18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rusland – Bulgarien: Odds og optakt den 5.juni 2021

Foto: Bildbyrån

Lørdag eftermiddag indtager Rusland banen til deres sidste testkamp inden den forestående EM-slutrunde, hvor de blandt andet skal krydse klinger med Danmark i gruppespillet. Giver russerne den fuld spade her, eller sparer de kræfterne til første gruppekamp mod Belgien? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rusland – Bulgarien. Der er kampstart lørdag d. 5. juni 2021 kl. 17:00.

GÅ TILRusland – Bulgarien: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: VTB Arena, Moskva
Vejret: 22° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Rusland
Bulgarien
Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 16:15.


Optakt til Rusland – Bulgarien: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er værd at holde et vågent øje med Rusland i dette opgør, for inden længe står de overfor vores danske helte i København til EM-slutrunden! Russerne var i kvartfinalen til seneste slutrunde, VM 2018 i Rusland, dengang viste de sig fornemt frem, men man skal nok heller ikke undervurdere hvad hjemmebanefordelen betød ved den lejlighed. Der er også hjemmebanefordel til russerne ved denne slutrunde, hvor kampene mod Belgien og Finland bliver spillet på eget græs. Rusland sikrede sig adgang til EM-slutrunden via 2.pladsen i deres kvalifikationsgruppe, som blev vundet komfortabelt af Belgien, som de skal møde endnu engang allerede den 12. juni. Første test var mod Polen i tirsdags, her endte en jævnbyrdig affære med 1-1.

Bulgarien nåede ikke med til EM i denne omgang, de havde ellers muligheden, da de var med i playoff-kampene, som i bedste fald kunne sikre EM-billetten, men håbet blev aldrig rigtig tændt i den bulgarske lejr, og de måtte se sig slået i semifinalen mod Ungarn. Bulgarerne har også allerede været i aktion i denne uge, da de gæstede EM-deltagerne fra Slovakiet, en kamp som de førte, og kan være godt tilfreds med på trods af Slovakiets udligning til 1-1. Selvom bulgarerne godt kunne være den indsats bekendt, så blev det deres 6. kamp i træk uden sejr. Målscoringen må siges, at være det helt store kritikpunkt med kun tre scorede mål i de seneste otte kampe.

Rusland:

Bulgarien:

Rusland forventet startopstilling: Shunin; Diveev, Dzhikiya, Semenov; Fernandes, Zobnin, Ozdoev, Zhirkov; Miranchuk, Cheryshev; Dzyuba

Bulgarien forventet startopstilling: Naumov; Turitsov, P. Hristov, Antov, Bozhikov; Malinov, Vitanov; Despodov, Kraev, Tsvetanov; A. Iliev


Odds på Rusland – Bulgarien

Oddsene peger på, at bookmakerne har Rusland som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 5. juni 2021 16:15.


Odds-forslag: Sidste test bliver spillet med seriøsitet

Lørdag er det sidste chance for russerne til at finpudse formen, og få de indbyrdes relationer fuldkommen på plads, for præcis en uge efter dette møde venter Gruppe B’s favoritter fra Belgien. Til russernes første testkamp var der lidt skadesproblemer hist og her, men det forventes at alle spillere er i fulde omdrejninger til dette opgør, så der er god mulighed for, at vi får Ruslands foretrukne startellever at se på lørdag.

Det er russernes sidste chance for at få banket lidt momentum op før det for alvor går løs, og den chance regner jeg med de griber. Bulgarien leverede en god indsats senest mod Slovakiet, men der er generelt langt mellem snapsene for gæsterne, som er uden sejr i seks kampe i streg, og som har enorme problemer med at komme frem til chancer. Selvom der ikke er point på spil her, så vil det være vigtigt for Rusland, at komme med en sejr + selvtillid i bagagen inden de tager imod Belgien den 12.juni. Der kommer ikke til at blive givet ved havelågen, det bliver en russisk sejr med rent bur!

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,06
Rusland vinder til nul
Besøg Unibet *


Rusland – Bulgarien: Statistik, topscorer og H2H

  • Rusland var oppe mod overmagten i deres kvalifikation, her var der ingen tvivl om Belgiens 1.plads, mens der samtidig ikke var nogen tvivl om, at Rusland skulle løbe med 2.pladsen.

  • Bulgarien havde ellers chancen for at spille sig med til EM, men måtte se sig slået af Ungarn i playoff-semifinalen.

  • Rusland har et ordenlig skur rendende oppe foran, giganten Artem Dzyuba, som til dagligt tørner ud for Zenit, har vist sig utrolig skarp i den russiske landstrøje.

  • Der er ikke sindssygt mange mål i det bulgarske mandskab, her er det Iliev, som har vist sig bedst frem med to ud af bulgarernes tre seneste mål.

  • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to nationer finder vi tilbage i 2010, her vandt Rusland venskabskampen med 1-0.


Expected Goals: Rusland vs. Bulgarien – de seneste tre kampe

RuslandResultatxGBulgarienResultatxG
Polen – Rusland(1-1)0,58 – 0,35Slovakiet – Bulgarien(1-1) 0,93 – 1,37
Slovakiet – Rusland(2-1) 1,21 – 1,2Nordirland – Bulgarien(0-0)1,06 – 0,56
Rusland – Slovenien(2-1)1,45 – 1,05Bulgarien – Italien(0-2)0,22 – 2,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar