aften. Ser vi bort fra sommerens EM-opgør, er fire af de foregående fem indbyrdes møder endt uafgjort mellem de to, og det har alle været kampe i Schweiz, men de fordeler sig tidsmæssigt fra 1999-2010. Så sommerens italienske sejr er eneste indbyrdes styrkeprøve i nyere tid. 

Italien vil helt sikkert gerne måles på sommerens EM og guldet, de vandt. Måske knap så meget på torsdagens skuffende 1:1 mod Bulgarien. Italien sad på spillet og pressede på, men det blev altså ikke til yderligere scoringer efter at Chiesa bragte de azurblå på 1:0 efter 16 minutter. Dermed var det reelt tredje italienske kamp på stribe, der endte 1:1 efter 90 minutters spil. For både semifinalen mod Spanien og finalen mod England måtte ud over den ordinære tid for at finde en afgørelse. 

Italien lagde ellers ekstremt solidt fra land i marts, hvor de vandt tre gange 2:0 mod Nordirland, Bulgarien og Litauen. Men de kunne altså ikke holde kadencen, og nu risikerer de at komme under pres fra Schweiz, hvis de ikke får mindst det ene point med fra opgøret i Basel. De vil nok allerhelst kvalificere sig direkte, så de undgår en nervepirrende gentagelse af playoffkampene frem mod VM i 2018, hvor de endte med at tabe til Sverige over to kampe og meget, meget skuffende ikke kom med til slutrunden. 

Schweiz:

  • Granit Xhaka (Midtbane, Fast) – COVID-19
  • Xherdan Shaqiri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Breel Embolo (Angreb, Fast) – Skadet

Italien:

  • Ingen kendte fravær

Schweizforventet startopstilling: Sommer; Schär, Elvedi, Akanji; Widmer, Zakaria, Sow, Freuler, Rodriguez; Vargas, Seferovic.

Italien forventet startopstilling:  Donnarumma; Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson; Barella, Jorginho, Verratti; Chiesa, Immobile, Insigne.


Odds på Schweiz – Italien

Oddsene peger i retning af en lige kamp, men det er Italien, der er knebne favoritter.  

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: De kan godt risikere at neutralisere hinanden men ikke uden mål

De to mandskaber har altså spillet en hel del uafgjort mod hinanden, da de mødtes jævnligt i testkampe dernede i 00’erne. Remis vil formentlig heller ikke være et helt uvelkomment resultat for nogen af holdene her, selv om Italien har blot har spillet en af foreløbig fire kampe i kvalifikationen uafgjort, mens schweizerne har gjort rent bord i deres første to kampe. 

Ingen af dem har jo så mødt modstand af maksimal kraft, og derfor er det ikke sikkert, vi kan læne os trygt op af statistikken fra de tidligere kampe i kvalifikationen. Men vi kan i hvert fald konstatere, at Schweiz har scoret i begge deres første kampe, og at de kun to gange i deres seneste 22 kampe i alle turneringer er gået fra banen uden at score. For Italiens vedkommende er det endnu mere udtalt, for det er bare to af deres seneste 35 kampe, de ikke har fået scoret i. 

Derfor hælder anbefalingen da også til, at begge mandskaber kommer på tavlen. Den italienske offensiv så vi folde sig ud under EM, og Federico Chiesa udvikler sig med stormskridt for tiden, og han er i raketfart på vej til at blive italienernes allerfarligste mand, mens Schweiz godt nok må undvære deres offensive talisman Shaqiri og ydermere Embolo, men Seferovic viste i sommer, at han er en trussel for alle forsvar, og Schweiz skal nok komme på tavlen også. Buddet er, at begge hold scorer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,92
Begge hold scorer
Gå til Unibet *


Schweiz – Italien: Statistik, topscorer og H2H

  • Schweiz er på 2. pladsen i gruppe C i VM-kvalifikationen efter 2 kampe, hvor de har hentet 6 point. 

  • Statistikken for Schweiz er 2-0-0 og scoren 4:1.

  • Italien er på gruppens 1. plads med 10 point efter 4 kampe. 

  • Tallene for europamestrene fra Italien er 3-1-0 med en målforskel på 7:1

  • Hos Schweiz er det 4 forskellige spillere med hver én scoring, der deler topscorerhæderen. Det drejer sig om Shaqiri, Embolo, Seferovic og Zuber.

  • Italiens topscorer er indtil videre Ciro Immobile, der har scoret 2 gange. 
Info
NavnItalienITA
Land
Italien
ITA
CheftrænerRoberto Mancini
Form
Statistik
Turnering
VM-kvalifikation UEFA grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
1
Rent bur
5
Gule kort
8
Turnering
EM Gruppe A
Kampe spillet
7
Mål
13
Mål imod
4
Rent bur
3
Gule kort
12
Turnering
UEFA Nations League A Grp. 1
Kampe spillet
7
Mål
8
Mål imod
4
Rent bur
4
Gule kort
15
Røde kort
1


Expected Goals: Schweiz vs. Italien – de seneste tre kampe

SchweizResultatxGItalienResultatxG
Schweiz – Grækenland(2-1)0,98 – 1,74Italien – Bulgarien(1-1)1,64 – 0,73 
Schweiz – Spanien(1-2)1,09 – 2,88Italien – England(2-1)1,88 – 0,76 
Frankrig – Schweiz(3-4)4,12 – 1,83Italien – Spanien(2-1)0,61 – 1,49 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar