18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Sociedad – Real Betis: Odds og optakt den 3. februar 2022

Kan Real Sociedad hamle op med formstærke Real Betis? (Foto: BIldbyrån)
Kan Real Sociedad hamle op med formstærke Real Betis? (Foto: BIldbyrån)

Vi er nået til kvartfinalen i den spanske Copa del Rey, hvor vi torsdag får to formstærke mandskaber i aktion. Real Sociedad gjorde det senest af med Atletico Madrid, mens Betis vandt over lokalrivalerne fra Sevilla. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – Real Betis. Der er kampstart torsdag d. 3. februar 2022 kl. 20:00. Se kampen på Bet365.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Real Sociedad – Real Betis: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martínez Munuera
Stadion: Estadio Anoeta, San Sebastian
Vejret: 8°, svag vind

Optakt til Real Sociedad – Real Betis: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er to hold i glimrende form, som skal duellere torsdag aften i Copa del Rey-kvartfinalen. Real Sociedad har endnu ikke tabt i 2022, hvor det er blevet til tre sejre og to uafgjorte, mens Real Betis er har vundet fire af deres seneste fem kampe, de to seneste med 4-0 og 4-1. Der bør være gode muligheder for et seværdigt opgør her!

Både Real Sociedad og Real Betis tog et par forholdsvis store skalpe i ottendedelsfinalen. Sociedad gjorde det ganske fortjent af med de forsvarende spanske mestre Atletico Madrid efter en 2-0 sejr. Betis var ude i et to-døgns-drama mod lokalrivalerne fra Sevilla, men kunne til sidst stikke kvartfinalen-billetten i lommen efter en 2-1 sejr. Med to så gode hold ud af turneringen allerede, så må Sociedad og Betis, sammen med Real Madrid regnes som de helt store favoritter til at løfte trofæet.

I La Liga kan de to mandskaber være ganske tilfredse med hvordan sæsonen er forløbet indtil videre, de er nemlig begge med helt deroppe, hvor det er sjovt. Real Sociedad indtager 6.pladsen, men har kun 2 point op til Atletico Madrid på den Champions League-givende 4.plads. Betis har sneget sig hele vejen op på 3.pladsen, og her skal de hovedsageligt koncentrere sig om at skaffe Champions League-billetter til næste sæson. Begge mandskaber har et par besværlige kampe i weekenden mod henholdsvis Valencia og Villarreal.


Real Sociedad:

 • Ander Barrenetxea (Kant, Reserve) – Skadet
 • Nacho Monreal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Mathew Ryan (Målmand, Fast) – Landshold


Real Betis:

 • German Pezzella (Forsvar, Fast) – Landshold
 • Guido Rodriguez (Midtbane, Fast) – Landshold
 • Martin Montoya (Back, Reserve) – Skadet
 • Cristian Tello (Kant, Reserve) – Skadet
 • Claudio Bravo (Målmand, Fast) – Skadet

Real Sociedad forventet startopstilling: Remiro; Zaldua, Zubeldia, Le Normand, Rico; Merino, Zubimendi, Silva; Januzaj, Isak, Oyarzabal

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Sabaly, Bartra, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Akoukou; Fekir, Canales, Juanmi; Iglesias


Odds på Real Sociedad – Real Betis

Bookmakerne har værterne som favoritter.


Odds-forslag: Velfunderede offensiver giver mål i begge ender

Der er en seværdig kvartfinale i vente i den spanske Super Cup, når Real Sociedad torsdag tager imod Real Betis. Begge mandskaber har vist virkelig fin form i 2022, hvor især Real Betis i de seneste par kampe har set giftige ud offensivt. De to hold har allerede gjort det af med store klubber som Atletico Madrid og Sevilla, og det vidner altså om en vis kvalitet.

Real Sociedad har ikke været det mest sindsoprivende hold i denne sæson, de har hverken indkasseret eller scoret særlig mange mål, men med et offensivt indstillet Betis-mandskab, så er der gode muligheder for at der kunne blive gang i den her. Gæsternes offensiv med Canales, Fekir, Juanmi og Iglesias ser utrolig velsmurt ud for tiden, så hvis de kan fortsætte den form, bør de kunne åbne op for en ellers stærk Sociedad-defensiv. Hjemmeholdet har også en god del profiler i offensiv, som kan udnytte den plads Betis plejer at efterlade, når de angriber. Der har været godt gang i målscoringen de sidste mange gange de to hold har krydset klinger, og jeg tror også, at der kommer godt gang i netmaskerne denne gang.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,87
Begge hold scorer
Gå til bwin *


Real Sociedad – Real Betis: Statistik, topscorer og H2H

 • Real Sociedad har besejret Panaderia Pulido, Zamora, Leganes og Atletico Madrid for at nå hertil.

 • Real Betis har vundet over Alicante, Talavera de la Reina, Valladolid og Sevilla.

 • Mikel Oyarzabal er topscorer for Sociedad i denne sæson, spanieren står noteret for syv ligamål.

 • Hos Betis er det Juanmi, som topper listen med tolv scoringer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte med en overbevisende 4-0 sejr til Real Betis.


Expected Goals: Real Sociedad vs. Real Betis de seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGReal BetisResultatxG
Real Sociedad – Getafe(0-0)0,55 – 0,43 Espanyol – Real Betis(1-4)1,64 – 2,55 
Real Sociedad – Atlético Madrid(2-0)2,09 – 1,33Real Betis – Alaves(4-0)2,2 – 0,46 
Real Sociedad – Celta de Vigo(1-0)1,9 – 0,72 Real Betis – Sevilla(2-1)1,3 – 0,55
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Sociedad – Real Betis?

Real Sociedad – Real Betis spilles torsdag den 3. februar 2022 klokken 20:00.

Hvor spilles Real Sociedad – Real Betis?

Real Sociedad – Real Betis spilles på Estadio Anoeta i San Sebastian

Skriv et svar