18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

SC Freiburg – RB Leipzig: Odds og optakt den 21. maj 2022

Yussuf Poulsen har været hos RB Leipzig, siden de lå i 3. Bundesliga i 2013. Lørdag aften jagter klubben sit første trofæ, når de spiller finale i DFB Pokal. (Foto: Bildbyrån)

Den tyske pokalfinale bliver spillet i hovedstaden Berlin lørdag aften klokken 20:00. Mere end 70.000 feststemte tilskuere vil være på plads på Olympiastadion til mødet mellem SC Freiburg og RB Leipzig. SC Freiburg er i sin første pokalfinale nogensinde, mens RB Leipzig er i finalen for tredje gang på fire sæsoner. De har tabt de to første forsøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til SC Freiburg – RB Leipzig. Der er kampstart lørdag d. 21. maj 2022 kl. 20:00. Se kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout
Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår

SC Freiburg – RB Leipzig: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Sascha Stegemann
Stadion: Olympiastadion, Berlin
Vejret: 18° og jævn vind

Optakt til SC Freiburg – RB Leipzig: Skader, karantæner og startopstillinger

SC Freiburg legede med om CL-pladserne helt frem sæsonafslutningen i Bundesligaen, men de lukkede med nederlag til Union Berlin og Bayer Leverkusen, og så endte de tre point efter top 4. De er dog sikre på at spille Europa League i den kommende sæson, så pokalfinalen giver dem bare mulighed for krymmel på toppen af en flot sæson. 

Det er første gang, seniorholdet er i pokalfinalen. Men træner Christian Streich har vundet finalen med klubbens ungdomshold tidligere. Tre af spillerne fra dengang er nu med på A-holdet. Så de ved godt, hvordan det føles, men det bliver nu nok alligevel noget særligt at lunte ind på Olympiastadion foran tilskuerne, hvor mange vil have taget rejsen fra det sydvestlige Tyskland og helt op til hovedstaden næsten 1.000 kilometer væk.

Helt så langt skal RB Leipzigs fans ikke rejse, for de har blot et par hundrede kilometer til Berlin. Det er nok meget godt, for det er tredje gang på fire sæsoner, de er i pokalfinalen, og de har tabt de to første forsøg til henholdsvis Bayern München og Borussia Dortmund. Det betyder, at vi, uanset hvem der vinder, får en debuterende pokalvinder, og det vil nok give kampen lige en anelse ekstra cayennepeber. 

RB Leipzig røg for et par uger siden ud af semifinalen i Europa League, så de missede finalen onsdag aften via samlet 2:3 mod Rangers FC. Dét har de dog taget pænt med 4:0 over FC Augsburg og 1:1 mod Arminia Bielefeld efterfølgende. De første meldinger fra Tyskland går på, at danske Yussuf Poulsen må begynde kampen på bænken, men der plejer at blive brug for ham undervejs. Danskeren har været i klubben siden 2013, og sammen har de taget vejen fra 3. Bundesliga til toppen af tysk fodbold. De har endnu deres første trofæ til gode. De har muligheden igen lørdag aften.


SC Freiburg:

  • Yannik Keitel (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Kevin Schade (Kant, Fast) – Skadet
  • Noah Weißhaupt (Kant, Reserve) – Skadet


RB Leipzig:

  • Amadou Haidara (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

SC Freiburg forventet startopstilling: Flekken; Gulde, Lienhart, N. Schlotterbeck; Kübler, Eggestein, Höfler, Günter; Sallai, Grifo; Höler.

RB Leipzig forventet startopstilling: Gulacsi; Klostermann, Orban, Simakan; Henrichs, Laimer, Kampl, Angelino; Forsberg, Nkunku; Silva.


Odds på SC Freiburg – RB Leipzig

Oddsene peger på RB Leipzig som favoritter til at løfte pokalen. 


Odds-forslag: Pokalfest i Berlin med masser af kasser

Finalerne i DFB Pokal plejer at være ganske fin underholdning. Kun to af de seneste 13 finaler er endt uafgjort – begge dog 0:0 – og kun én af de 13 er endt i straffespark. Seks af de seneste syv finaler har budt på mindst tre scoringer, og fem af de syv har haft begge hold på tavlen. 

10 af de to klubbers 14 indbyrdes møder er endt med mål til begge mandskaber, og denne sæsons to opgør i Bundesligaen endte begge 1:1. RB Leipzig fører målscoren 27:16 for de 14 kampe, og det er et snit på lige en anelse mere end tre mål per kamp. Så vi kan godt tillade os at forvente en livlig affære, når de to mandskaber jagter hver deres første triumf i DFB Pokal. 

Det kan også snildt blive en levende affære, og RB Leipzig havde i tre af deres seneste fire kampe begge hold på tavlen og også tre gange med mindst tre scoringer. For SC Freiburg gælder, at deres seneste otte kampe bød på mindst tre scoringer, mens syv af dem havde begge hold på tavlen. Anbefalingen går med kombinationen af begge hold på tavlen og mindst tre mål i finalen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,28
Begge hold scorer OG Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


SC Freiburg – RB Leipzig: Statistik, topscorer og H2H

  • SC Freiburg sluttede Bundesligaen som nummer 6 med 55 point efter 34 runder. 

  • Tallene for SC Freiburg sagde 15-10-9 og 58:46.

  • Vejen til finalen i DFB Pokal har SC Freiburg slået Würzburger Kickers (1:0), Osnabrück (5:4 str), TSG 1899 Hoffenheim (4:1), VfL Bochum (2:1 forlængelse) og HSV (3:1).

  • RB Leipzig sluttede sæsonen på 4. pladsen, og de hentede 58 point i deres 34 kampe. 

  • RB Leipzigs statistik endte på 17-7-10, mens deres målforskel lød 72:37.

  • Vejen til finalen for RB  Leipzig er gået via Sandhausen (4:0), Babelsberg (1:0), Hansa Rostock (2:0), Hannover 96 (4:0) og Union Berlin (2:1). 

  • SC Freiburgs topscorer er Vincenzo Grifo, som har scoret 9 kasser i sæsonen. 

  • Hos RB Leipzig har franske Christopher Nkunku scoret hyppigst med 20 Bundesligamål.


Expected Goals: SC Freiburg – RB Leipzig de seneste tre kampe:

SC FreiburgResultatxGRB LeipzigResultatxG
Bayer Leverkusen – SC Freiburg (2-1) 1,95 – 1,39Arminia Bielefeld – RB Leipzig (1-1)1,37 – 3,28 
SC Freiburg – Union Berlin (1-4) 1,48 – 1,90RB Leipzig – FC Augsburg (4-0)2,57 – 0,21 
TSG 1899 Hoffenheim – SC Freiburg (3-4) 2,16 – 1,00Rangers FC – RB Leipzig(3-1)1,78 – 1,03 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles SC Freiburg – RB Leipzig?

SC Freiburg – RB Leipzig spilles lørdag den 21. maj 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles SC Freiburg – RB Leipzig?

SC Freiburg – RB Leipzig spilles på Olympiastadion i Berlin i Tyskland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar