18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

San Marino – England: Odds og optakt den 15. november 2021

Foto: Bildbyrån

Det engelske herrelandshold snubler nær en direkte billet til VM i Qatar! I kvalens sidste og afgørende kamp skal englænderne bruge minimum et point for at snuppe 1.pladsen, og mon ikke de klarer det mod gruppens prygelknab fra San Marino? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til San Marino – England. Der er kampstart mandag d. 15. november 2021 kl. 20:45. Se kampen på Discovery+. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


San Marino – England: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Rade Obrenovic, Slovenien
Stadion: Stadio Olimpico San Marino
Vejret: 9°, lidt regn og svag vind

Optakt til San Marino – England: Skader, karantæner og startopstillinger

Den er lige ved at være i hus for det stjernespækkede engelske landshold. Inden sidste spillerunde har England et forspring på 3 point ned til Polen på 2.pladsen, så rent matematisk er VM-deltagelsen endnu ikke sikret, men det er svært at se hvordan det skulle gå galt… ‘The Three Lions’ skal blot bruge et enkelt point her i udekampen mod San Marino, før de kan begynde at kigge på hoteller i Qatar.

San Marino er verdens femtemindste land, ligger midt i Italien og tæller omtrent 34.000 indbyggere, så de er lovligt undskyldt når de taber den ene fodboldkamp efter den anden. Indtil videre har kvalifikationen stået på ni kampe med ni nederlag til følge og en horribel målscore på 1:36. Selv ikke mod ellers upågtede Andorra kunne det blive til hverken point eller mål, så San Marinos fornemmeste opgave bliver at holde nederlaget på et acceptabelt ciffer her.

Selvom England stadig skal skaffe 1 point for at være helt sikre på kvalifikation, så er modstanden så overkommelig her, at Southgate med al sandsynlighed giver chancen til de yngre kræfter i den engelske trup. England lagde en flot indsats for dagen senst mod Albanien, så der er liv, selvtillid og glade dage hos de mange talentfulde spillere

San Marino:

  • Ingen kendte fravær

England:

  • Luke Shaw (Back, Fast) – Skadet
  • James Ward-Prowse (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Declan Rice (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Mason Mount (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Marcus Rashford (Angreb, Reserve) – Skadet

San Marino forventet startopstilling: Benedettini; Battistini, Fabri, Rossi, Grandoni; Zafferani, E. Golinucci, Lunadei, Ceccaroli; Nanni, Hirsch

England forventet startopstilling: Ramsdale; Maguire, Coady Mings; Alexander-Arnold, Henderson, Bellingham, Chilwell; Saka, Abraham, Grealish


Odds på San Marino – England

Bookmakerne har England som klare favoritter. 

Odds-forslag: Hurtigt ud af starthullerne

Niveauforskellen på San Marino og England er enorm, faktisk er det svært at forestille sig mange opgør hvor der er meget større kvalitetsforskel end her. Så ligegyldigt hvem Southgate sender på banen for England, kan San Marino se frem til en laaaaang aften.

England stiller formentlig med et friskt og ungt kuld af spillere, som hjertens gerne vil vise sig frem for den engelske landstræner i jagten på at komme med i den engelske VM-trup. Der kan ikke herske tvivl om, at England tager en sikker sejr her, og som det skete i det første indbyrdes opgør mellem de to, så kommer England hurtigt og solidt fra start. Dengang førte englænderne med 3-0 ved halvleg og det er der fine muligheder for igen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,54
England -2 (AH) i 1.halvleg
Gå til Marathonbet *


San Marino – England: Statistik, topscorer og H2H

  • San Marino skraber bunden i gruppe I med 0 point efter ni spillerunder. Statistikken er således på 0-0-9 og målscoren er på 1:36.

  • England topper gruppen med 23 point. Tallene for England er 7-2-0, og deres målscore er på 28:3.

  • Nicola Nanni har står noteret for San Marinos eneste mål i kvalen.

  • Harry Kane er Englands topscorer med otte mål.

  • England vandt det omvendte opgør med 5-0.
     


Expected Goals: San Marino vs. England de seneste tre kampe:

San MarinoResultatxGEnglandResultatxG
Ungarn – San Marino(4-0) 2,49 – 0England – Albanien(5-0) 2,29 – 0,26
San Marino – Andorra(0-3) 0,14 – 2,08England – Ungarn(1-1)2,09 – 1,03
Polen – San Marino(5-0) 4,02 – 0,01Andorra – England(0-5)0,00 – 3,39
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar