18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Odds og optakt den 10. august 2022

Champions Leauge-mestrene fra Real Madrid møder tyske Eintracht Frankfurt i den europæiske Super Cup. (Foto: Bildbyrån)

Denne sæsons europæiske Super Cup-finale står mellem Real Madrid, som vandt Champions League, og Eintracht Frankfurt, der snuppede trofæet i Europa League. Det er samtidig en gentagelse af mesterholdenes finale fra 1960, hvor Real Madrid vandt en mindeværdig finale med hele 7:3. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Eintracht Frankfurt. Der er kampstart onsdag d. 10. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV3+ eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Michael Oliver, England
Stadion: Det Olympiske Stadion, Helsinki, Finland
Vejret: 19° og let til jævn vind

Optakt til Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Skader, karantæner og startopstillinger

Farvel til Bale, Isco, Marcelo og Jovic for Real Madrid. De har omvendt sagt velkommen til Rüdiger og Tchouameni, og det er to kvalitetsforstærkninger. Træner Ancelotti er en mester i at få det maksimale ud af, hvad han har, og det har han i højeste grad gjort hos Real Madrid. Da han var træner i Madrid fra 2013 til 2015, vandt de Champions League men ingen ligaguld. I sidste sæson tog de så begge dele, og dermed nåede Ancelotti op på seks sejre i den fineste europæiske turnering. 

Sommerens største nyhed for madrilenerne på transfermarkedet var vel egentlig, at de ikke fik Kylian Mbappé overtalt til at skifte fra Paris. De har stadig en giftig franskmand i front i Benzema, men hvis han løber ind i en skade, kan det se lidt mere vanskeligt ud med den løbende strøm af scoringer. Måske er det tid til det endelige gennembrud for Rodrygo denne sæson? Og så kan de stadig håbe, der er en sæson eller to mere på allerhøjeste niveau i Eden Hazard. 

Eintracht Frankfurt havde et forrygende ‘Cup Run’ i sidste sæsons Europa League. De fik simpelthen ubesejrede igennem og slog blandt andre både FC Barcelona og Real Betis på vej til finalen mod skotske Rangers FC. Bundesligaen blev en anelse forsømt, men træner Glasner og mandskabet blev tilgivet 11. pladsen, når nu de hev et europæisk trofæ hjem.

De skal dog nok yde bedre i ligaen i denne sæson, men det så ikke lovende ud, da de blev skilt ad i premieren mod Bayern München i fredags og tabte 1:6 efter at have været nede ved halvtid 0:5. Av for en fæl måde at begynde sæsonen på. De kan måske varme sig ved tanken om, at de næppe møder mange modstandere på samme niveau i Bundesligaen. Men lige her, i den europæiske Super Cup-finale, er modstanden også stor.


Real Madrid:

  • Ingen kendte fravær


Eintracht Frankfurt:

  • Jerome Onguene (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Aurélio Buta (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy: Kroos, Casemiro, Modrić: Valverde, Benzema, Vinícius.

Eintracht Frankfurt forventet startopstilling: Trapp; Touré, Tuta, N’Dicka; Knauff, Sow, Rode, Kostić; Kamada, Götze; Borré.


Odds på Real Madrid – Eintracht Frankfurt

Kampens odds mere end antyder, at bookmakerne regner med sejr til Real Madrid. 


Odds-forslag: Der dufter af mål i Helsinki

Det er ikke en fastslået regel, at CL-vinderne snupper dette trofæ. Men det er godt nok svært at se andet udfald her end sejr til Real Madrid. Eintracht Frankfurt fik en ordentlig én over snuden i Bundesliga-premieren, og de vil formentlig passe godt på sig selv og have en lidt defensiv indgangsvinkel til denne finale. 

Det er nok heller ikke dumt, for Real Madrid er vel trods alt ikke helt på samme niveau som Bayern München, når det kommer til at dominere og styre en kamp. Så det kan være ganske fornuftigt at lade dem komme af sig selv og så lure på kontraerne. Ancelotti har ladet forstå, at han i videst mulig udstrækning vil benytte sig af de spillere, der vandt trofæet i maj, og derfor er midtbanen formentlig den gamle garde med Kroos, Casemiro og Modric. De får ellers kvalificeret kamp om pladserne af de unge hingste Camavinga og Tchouameni i denne sæson. 

Målene er væltet ind i begge ender i tyskernes testkampe og i deres foreløbige betydende kampe i sæsonen. Helt så livligt er det ikke gået for sig hos Real Madrid, men de rutinerede kræfter skal nok vide at stikke kniven ind, hvis tyskerne blotter sig. Super Cup-finalerne plejer ikke at være deciderede dødbidere, og anbefalingen tror også på, at vi får begge hold på tavlen og mindst tre scoringer at se her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,10
Begge hold scorer PLUS Over 2,5 mål
Gå til Marathonbet *


Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid sluttede sidste sæson som mestre i La Liga med 86 point efter 38 kampe.

  • Tallene for Real Madrid i ligaen lød på 26-8-4 med en måldifference på 80:31.

  • Eintracht Frankfurt er sidst i Bundesligaen efter deres premiere-nederlag til Bayern München. 0 point efter 1 kamp. 

  • Eintracht Frankfurts statistik siger 0-0-1 med scoren 1:6.

  • Real Madrids topscorer og hele ligaens topscorer blev Karim Benzema, der nettede 27 gange.

  • Det enlige mål for Eintracht Frankfurt i premieren mod Bayern München blev sat ind af Randal Kolo Muani.


Expected Goals: Real Madrid – Eintracht Frankfurt – de seneste tre kampe:

Real MadridResultatxGEintracht FrankfurtResultatxG
Real Madrid – Juventus(2-0) 1,42 – 0,61Eintracht Frankfurt – Bayern München(1-6) 0,53 – 4,86 
Real Madrid – Club America (2-2)1,95 – 1,48Magdeburg – Eintracht Frankfurt (0-4) 1.48 – 2,68
Real Madrid – FC Barcelona (0-1) 0,73 – 1,64 Astoria Walldorf – Eintracht Frankfurt (0-5)0,18 – 3,49
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Eintracht Frankfurt?

Real Madrid – Eintracht Frankfurt spilles onsdag den 10. august 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Real Madrid – Eintracht Frankfurt?

Real Madrid – Eintracht Frankfurt spilles på Det Olympiske Stadion i Helsinki i Finland.

Skriv første kommentar

Skriv et svar