18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Rangers – Celtic: Odds og optakt d. 2. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Old Firm, som kampen mellem Rangers og Celtic kaldes, er kendt som en af verdens mest intense lokalopgør. Selvom Rangers har sikret sig mesterskabet, og Celtic andenpladsen ligeså, så må man alligevel forvente en kamp, hvor der bliver tacklet igennem. Kan Rangers fortsætte deres ubesejrede sæson eller stikker de største rivaler, Celtic, et kæp i det hjul? Vi bringer her odds og optakt til kampen mellem Rangers og Celtic. Der er kampstart søndag d. 2. maj 2021 kl. 13:00. Se kampen på TV3 Max eller stream den på Viaplay.

GÅ TIL


Rangers – Celtic: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Nick Walsh
Stadion: Ibrox Stadium, Glasgow
Vejret: 8° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 12:57.

Optakt til Rangers – Celtic: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er lagt i kakkelovnen til endnu et drabeligt opgør mellem de to skotske giganter, Rangers og Celtic. For første gang i ni år er magtbalancen i både Glasgow og skotsk fodbold i det hele taget, blevet ændret. Celtic, som har vundet samtlige mesterskaber siden 2010/2011-sæsonen er i denne sæson overhalet af Rangers, som i suveræn stil fører Premiership.

Siden Steven Gerrard tog over som Rangers-manager har pillen peget i en retning for de blåblusede, og det er op. Det har som bekendt resulteret i et mesterskab nu her, ligesom at Rangers har vist sig at være konkurrencedygtige i Europa League. Historisk set er det også vigtigt for Rangers, at de har fået brudt Celtics stime. Rangers er nu oppe på 55 skotske mesterskaber, mens Celtic har løftet trofæet 51 gange.

De her kampe har ofte deres eget liv og er, uden sammenligning, den mest imødesete kamp i Skotland. Også selvom tingene er afgjort på forhånd. Mon ikke Celtic har en masse at bevise overfor dem selv, overfor fodbold-Skotland, og ikke mindst overfor Rangers. Rangers er desuden ubesejret i sæsonen indtil videre, og mon ikke Celtic vil give deres højre arm for, at det ikke lykkes dem at gå ubesejret gennem en hel sæson. Det må være en kæmpe motivationsfaktor for begge mandskaber, og derfor er der også god grund til at kigge med. Der plejer at blive gået til stålet i Old Firm.

Rangers:

 • Nikola Katic (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Leon Balogun (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Bongani Zungu (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ryan Jack (Midtbane, Fast) – Skadet

Celtic:

 • Christopher Jullien (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Michael Johnstone (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • James Forrest (Kant, Fast) – Skadet

Rangers forventet startopstilling: Allan MacGregor; Borna Barisic, Connor Goldson, Jack Simpson, James Tavernier; Glen Kamara, Steven Davis, Ianis Hagi, Joe Aribo; Cedric Itten, Alfredo Morelos

Celtic forventet startopstilling: Scott Bain; Diego Naxalt, Nir Bitton, Stephen Welsh, Jonjoe Kenny; Callum McGregor, Scott Brown, Ryan Christie; Mohamed Elyonoussi, Odsonne Edouard, David Turnbull

Odds på Rangers – Celtic

Oddsene på kampen afspejler at bookmakerne forvente en meget tæt forestilling.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 2. maj 2021 12:57.

Odds-forslag: Dramatik og fight fremfor flot fodbold

Den skotske liga er i forvejen ikke kendt for poleret og offensiv fodbold, og slet ikke når det er rivalopgør. Selvom ingen af klubberne har synderligt meget at spille for, så betyder æren så meget i de her slags kampe, at det sagtens kan blive en kamp, der bliver afgjort på marginalerne.

Rangers har spillet 35 kampe i sæsonen og har kun lukket 12 mål ind. Celtic har lukket 25 mål ind i samme antal kampe. De seneste fire Old Firm-opgør er endt med under 2,5 mål, og otte ud af de seneste 10 er gået under linjen.

For lige at krydre den satser vi også på et rødt kort i kampen. I fem af de seneste 10 opgør mellem de to klubber har dommeren haft den røde billet oppe af lommen. De seneste to er dog endt uden et rødt kort, og det ville være mærkeligt, hvis vi får tre kampe på stribe mellem de klubber uden et rødt kort.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
5,50
Under 2,5 mål og rødt kort
Besøg Bet365 *


Rangers – Celtic: Statistik, topscorer og H2H

 • Rangers ligger nummer ét med 93 point. Det er 20 mere end Celtic.

 • Celtic er to’er med 73 point. 14 point foran Hibernian.

 • Rangers’ målgennemsnit i sæsonen er 2 mål pr. kamp mod de øvrige tops seks-hold.

 • Celtic snitter 2,7 mål i sæsonen indtil videre mod de øvrige tophold.

 • Hos hjemmeholdet, Rangers, deler Tavernier og Morelos topscorertitlen med 11 mål hver.

 • Franske Edouard er Celtics topscorer, og topper også Premierships’ topscorerliste med 16 kasser.


Expected Goals: Rangers – Celtic – de seneste tre kampe

RangersResultatxGCelticResultatxG
Rangers – St. Johnstone (pokalkamp)(1-1)2,79 – 1,36Aberdeen – Celtic(1-1)1,62 – 2,57
St. Johnstone – Rangers(1-1)1,85 – 0,34Rangers – Celtic (pokalkamp)(2-0)1,58 – 2,91
Rangers – Celtic (pokalkamp)(2-0)1,58 – 2,91Celtic – Livingston(6-0)2,91 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar