18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Real Madrid – Athletic Club: Odds og optakt den 16. januar 2022

Another one! Benzema fandt målnettet endnu engang i onsdagens semifinale mod Barcelona, franskmanden har allerede scoret tre gange mod Athletic Club i denne sæson. Kan han gøre det igen? (Foto: Bildbyrån)
Another one! Benzema fandt målnettet endnu engang i onsdagens semifinale mod Barcelona, franskmanden har allerede scoret tre gange mod Athletic Club i denne sæson. Kan han gøre det igen? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid skulle bruge 120 minutter på at sende FC Barcelona ud af den spanske Super Cup onsdag aften, og står nu overfor Athletic Club, som leverede et flot comeback mod Atletico Madrid i deres semifinale. Hvem løber med trofæet søndag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Real Madrid – Athletic Club. Der er kampstart søndag d. 16. januar 2022 kl. 19:30. Se kampen på 6’eren.

GÅ TIL


Real Madrid – Athletic Club: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: King Fahd International Stadium, Saudi-Arabien
Vejret: 20° og svag vind


Optakt til Real Madrid – Athletic Club: Skader, karantæner og startopstillinger

De to bedste hold fra sidste sæsons La Liga og sidste sæsons Copa del Rey udgør i Spanien de fire hold, som slås om det spanske Super Cup-trofæ. Barcelona og Atletico Madrid vandt i sidste sæson henholdsvis Copa del Rey og det spanske mesterskab, men der er altså ingen af de to vindere fra i fjor, som har fundet vej til Super Cup-finalen. Vi får derfor en finale mellem sidste sæsons La Liga 2’er, Real Madrid, og Copa del Rey 2’erne, Athletic Club. Ligesom tilfældet var i semifinalerne, bliver finalen, af mindre charmerende årsager, spillet på neutral grund i Riyadh, Saudi-Arabien.

Real Madrid måtte kæmpe hårdt for at besejre de evige rivaler fra FC Barcelona i semifinalen, catalanerne har ellers lignet et nemt offer i løbet af sæsonen, men denne gang kunne de i den grad være deres indsats bekendt. Kampen bølgede frem og tilbage, Real Madrid var foran med både 1-0 og 2-1 på mål af ‘the usual suspects’, Vinicius og Benzema, som virker ustoppelige i denne sæson, men af to omgange fik Barcelona kæmpet sig tilbage. Det endte derfor med hele 120 minutters fodbold inden Real Madrid på et mål af Valverde sikrede sig finalebilletten. Det opgør kunne have gået begge veje, men madrilenerne har bare den ekstra individuelle kvalitet til at afgøre de tætte kampe.

Som forventet var det ikke underholdningen, som var i højsædet i semifinalen mellem Atletico Madrid og Athletic Club, langt henad vejen var det et ganske chancefattigt opgør, som endte med en 2-1 sejr til baskerne. Med en halv time tilbage så det ellers ud til at det var Atletico Madrid, som skulle snuppe finalebilletten, da et hovedstød fra Felix først ramte stolpen, og derefter Athletic-målmand Simon, og strøg i kassen. Men i det 77. og 81. minut kom der igen gang i netmaskerne efter hjørnespark, da Yeray Alvarez først stangede et hovedstødsmål i kassen, og Nico Williams fire minutter senere sparkede en Atletico-clearing i kassen. Athletic er dermed klar til deres tredje finale på blot et år, efter de sidste sæson spillede hele to Copa del Rey-finaler, som dog begge endte i nederlag.

Real Madrid:

  • Mariano Diaz (Kant, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Reserve) – Tvivlsom
  • Dani Carvajal (Back, Fast) – Syg

Athletic Club:

  • Yuri Berchiche (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vasquez, Militao, Nacho, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric; Asensio, Benzema, Vinicius Jr

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Alvarez, Martinez, Balenziaga; Berenguer, Garcia, Vencedor, Muniain; Williams, Sancet


Odds på Real Madrid – Athletic Club

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Baskerne pakker sig

Det endte uden trofæer for Real Madrid og Athletic Club i sidste sæson, madrilenerne måtte tage til takke med en 2.plads i La Liga, mens Athletic tabte to Copa del Rey-finaler til henholdsvis Real Sociedad(udskudt finale fra 19/20-sæsonen) og Barcelona(finale i 20/21). Søndag er der dermed mulighed for oprejsning for sidste sæsons 2’ere, når de duellerer i Saudi-Arabien.

Real Madrid skulle bruge godt med kræfter for at spille sig Super Cup-finalen, en sen scoring af Barcelonas Ansu Fati tvang semifinalen ud i forlænget spilletid, så madrilenerne kommer altså til finalen med hele 120 minutters fodbold i benene. Så lang tid skulle Athletic ikke bruge på at besejre Atletico Madrid, til gengæld har baskerne haft 24 timer mindre til at restituere forud for finalen, så mon ikke, at det går lige op i sidste ende? De to klubber har allerede krydset klinger to gange i denne sæson, hvor det i begge tilfælde er endt med en snæver Real Madrid sejr på henholdsvis 1-0 og 2-1.

Athletic Club er ikke det mest sindsoprivende hold i Spanien, de står som oftest godt organiseret, og aktuelt står de noteret for den næstbedste defensiv i La Liga i indeværende sæson. Til gengæld kniber det også med målscoringen, 20 mål i 21 ligakampe er ikke noget at prale med, og faktisk har kun fire hold scoret færre mål. Baskerne kommer formentlig også med et defensivt udgangspunkt til dette opgør, og det kan de måske få held med, for vi har set flere eksempler på, at Real Madrid ikke altid lykkes med at få lirket defensivt orienterede mandskaber op. Hvis individualisterne Vinicius og Benzema ikke rammer topniveauet, så bør der være chance for, at Athletic kan gøre dette til en tør og målfattig finale. Med tanke på, at begge mandskaber lige har været i ilden, så kan der måske mangle den afgørende energi til at få åbnet kampen. Anbefalingen lyder på en målfattig finale.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,23
Under 2.5 mål
Gå til marathonbet *


Real Madrid – Athletic Club: Statistik, topscorer og H2H

  • Real Madrid skulle bruge 120 minutter på at besejre rivalerne fra Barcelona med 3-2 onsdag aften.
  • Athletic Club var nede i sækken med 1-0 i deres kamp mod Atletico Madrid, men fik vendt opgør på hovedet med scoringer i 77. og 81. minut.
  • Endnu engang var Real Madrids skarpe angrebsduo, Vinicius og Benzema, på pletten i onsdagens opgør mod Barcelona med scoringer til 1-0 og 2-1, det afgørende 3-2 mål blev sat ind af Valverde.
  • Yeray Álvarez og Nico Williams stod for Athletics to sene scoringer i semifinalen mod Atletico Madrid.
  • Real Madrid har allerede besejret Athletic Club to gange i denne sæson, 1-0 hjemme og 2-1 ude. Benzema stod for alle tre Real Madrid-scoringer, så ham skal Athletics forsvar holde vågent øje med.


Expected Goals: Real Madrid vs. Athletic Club – de seneste tre kampe

Real MadridResultatxGAthletic ClubResultatxG
Barcelona – Real Madrid(2-3)2,82 – 2,11Atletico Madrid – Athletic(1-2)0,57 – 0,9
Real Madrid – Valencia(4-1)3,52 – 1,63Deportivo Alavés – Athletic(0-0)0,53 – 0,47
Alcoyano – Real Madrid(1-3)0,64 – 1Atlético Mancha Real – Athletic(0-2)0,34 – 2,19
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Real Madrid – Athletic Club?

Real Madrid – Athletic Club spilles søndag den 16. januar 2022 klokken 19:30.

Hvor spilles Real Madrid – Athletic Club?

Real Madrid – Athletic Club spilles på King Fahd International Stadium i Saudi-Arabien

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Mads Larsen

    Dani Carvajal er fredag testet positiv for corona, og bliver dermed ikke en del af finalen.