18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rusland – Slovenien: Odds og optakt den 27. marts 2021

BUM! Én kamp spillet, og de to hold har lagt sig i spidsen af VM-kvalens gruppe H. Slovenien hentede en flot sejr imod Kroatien, mens Rusland mere forventelig slog Malta, så nu står den på ’topbrag’ lørdag eftermiddag! Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rusland – Slovenien med kampstart lørdag d. 27. marts 2021 kl. 15:00.

Odds på Rusland – Slovenien

Oddsene på kampen indikerer, at bookmakerne holder Rusland som favoritter.

Rusland – Slovenien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Marco Di Bello
Stadion: Fisht Stadium, Sochi
Vejret: 8° og svag vind

Optakt til Rusland – Slovenien: Skader, karantæner og startopstillinger

Lørdag eftermiddag er der mulighed for at lure lidt på en af Danmarks modstandere til sommerens EM-slutrunde, når Rusland hjemme i Sochi tager imod Slovenien. Begge hold fik en sublim start på denne VM-kval. Rusland var en tur i Malta, hvor de sikrede sig en sikker 3-1 sejr, mens Slovenien lidt mere overraskende snuppede alle tre point i deres opgør imod Kroatien. Virkelig vigtigt for de to hold, at komme godt fra land, for det er ikke bare sådan lige at kvalificere sig til VM i denne omgang. Det er ikke alle 2.pladserne, som kommer til at give mulighed for playoff, så det er derfor vigtigt at få skrabet så mange point som muligt sammen. Det er ikke verdens letteste gruppe vi har at gøre med her, og der er reelt set fire hold, som formentlig kan byde sig til i kampen om VM-billetter. Udover de to hold her, så er der selvfølgelig Kroatien, som må regnes som favoritter til at vinde puljen, men som skuffede i første kamp, og så er der Slovakiet, som måske også kan byde sig til.

Rusland er godt kørende i disse år, de kvalificerede sig sikkert til EM med sejre i alle kampe, på nær de to opgør imod Belgien, som selvfølgelig nuppede 1.pladsen i den gruppe. De tog en helt sikker sejr i første gruppekamp i onsdags imod Malta, og med den udmærkede form de viste i sidste kvalifikation, så vil de håbe på at bringe sig alene i spidsen af gruppe H på lørdag.

Det var en ekstremt vigtig sejr Slovenien sikrede sig i onsdags hjemme imod Kroatien! Det må virkelig give blod på tanden hos slovenerne, forud for dette opgør. Selvom sejren imod Kroatien ikke var den bedste fortjente målt på spil og chancer, så var det ikke desto mindre uhyre vigtigt med 3 fra start. Hele dynamikken i gruppen kommer til at nyde godt af det resultat, for der bliver helt sikkert spænding til det sidste nu hvor Kroatien formentlig ikke bare cruiser sikkert videre som nr.1 i puljen. Slovenien kan byde de fleste nationer op til dans på deres gode dage, og Jan Oblak i målet hjælper helt sikkert til hele tiden at holde dem i live i deres opgør. Han er den absolut største profil hos slovenerne, som dog også råder over Josip Illicic, som brændte Serie A af i sidste sæson.

Rusland:

Slovenien:

Rusland forventet startopstilling: Shunin; Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Karavaev; Kuzyaev, Akhmetov, Fomin; Golovin, Dzyuba, Miranchuk.

Slovenien forventet startopstilling: Oblak; Stojanovic, Blazic, Mevlja, Balkovec; Bijol, Lovric, Kurtic; Illicic, Sporar, Bohar.

Odds-forslag: Verdens bedste sprællemand i buret giver point

På papiret ligner det en af de mest spændende og jævnbyrdige puljer i VM-kvalifikationen, der er formentlig hele fire hold, som har en chance for at gøre sig til i toppen af gruppen, og to af dem støder sammen her. Kroatien blev noget overraskende besejret i første runde, det gør kun puljen endnu mere spændende, og både Rusland og Slovakiet står med en god chance for at bringe sig alene i front af puljen.

Rusland er et bedre hold end Slovenien, som vi også så i EM-kvalen hvor russerne i modsætning til slovenerne spillede sig sikkert videre til EM-slutrunden. Rusland var inden kampen imod Malta i onsdags, gået fra banen seks gange i træk uden sejr, om det var fordi de ikke prioriterede Nations League og deres venskabskampe, eller om de reelt set er et svingende mandskab, er svært for alvor at blive klog på. Men i modsætning til deres EM-kval, som bød på kampe imod miniputnationer som Kasakhstan og San Marino, så er kvaliteten betydeligt højere hos modstandere som blandt andre Slovenien.

Slovenerne vil formentlig være ovenud lykkelige for at slippe fra Rusland med et enkelt point, og dermed stå med fire point efter to af de sværeste kampe i gruppen. De har evnerne til at gøre det besværligt for de fleste hold, og med en verdensklasse keeper i det slovenske bur, så kan det blive svært for russerne at få hul på målbylden. Slovenien har ikke tabt i de seneste ni kampe, hvori de kun har indkasseret et eneste mål. Godt nok har modstanden i de fleste af de kampe været af overkommelig karakter, men i onsdags lykkedes det altså endnu engang, og imod en stor fodboldnation som Kroatien. De har tro på tingene i Slovenien, og som sagt vil de formentlig være mere end tilfreds med blot et enkelt point lørdag. Med Oblak i kassen, og med en påpasselig taktik, så tror vi det lykkes slovenerne at slæbe et point med hjem.

SpilXperten.com anbefaler: X2 til odds 2,10 – SPIL HER >>

Rusland – Slovenien: Statistik, topscorer og H2H

  • Rusland som er i gruppe med Danmark til det forestående EM, startede godt ud i denne VM-kval med en 3-1 sejr ude over Malta.

  • Slovenien overraskede i første kvalkamp i gruppen, de tog hjemme imod Kroatien, og her hentede de en flot 1-0 sejr.

  • Farligste mand for Rusland i 2020 har været Miranchuk, som til dagligt gør sig i den italienske Serie A for Atalanta. Onsdag var det dog det store skur af en angriber, Dzyuba, som stjal showet med både mål og assist.

  • Haris Vuckic ligner bedste bud på en målscorer for Slovenien, han står noteret for fire mål i hans seneste fem landskampe.

  • De to hold har spillet VM-kvalifikation mod hinanden før, i de fire foregående opgør imellem de to, er det blevet til to sejre til Slovenien, et X og en russisk sejr.

Expected Goals: Rusland – Slovenien – de seneste tre kampe

RuslandResultatxGSlovenienResultatxG
Malta – Rusland(1-3)0,27 – 1,4Slovenien – Kroatien(1-0)0,9 – 1,25
Serbien – Rusland(5-0)2,02 – 3,71Grækenland – Slovenien(0-0)1,26 – 0,09
Tyrkiet – Rusland(3-2)1,68 – 2,07Slovenien – Kosovo(2-1)1,95 – 0,2
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com

Skriv et svar