18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers – SønderjyskE: Odds og optakt den 13. maj 2021

Foto: Bildbyrån

Torsdag eftermiddag går det løs på Ceres Park i Aarhus! Kristi Himmelfartsdag har altid været lig med den danske pokalfinale, og denne gang får vi en ren jysk duel imellem Randers og Sønderjyske. Som noget nyt er vinderen af Sydbank Pokalen garanteret europæisk gruppespil til næste sæson, så der er endnu mere på spil end normalt. Det er samtidig mødet imellem to garvede gutter i dansk fodbold, Thomas Thomasberg og Glen Riddersholm, hvem af de to brokkehoveder har vindertaktikken klar? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Randers FC – SønderjyskE. Der er kampstart torsdag d. 13. maj 2021 kl. 15:00. Se kampen på DR1.  

GÅ TILRanders FC – Sønderjyske: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Morten Krogh
Stadion: Ceres Park, Aarhus
Vejret: 13° og let vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
SoenderjyskE
Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 14:55.


Optakt til Randers – SønderjyskE: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke hverdagskost for de to mandskaber at spille med om trofæer. Men måske er det ved at blive hverdagskost for Sønderjyske… Sidste år stod de i deres første pokalfinale nogensinde, og det kunne ikke være gået meget bedre! Riddersholms tropper snuppede en fortjent 2-0 sejr over AaB, og har sæsonen igennem kunne lune sig med titlen som forsvarende pokalmester. Randers FC vandt turneringen tilbage i 2006 og var i finalen i 2013, så ‘hestene’ må være hungrende efter noget sølvtøj! Begge klubber har solgt rub og stub af de tildelte billetter, så vi kan regne med circa 8000 gale jyder på lægterne. Der har været god lir i begge lejre op til kampen – med Randers som ‘hjemmehold’ til opgøret har de omdøbt AGF’s stadion, Ceres Park, til Thor Park efter deres egen lokale øl, begge lejre har lavet minde t-shirts til fansene, SønderjyskE-fansene forbereder den største tifo i klubbens historie, Randers direktør kalder opgøret for det største i klubbens historie – der er ingen tvivl, der bliver knald på i Aarhus på ‘Thor Park’!

I denne sæson er der endnu mere på spil end normalt i pokalturneringen, for vinderen er i år sikret europæisk fodbold til næste sæson. Vinderen flyver direkte ind i Europa League-kvalifikationen i næste sæson, og hvis det går rigtig godt, så kan et af holdene spille med i den næstbedste europæiske turnering, og hvis ikke, så er de som minimum sikret Conference League gruppespil. Det gør det til en ekstremt lukrativ kamp, for der er gode penge at hente selv i Conference League.

Randers FC har været godt kørende i denne sæson, og har fået lov at spille med i den bedste halvdel af Superligaen i foråret. De indtager godt nok den laveste position i mesterskabsspillet, men de er til gengæld blevet matchet af hold fra øverste hylde, så de må have fået masser af tempo i benene! De viste suverænt kontraspil imod AGF i semifinalen af Sydbank Pokalen, og for ti dage siden hev de også en hæsblæsende sejr imod mesterskabsbejlerne fra Brøndby, så de har helt sikkert kvaliteten i truppen til at spille med imod de bedste, hvis de rammer dagen. Eneste fravær til dette opgør er skarpretteren, Kamara, men Egho og Mileusnic er hæderlige garderinger.

Sønderjyske overraskede stort i semifinalen, hvor de sendte de forsvarende mestre fra FC Midtjylland ud af turneringen over to kampe. Sønderjyderne har været godt kørende på det sidste med tre sejre i de seneste fire kampe, samtidig taler det helt sikkert til deres fordel, at de også sidste år stod i pokalfinalen, og ved den lejlighed løb afsted med sejren, så de ved hvordan det skal gøres. Der har floreret lidt corona i Haderslev i løbet af ugen, hvor der til weekendens kamp var fem spillere i isolation, efter et medlem af staben blev testet positiv for Covid-19. Tirsdag har SønderjyskE meldt ud af også en spiller nu er positiv, men de har holdt kortene tæt i forhold til hvem det drejer sig om.

