18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers – Viborg: Odds og optakt den 1. juli 2022

Randers endte for anden sæson i streg som nummer 6 i Superligaen. Kan de toppe den placering i den kommende sæson? (Foto: Bildbyrån)
Randers endte for anden sæson i streg som nummer 6 i Superligaen. Kan de toppe den placering i den kommende sæson? (Foto: Bildbyrån)

En ny Superliga-sæson står for døren, så nu skal spillerne i form! Sidste sæsons nummer 6 og 7, Randers og Viborg, skal fredag have bold i benene, når de støder sammen i en testkamp. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers – Viborg. Der er kampstart fredag d. 1. juli 2022 kl. 13:00.

GÅ TIL

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Randers – Viborg: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Bane 9, Randers
Vejret: 25° og svag vind

Optakt til Randers – Viborg: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været en kort sommerferie for de danske Superliga-klubber, som i skrivende stund er i fuld sving med forberedelserne til en ny sæson. Allerede den 15. juli går det løs igen i den bedste danske række, når FC Midtjylland og Randers åbner ballet i Herning. Nu skal der kilometer i benene og boldfølelse tilbage i fusserne, og derfor støder Randers og Viborg sammen fredag klokken 13.00 på bane 9 hos de lyseblå værter.

Sidste sæson var en spændende en af slagsen for kronjyderne, som for første gang nogensinde deltog i et europæisk gruppespil, og de lykkedes endda med at spille sig i 1/16-finalen, hvor engelske Leicester dog blev for stor en mundfuld. Sæsonen bød på 32 Superliga-kampe, to Europa League-kampe, otte Conference League-opgør og fire pokalkampe, så at de tilmed gik videre fra Conference League-gruppespillet og spillede sig i mesterskabsspillet kan man kun løfte på hatten af. Dampen gik hestene til slut i sæsonen, og de måtte tage til takke med en 6.plads i ligaen, men det må siges at være godkendt med den mængde af kampe. Randers har sagt farvel til to profiler i Simon Piesinger og Vito Hammershøy-Mistrati her inden opstarten, og står umiddelbart lidt svagere end i sidste sæson.

Viborg var en af sidste sæsons helt store positive overraskelser! De kom op med et hold, der var spået relativt spinkle chancer for at blive andet end oplagt nedrykningskandidat, men selv med kaos i kulissen da cheftræner Lars Friis pludselig skulle til AaB, holdt de hovedet koldt i domkirkebyen og viste gennem hele sæsonen et højt bundniveau. Viborg endte som 7’er i tabellen, men vandt efterfølgende playoff-kampen mod AaB om en billet til Conference League-kvalen, hvor de træder ind i 2. runde her sidst i juli.

Randers spillede deres første testkamp i søndags mod Helsingør, og der blev der tanket selvtillid fra start. Kronjyderne vandt kampen med 6-2, og fik set lovende ting fra lejesvenden Adam Andersson, som diskede op med tre assist fra sin position på backen. Viborg har ikke testet sommerferieformen endnu.


Randers:

  • Ingen kendte fravær


Viborg:

  • Ingen kendte fravær

Randers forventet startopstilling: Dakar; Andersson, Graves, Kudsk, Lauridsen; Isah, Lauenborg, Klysner, Tibbling; Egho, Odey

Viborg forventet startopstilling: Lund; Anyembe, Bürgy, Dorph, Sørensen; Zamburek, Grønning, Bonde; Yatta, Grot, Bakiz


Odds på Randers – Viborg

Oddsene peger på Randers som kampens favoritter. 


Odds-forslag: Randers med varme stænger og selvtillid

De to klubber endte side om side i sidste sæson, som henholdsvis 6 og 7 i Superligaen. Randers var på europæisk eventyr i Conference League, hvor de havde fin succes, det tærede dog på kræfterne, og derfor rakte det ikke til mere end en sidsteplads i mesterskabsspillet. Oprykkerne fra Viborg var på eventyr i Superligaen, hvor de overraskede stort med en flot 7.plads og en kvalplads i Conference League. Det var ikke mange point, som adskilte de to hold i sidste sæson, og de to indbyrdes opgør endte med en sejr til hvert hold. Så umiddelbart ser det jævnbyrdigt ud her.

I denne omgang går Randers ind til en sæson uden europæisk fodbold, så der kan rettes fuldt fokus mod Superligaen. Med alle kræfter sat ind på succes den opgave er det ikke urealistisk at kronjyderne kan toppe sidste sæsons placering. Viborg leverede stabilt igennem hele sidste sæson, hvor især bundniveauet var ganske højt, men kan de blive ved med at levere på samme høje niveau i endnu en sæson? Randers har allerede været i aktion mod Helsingør i sidste weekend, hvor de viste fine takter og fik tanket masser af selvtillid med en 6-2 sejr. Viborg går her ind til deres første testkamp, og måske der ikke er helt gang i sommerferie-stængerne endnu? Mand for mand er Randers et bedre hold, og jeg tror også det ender ud med en hjemmesejr her.


Randers – Viborg: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers endte i sidste sæson sidst i mesterskabsspillet med 43 point, en statistik på 12-7-13 og en målscore på 36:42.

  • Viborg vandt nedrykningsspillet med 44 point, en statistik på 10-14-8 og målscoren 45:43.

  • Vito Hammershøy-Mistrati og Stephen Odey delte topscorerværdigheden for Randers med 7 mål hver.

  • Midtbanemanden Jakob Bonde endte som topscorer hos gæsterne med 6 kasser.

  • Sæsonens to indbyrdes opgør endte med en sejr til hvert hold, i begge tilfælde var det udeholdet, som stak afsted med 3 point.

     


Expected Goals: Randers vs. Viborg de seneste tre kampe:

RandersResultatxGViborgResultatxG
Midtjylland – Randers(3-2) 1,29 – 1,44AaB – Viborg(1-1) 2,65 – 1,86 
Randers – FCK(0-2) 1,38 – 2,31 SønderjyskE – Viborg(0-2) 1,04 – 2,33 
Randers – AaB(2-2) 2,36 – 1,23 Viborg – AGF(1-0) 1,17 – 0,8 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Disclaimer: SpilXperten og Viborg FF.

Hvornår spilles Randers – Viborg?

Randers – Viborg spilles fredag den 1. juli 2022 klokken 13:00.

Hvor spilles Randers – Viborg?

Randers – Viborg spilles på Bane 9 i Randers

Skriv et svar