18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sanchos skandaløse retur vækker opsigt: Vil det virkelig hjælpe Dortmund?

Dortmund har chokeret fodboldverdenen ved at overveje at bringe Jadon Sancho tilbage til klubben på en låneaftale. Den tidligere engelske landsholdsspiller, Paul Parker, advarer dog den tyske storklub forud for den ventede transfer.

IMAGO / Sportimage

Trods store præstationer, der sendte den engelske stjerne til Manchester United, har der tidligere været meldinger om et anspændte forhold mellem Dortmund og Jadon Sancho. Klubben synes dog alligevel parat til at tage chancen med Jadon Sancho, der er røget i unåde i Manchester United. 

Paul Parker reflekterer over den potentielle genforening mellem Sancho og Dortmund. Ifølge den tidligere Manchester United stjerne er skiftet tilbage til Ruhr distriktet grundet englænderens tidligere opførsel.

“Jeg er forbløffet over, at Dortmund gerne vil have ham tilbage. Han var et problem i Dortmund, og det tror jeg, han vil blive det igen.”, advarer den tidligere Manchester United-stjerne. 

Parker føler sig overbevist om, at Sanchos tidligere opførsel kan have påvirket opfattelsen af ham, men bemærker, at kantspilleren formentlig har lovet at ændre sin adfærd

“Problemet med fodbold i den moderne tid synes at blive overset af klubber på jagt efter talent. I dag kan du respektere din manager, klubben og dine holdkammerater ved at være i stand til at spille, men nærmest nægte at spille. Og så vil andre klubber tage dig på trods af det,” siger Parker

“Jeg tænker, at han har lovet Dortmund at ændre sig som person, men de bør overveje, at han har manglet respekt over for sin manager og sine holdkammerater tidligere.”

IMAGO / Sports Press Photo

Lakmusprøve for klubkulturen

Sanchos tilbagevenden testes, altså ifølge Paul Parker, nu som en lakmusprøve for klubkulturen og værdierne i en tid, hvor talent ofte får frit lejde på bekostning af holdets dynamik og respekt.

“Han er uden tvivl en dårlig indflydelse. Han er ikke disciplineret, og han har aldrig levet op til sit potentiale. Forhåbentlig har han lært en stor lektie og vil være mere respektfuld i fremtiden.”

“Han kan ikke forvente, at han kan tage derhen og tro, at hans dårlige historie vil forsvinde. Folk vil huske hans opførsel.”

Det er en fortælling om forløsning og omstrukturering i Dortmunds rækker, der markerer et centralt øjeblik for både Sancho og klubben selv. Vil Sanchos skandaløse retur blive en katalysator for forandring, eller vil tidligere synder gentage sig? Det vil tiden vise.

Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar