18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Rangers FC – Celtic FC: Odds og optakt den 3. april 2022

Old Firm med en gammel historie om både guld og ære på spil

Topscorer Alfredo Morelos hos Rangers FC er tvivlsom til kampen. Det vil være et tab for hjemmeholdet, hvis han ikke kan være med i guldkampen. (Foto: Bildbyrån)

Der er som altid meget på spil, når Rangers FC og Celtic FC mødes i Old Firm i Glasgow. Denne gang skiller blot tre point de to mandskaber i toppen af tabellen, og mesterskabet kan være meget tæt på afgjort, hvis ikke Rangers FC vinder. Der resterer blot syv runder efter denne kamp, og Celtic FC har været i fornem form og ligner ikke et hold, der smider mange flere point i sæsonen. Så det her er chancen for Rangers FC. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Rangers FC – Celtic FC. Der er kampstart søndag d. 3. april 2022 kl. 13:00. Se kampen på See eller på Viaplay. 

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Rangers FC – Celtic FC: Dommer, stadion og vejr

Dommer: William Collum
Stadion:  Ibrox Stadium, Glasgow
Vejret: 8° og jævn vind


Optakt til Rangers FC – Celtic FC: Skader, karantæner og startopstillinger

Efter ni mesterskaber på stribe til Celtic FC fik Rangers FC med en sæson helt uden nederlag i ligaen endelig skubbet rivalerne fra tronen og snuppede guldet. Men det ser ud til, det var en engangsforestilling, for Celtic FC har set stærkere ud i denne sæson. Rangers FC har siden nytår sat point til i fem kampe, og selv om det jo ikke lyder så galt, er det temmeligt problematisk i en liga som den skotske. 

Det omvendte opgør for præcis to måneder siden vandt Celtic FC med overbevisende 3:0, og det var også en indikator af, at Rangers FC ikke helt er på omgangshøjde med Celtic FC i denne sæson. Indtil videre. For der er tegn på bedring hos Rangers FC, og de to ottendedelsfinaler i Europa League, hvor de sendte Borussia Dortmund ud i mørket, var jo en klar indikation af, hvilket topniveau mandskabet har. Og forud for seneste møde havde Rangers FC ikke tabt de foregående syv lokalbrag, hvor de endda havde vundet de seks. 

Celtic FC behøver sådan set ikke kigge i historiebøgerne efter grunde til, de kan få noget ud af denne duel. De skal bare se de to måneder tilbage til seneste møde i begyndelsen af februar, for der blev rivalerne udspillet på kryds og tværs og efter noder. Træner Ange Postecoglou kan ikke ønske sig meget mere, end at holdet leverer på det niveau, for der var klasseforskel særligt i 1. halvleg, hvor alle tre scoringer blev sat ind i 3:0-sejren. 

Det var en skuffelse, at Celtic FC måtte forlade europæisk bold efter to nederlag mod norske Bodø/Glimt, men  det er så måske yderligere motivation for at sikre sig en hjemlig double med mesterskabet absolut inden for rækkevidde, hvis de kan undgå nederlag her, og så følger to uger fremme semifinale i FA Cuppen mod Rangers FC. Det er kampe, der kan blive definerende for sæsonen.

Rangers FC:

 • Ianis Hagi (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nnamdi Ofoborh (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Alfredo Morelos (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Celtic FC:

 • James Forrest (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Tom Rogic (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Kyogo Furuhashi (Kant, Fast) – Tvivlsom

Rangers FC forventet startopstilling: McGregor; Tavernier, Goldson, Helander, Bassey; Sands, Lundstram; Ramsey, Arfield, Kent; Morelos.

Celtic FC forventet startopstilling: Hart; Juranovic, Carter-Vickers, Starfelt, Taylor; Hatate, McGregor, Rogic; Jota, Giakoumakis, Maeda.


Odds på Rangers FC – Celtic FC

Bookmakernes odds sender favoritrollen i favnen på Rangers FC.


Odds-forslag: Old Firm uden vinder

De seneste seks indbyrdes møder har givet fem hjemmesejre og en uafgjort. Det tæller jo en anelse i Rangers FCs retning. Deres form er klart også i bedring, og de kommer til dette opgør med ni sejre og kun et nederlag i deres seneste 13 kampe. I modsætning til Celtic FC lever Rangers FC endnu i Europa efter samlet sejr over Røde Stjerne i Europa Leagues ottendedelsfinaler. På torsdag møder de Sporting Braga i den første kvartfinale, og det kan snildt blive til semifinalebilletter for van Bronckhorsts mandskab.

Men torsdagens kamp fylder næppe noget som helst, før denne kamp er overstået. Der er trods alt blot tre point op, og med sejr til Rangers FC sparke døren ind til en intens guldduel helt frem til målstregen. De er måske uden Alfredo Morelos, der kom hjem fra landskampspausen med en skavank og er meldt tvivlsom til opgøret. Det vil være et stort tab for Rangers FC, hvis de må undvære topscoreren. 

Det bliver givet et klassisk Old Firm med nerve, intensitet og bid i tacklingerne. De to mandskaber virker enormt jævnbyrdige aktuelt, og anbefalingen tror, hjemmebanefordelen til Rangers FC bliver opvejet af, at gæsterne er på hævntogt i forhold til at have mistet guldet sidste sæson, og Celtic FC er aktuelt i forrygende form og har vundet deres to seneste kampe med samlet 7:0. 

Buddet til denne duel er en sjælden pointdeling mellem de to, fordi de niveaumæssigt virker helt lige, og fordi betydningen af kampen risikerer at gøre dem mere bange for at tabe end de har vilje til at vinde. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bwin
3,40
X
Gå til Bwin *


Rangers FC – Celtic FC: Statistik, topscorer og H2H

 • Rangers FC er nummer 2 i den skotske Premiership med 73 point efter 31 runder. 

 • Rangers FCs statistik lyder på 22-7-2 og 62:25.

 • Celtic FC topper tabellen med 76 point for 31 kampe. 

 • Tallene for Celtic FC siger 24-4-3, mens deres målscore er 69:18.

 • Alfredo Morelos er Rangers FCs topscorer med 11 kasser. 

 • Hos Celtic FC er flittigste målskytte Liel Abada, som er noteret for 8 mål.


Expected Goals: Rangers FC – Celtic FC – de seneste tre kampe

Rangers FCResultatxGCeltic FCResultatxG
Dundee FC – Rangers FC (1-2) 0,25 – 3,68Celtic FC – Ross County (4-0) 2,97 – 0,02 
Røde Stjerne – Rangers FC (2-1) 3,05 – 1,01Dundee United – Celtic FC(0-3) 0,02 – 1,98 
Dundee FC – Rangers FC  (0-3) 0,89 – 4,25Livingston FC – Celtic FC (1-3)1,02 – 3,65 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Rangers FC – Celtic FC?

Rangers FC – Celtic FC spilles søndag den 3. april 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Rangers FC – Celtic FC?

Rangers FC – Celtic FC spilles på Ibrox Stadium i Glasgow i Skotland.

Skriv et svar