Randers FC:

  • Alhaji Kamara (Angreb, Fast) – Skadet

SønderjyskE:

  • En unavngiven spiller ude med Covid-19

Randers FC forventet startopstilling: Carlgren: Kopplin, Piesinger, Marxen, Bundgaard: Kehinde, Lauenborg, Hammershøy-Mistrati, Greve: Egho, Mileusnic

SønderjyskE forventet startopstilling: Flø: Kanstrup, Gartenmann, Banggaard: Holm, Albæk, Ekani, Dal Hende: Hassan, Jacobsen, Wright


Odds på Randers – SønderjyskE

Det er sædvanligvis en tæt kamp, når de to hold mødes, men bookmakerne har Randers som favorit i denne duel.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 14:55.


Odds-forslag: Nervøse pokalstænger giver forsigtigt udlæg

Det er to garvede trænerprofiler, som duellerer torsdag eftermiddag i Aarhus, Thomas Thomasberg og Glen Riddersholm har været med i gamet i mange år, og det bliver spændende at se hvordan de får sat deres hold op til dette opgør. Der er ingen tvivl om, at de Randers har vist de bedste takter i denne sæson, og mon ikke at det bliver ‘hjemmeholdet’, som tager initiativet i dette opgør. Begge hold har klare forcer i det defensive fundament, og bookmakerne spår da også et målfattigt opgør.

Det er svært at udpege en favorit i denne pokalfinale, de to hold er ikke langt fra hinanden i niveau, og finaler lever altid deres eget liv. Risikoen for, at det bliver en taktisk affære er i den grad til stede, fordi der er så meget på spil for de to klubber. Min forventning til opgøret er, at Glen Riddersholm tropper kommer i en stram defensiv organisation. Sønderjyske har det fint med at overlade initiativet til modstanderholdet, og lukrere på omstillinger ført an af Anders K. Jacobsen og Haji Wright. Spørgsmålet er om Randers FC formår at lirke den standhaftige sønderjyske defensiv op, og selvom de har store kvaliteter, kunne jeg godt forestille mig en stillingskrig her, i hvert fald i første halvleg. Jeg regner med et nervøst udlæg i dette opgør, for det er som sagt ikke hverdagskost for de to hold, at spille med om trofæer. Jeg tror ikke på, at nogen af holdene kommer ud for fuld blæs fra start, der skal ikke brændes nogle broer af fra start og derfor bliver anbefalingen en målløs 1.halvleg i Aarhus. De to hold minder en del om hinanden i spillestil, og jeg ser gode muligheder for at de kan eliminere hinanden fra start, begge er godt organiseret og lever bedst på omstillingsfodbold, men det kan blive svært at lukrere på i en taktisk affære som denne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,70
Under 0,5 mål i 1.halvleg
Besøg Unibet *


Randers – SønderjyskE: Statistik, topscorer og H2H

  • Randers FC har på vejen til finalen onduleret FC Sydvest, Aarhus Fremad, Holstebro BK, Vejle Boldklub og AGF.

  • De forsvarende pokalvindere har sendt Skive IK, Lyngby Boldklub, Fremad Amager og senest FC Midtjylland ud af turneringen.

  • Marvin Egho er delt topscorer i Sydbank Pokalen i denne sæson, østrigeren har lavet 5 kasser indtil videre.

  • Sønderjyske har fordelt deres mål ud på flere spillere, og her står Emil Holm, Haji Wright og Jeppe Simonsen noteret for flest mål med 2 scoringer hver.

  • Sæsonens to indbyrdes opgør i Superligaen er endt med en sejr til hvert hold, begge gange er det udeholdet, som har vundet.

  • De to hold stødte også sammen sidste sæson i Sydbank Pokalen, dengang var det i kvartfinalen, og her vandt Sønderjyske med 2-1 på en scoring i de døende minutter.


Expected Goals: Randers vs. SønderjyskE – de seneste tre kampe

Randers FCResultatxGSønderjyskEResultatxG
AGF – Randers FC(4-2)2,29 – 0,77Vejle – SønderjyskE(4-2)2,07 – 1,66
Randers FC – Brøndby IF(4-2)2,66 – 2,47SønderjyskE – OB(2-0)1,24 – 0,97
Brøndby IF – Randers FC(2-0)1,35 – 0,55SønderjyskE – Vejle(1-0)1,38 – 1,68
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar