18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Sociedad – Atletico Madrid: Odds og optakt den 19. januar 2022

Klarer Simeone og co. den bedre her i Copa del Rey end i weekendens Super Cup-nederlag til Athletic? (Foto: Bildbyrån)
Klarer Simeone og co. den bedre her i Copa del Rey end i weekendens Super Cup-nederlag til Athletic? (Foto: Bildbyrån)

Der kører ikke som smurt for Diego Simeones Atletico Madrid-mandskab i denne sæson. Bliver det til tiltrængt oprejsning onsdag aften, når de spiller 1/8-finale i Copa del Rey mod Real Sociedad? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Sociedad – Atletico Madrid. Der er kampstart onsdag d. 19. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på Bet365.

GÅ TIL


Real Sociedad – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Anoeta, San Sebastian
Vejret: 5°, svag vind

Optakt til Real Sociedad – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Sociedad og Atletico Madrid ligger á point i La Liga på henholdsvis 5. og 4.pladsen, men i onsdagens opgør spiller de ikke om point til subtopstriden. De to mandskaber skal nemlig ud i en knald eller fald-kamp i den spanske Copa del Rey 1/8-finale. Hjemmeholdet har fundet vej til 1/8-finalen ved at besejre upåagtede Panaderia Pulido, Zamora, og senest Segunda-holdet Leganes, mens Atletico kun har skulle overvinde Rayo Majadahonda fra den tredjebedste række.

Hjemmeholdet har gjort det udmærket i denne sæson! Den nuværende 5.plads i La Liga er helt sikkert godkendt, og der er endda håb for at spille sig i top-4, hvis de kan holde kadencen. I Europa League er de videre til knockout-runden, mens det her i Copa del Rey allerede er blevet til tre sejre. Real Sociedad lever i alle turneringer. Værterne har ikke været i aktion siden den 8.januar, hvor de på Estadio Anoeta besejrede Celta Vigo med 1-0 i La Liga, så der bør være friske stænger hos baskerne.

Atletico Madrid måtte lige en smuttur til Saudi-Arabien i sidste uge for at spille semifinale mod Athletic Club i den spanske Super Cup. Men det blev kun til den ene kamp for Simeones mandskab, som blev besejret 2-1 på to halvsene dødboldsscoringer. Generelt har det været en skuffende sæson for de forsvarende spanske mestre, som kun har vundet en af de seneste seks ligakampe, og pt. hænger langt bag lokalrivalerne fra Real Madrid i La Liga. Madrilenerne er dog stadig med i Champions League, ligesom Copa del Rey kan vise sig at være et tiltrængt pusterum fra den sløje form i ligaen.


Real Sociedad:

 • Ander Barrenetxea (Kant, Reserve) – Skadet
 • Nacho Monreal (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Zubimendi (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alexander Isak (Angreb, Fast) – Skadet


Atletico Madrid:

 • Geoffrey Kondogbia (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Antoine Griezmann (Angreb, Fast) – Skadet
 • Marcos Llorente (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Real Sociedad forventet startopstilling: Ryan; Zaldua, Le Normand, Elustondo, Rico; Merino, Guevara, Rafinha; Portu, Oyarzabal, Januzaj

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Vrsaljko, Felipe, Hermoso, Lodi; Carrasco, De Paul, Koke, Lemar; Suarez, Cunha


Odds på Real Sociedad – Atletico Madrid

Bookmakerne har gæsterne som favoritter.


Odds-forslag: Helt tæt 1/8-finale

Real Sociedad og Atletico Madrid ligger side om side i La Liga efter 20 spillerunder, som for begges vedkommende har kastet 33 point af sig efter 9 sejre, 6 x’er og 5 nederlag. Fint for Real Sociedad, knap så fint for Atletico Madrid, som har en både stærkere og bredere trup end baskerne. Man kan godt tillade sig at være skuffede over de forsvarende spanske mestre, som for tiden kæmper gevaldigt med at vinde fodboldkampe.

Atletico har aldrig rigtig været synonym med offensiv og underholdende fodbold, de har i højere grad levet godt af deres normalt utroligt stærke defensiv, men her har de været mere medgørlige end sædvanligt i denne sæson. Denne gang står de dog overfor det mindst scorende mandskab i den øverste del af La Liga, baskerne er blot kommet på tavlen 22 gange i 20 kampe, men har til gengæld gjort det strålende defensivt.

Bookmakerne har svært ved at spå om en favorit til dette opgør, og det kan man godt forstå, for niveaumæssigt er der ikke meget, der adskiller Real Sociedad og Atletico Madrid i denne sæson. Det ligner umiddelbart et målfattigt opgør, som meget vel kunne ende uafgjort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,36
Uafgjort
Gå til marathonbet *


Real Sociedad – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Valencia indtager 10.pladsen i La Liga med 28 point. Statistikken er på 7-7-6 og målscoren 32:32.

 • Sevilla er helt oppe på 2.pladsen efter 44 point i 20 kampe. Statistikken er på 13-5-2 og målscoren 31:13.

 • Soler og Guedes deler topscorerværdigheden i Valencia med syv mål hver.

 • Rafa Mir er topscorer for gæsterne med seks ligascoringer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 3-1 til Sevilla, som var hurtigt ud af starthullerne med tre mål i kampens første 22 minutter.


Expected Goals: Real Sociedad vs. Atletico Madrid de seneste tre kampe:

Real SociedadResultatxGAtletico MadridResultatxG
Real Sociedad – Celta de Vigo(1-0) 1,9 – 0,72  Atlético Madrid – Athletic(1-2) 0,57 – 0,9 
Leganés – Real Sociedad(2-3) 0,96 – 2,11 Villarreal – Atlético Madrid(2-2) 2,68 – 0,75 
Deportivo Alavés – Real Sociedad(1-1) 1,87 – 0,99 Rayo Majadahonda – Atlético Madrid(0-5) 0,17 – 1,85
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Sociedad – Atletico Madrid?

Real Sociedad – Atletico Madrid spilles onsdag den 19. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Sociedad – Atletico Madrid?

Real Sociedad – Atletico Madrid spilles på Estadio Anoeta i San Sebastian

Skriv et svar