18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
sport-icon

Anbefalet til

1.61
5/10
Geoffrey Blancaneaux
Roman Safiullin
Tipped at 1.61
Mads Hansen-avatar
31. jan.
12:30
sport-icon

Anbefalet til

2.05
2/10
Sochaux
Valenciennes
Tipped at 2.05
BettingGuru-avatar
31. jan.
20:45
sport-icon

Anbefalet til

4.33
2/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 4.33
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00
sport-icon

Anbefalet til

3.00
4/10
Oscar Awards 2023
Tipped at 3.00
Jesper Carstens-avatar
13. mar.
01:00

Real Madrid – Valencia: Odds og optakt den 11. januar 2023

Real Madrid og Valencia har rykket teltpælene op, og er draget til Saudi Arabien, hvor den spanske Super Cup anno 2023 finder sted. De to klubber spiller onsdag aften om en plads i finalen, hvor enten Barcelona eller Real Betis venter. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Valencia. Der er kampstart onsdag d. 11. januar 2023 kl. 20:00.

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Real MadridValencia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro Hernandez
Stadion: King Fahd International Stadium, Saudi Arabien
Vejret: 10°, svag vind

Udvalgt billede i artikelliste kreditering: Bildbyrån

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Real Madrid
Valencia
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 11. jan. 19:58.

Real MadridValencia: Skader, karantæner og startopstillinger

I det spanske står den i Super Cuppens tegn i denne uge… eller faktisk spilles kampene i Riyadh, Saudi Arabien, af grunde, som vel næsten kun kan være økonomisk motiverede. Siden 19/20-sæsonen har de i Spanien kørt med et final-four format i Super Cuppen, hvor de to bedste fra den forgangne La Liga-sæson, og de to finalister fra Copa del Rey drager til Mellemøsten for at spille semifinaler og finale. Real Madrid har vundet pokalen to ud af tre gange med dette format, mens Valencia kun har været med i 19/20, hvor de tabte til netop Real Madrid i semifinalen.

Real Madrid har gang i en stærk sæson med masser af sejr og succes i både Champions League og La Liga, men i weekenden var der alligevel malurt i bægeret og rynkende øjenbryn fra Ancelotti på sidelinjen, da den spanske kongeklub indkasserede sæsonens blot andet nederlag i ligaen, ude mod Villarreal, som spillede en virkelig stærkt kamp, og i perioder drev gæk med Reals defensiv. Umiddelbart har Los Blancos nok at se til med de mere prestigefyldte turneringer, hvor de er med helt fremme, men når nu de er taget helt til Saudi Arabien midt i sæsonen, så skal Ancelotti nok også gå efter sejren. Der er tvivl om Alaba og Tchouameni, men ellers burde den italienske træner have frit valg fra alle hylder.

Minsandten om der ikke også er en italiener på Valencias trænerbænk! Den lave, firkantede, og iltre Gennaro Gattuso står i spidsen for sydspanierne, og det med mere blandet succes end landsmanden Ancelotti hos Real Madrid. Valencia er nummer 11 i La Liga efter 16 spillerunder, og herfra er de altså tættere på nedrykningsstregen end europæiske pladser, så det er for tidligt at kigge frem i tabellen. Præstationerne har indtil videre været alt for svingende, sydspanierne kan i ny og næ drille selv de bedste, men der er for langt mellem snapsene. Af den grund er Valencia måske ikke helt uden chance i denne slags cupkampe, de var trods alt i Copa del Rey-finalen i sidste sæson, og er også fortsat med i indeværende. Ingen tvivl om, at en Super Cup-triumf ville betyde mere for Gattuso og co. end mægtige Real Madrid.

Real Madrid: Skader og karantæner

Aurelien Tchouameni (Midtbane, Fast) – Tvivlsom

David Alaba (Forsvar, Fast) – Tvivlsom

Valencia: Skader og karantæner

Samu Castillejo (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Nico Gonzalez (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Forventede startopstillinger Real Madrid – Valencia

Odds på Real MadridValencia

Real Madrid sidder på favoritværdigheden i opgøret.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 11. jan. 19:58.

Odds-forslag: Motiverede Valencia bider fra sig

Taget Real Madrids flotte resultater in mente, både i indeværende og sidste sæson, så er det egentlig bemærkelsesværdigt, hvor få kampe de virkelig kører deres modstander over. Det er sjældent den helt store fodboldopvisning vi ser fra den spanske kongeklub, men med stabilitet og kvalitet, så kommer resultaterne alligevel i land i laaaangt de fleste tilfælde. Spillemæssigt er Ancelottis mandskab ikke kommet voldsomt godt ud efter VM, hvor den har stået på en sen sejr over Valladolid og nederlag til Villarreal senest.

Valencia er også kommet skidt i gang igen med nederlag i begge ligakampe, blandt andet også til Villarreal. Men har alligevel kvaliteterne til at spille op mod de bedste i ny og næ. Motivationen i dette opgør kunne meget vel være større hos Valencia end Real Madrid, og med en indpisker som Gattuso på sidelinjen, så kommer de i hvert fald til at give den et skud.

Real så defensivt noget rundtossede ud i weekendens kamp mod Villarreal, ligesom Courtois også i runden forinden mod Valladolid måtte diske op med et par gode redninger for at holde rent bur. Det er knald-eller-fald, og Valencia har intet at tabe, hvorfor der godt kunne komme gang i målscoringen i begge ender af banen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
1,80
Begge hold scorer
Gå til bwin *

Real MadridValencia: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid er nummer 2 i La Liga med 38 point. Statistikken er på 12-2-2 og målscoren 35:16
  • Valencia er nummer 11 med 19 point. Statistikken er på 5-4-7 og målscoren 23:18
  • Karim Benzema er topscorer for Real Madrid med 8 kasser.
  • Hos Valencia er det en anden aldrende herre, Edison Cavani, som topper listen med 5 kasser.
  • Real Madrid har vundet de tre seneste kampe mod Valencia.

Expected Goals: Real Madrid vs. Valenciade seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGValenciaResultatxG
Villarreal – Real Madrid(2-1)2,4 – 1,83Valencia – Cádiz(0-1) 0,59 – 0,98 
Cacereño – Real Madrid(0-1) 0,3 – 0,64La Nucía – Valencia(0-3) 0,76 – 1,43 
Real Valladolid – Real Madrid(0-2)0,68 – 3,1Villarreal – Valencia(2-1) 2,83 – 1,26 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Valencia?

Real Madrid – Valencia spilles onsdag den 11. januar 2023 klokken 20:00.

Hvor spilles Real Madrid – Valencia?

Real Madrid – Valencia spilles på King Fahd International Stadium, Saudi Arabien

Skriv et svar